- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Szervusztok.
Olyan felhő szolgáltatást keresek, ami a Tresorit-hoz hasonlóan működik: kijelölök pár mappát/fájlt a gépemen, amit feltölt, és szinkronban tart a felhőben.
Tudnátok ajánlani ilyet? A Google Drive nem teljesen így működik, igaz? Mert oda nekem kell "felmásolnom" a mappáimat... ha jól tudom..Köszönöm előre is,
üdv -
default.
őstag
válasz
ledgeri #1034 üzenetére
Jó lett volna a tresorit, de sajnos nem indult el a pc kliens. nem értem miért. win7 alatt, a szokásos "program bezárása vagy megoldás keresése a neten" baromságot írta ki. reinstall, restart is volt.. sajnálom, mert amúgy jókat hallottam róla, ráadásul magyar.
mindenkinek köszönöm a tippeket !
-
default.
őstag
srácok, tegyük fel, hogy valaki, aki egy utolsó szemétláda, rengeteg illegális zenét szeretne feltölteni egy felhő szolgáltatásba. általában a felhő szolgáltatók (inkább a kisebbekre gondolok, pl zoolz) mennyire figyelnek ilyesmire, illetve mennyi az esélye, hogy ez az aljas személy büntetésre számíthat ezért ?
kérlek titeket, tegyétek félre a warezes nyivákolást, próbáljuk szakmailag megközelíteni a kérdést!
előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest