- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
#42556672 #5358 üzenetére
Köszönöm az infót, olvastam fentebb is az írásaid erről ( azokat is köszi!)
Sajnos ezt a részt már az iskolának kellen megoldania és összehozni de nem tették. Elmondtam már az illetőnek ezt, de ő ezt nemtudja megcsinálni sajnos. ( nem nagyon ért ilyesmihez, ha értene akkor könnyebb dolga lenne és nem nekem kellen itt érdeklődnöm)
-
pn4hvq
senior tag
válasz
#42556672 #5338 üzenetére
Ismét köszönöm a válaszokat Kovindinka és Snoop-y
.
Hátha valakinek hasznos az információ GSuite Education regisztrálás kapcsán: írtam a G-nek, emailben válaszolták, hogy regisztrálás után legyen verified státuszú a megadott domainünk, és akkor halad az útján a dolog. Az email alapján elvileg kérni fognak "bizonyítékot", hogy nonprofit és oktatási intézmény a "megrendelő".
Office 365: átgondolom a szituációt és megpróbálom összerakni a MS féle megoldást is gondolván a jövőre.
Nálunk Mozanaplót használnak a tanárok, így nem egy kattintás az adatok átvitele. Találtam egy ilyet (eKreta2SDS), de ha valaki már kipróbálta Mozából áthozni az adatokat, segíthetne, ugyanis rengeteg 0-s OM azonosítójú tanuló és tanár keletkezett, amikre törlést vagy fals OM azonosító megadását és a nevek feljegyzését ajánlja a program készítője (csakhogy 140 diáknál és 40 tanárnál lett 0-s az OM azonosító), így egyelőre ezt nem sikerült működésre bírnom.
-
válasz
#42556672 #5333 üzenetére
Köszönöm, nagyon hasznos összefoglaló!
Tehát, amint gondoltam, zero-standing access, nem pedig zero knowledge. Hasonló, mint a Jottacloudnál, amit viszont azzal propagálnak, hogy a norvég adatvédelmi szabályok annyira szigorúak, hogy az szinte zero knowledge-dzsel ér fel.
Köszönettel: MaCS
-
pn4hvq
senior tag
válasz
#42556672 #5302 üzenetére
Köszönöm a tippet
.
Ha jól gondolom, te már használod ezt a szolgáltatást, így kérdeznék: feltételezem, hogy minden tanárnak és diáknak valamilyen módon regisztrálnia kell ebbe a rendszerbe. Ez email-es meghívásos alapon történik, vagy manuálisan fel kell vinni mindenkit, aztán az adatokat eljuttatni a személyekhez?
A tanulókat manuálisan be kell tenni az osztályukba, és a tanárokat ezekhez az osztályokhoz kell kapcsolni? Ennek következtében egy tanár tagja lehet több osztálynak is? Nyelvórákon vannak tudáshoz mérten csoportbontások, így egy diák szintén lehet tagja több csoportnak: pl.: a saját osztályának, valamint emelt szintű angol, és alapszintű német is egyszerre?
Nem lustaságból kérdezek itt, csak a felmerült helyzet miatt semmi időm nem lesz ma sem arra, hogy átolvasgassam, utánajárjak a rendszernek, hátha ezeken már túl vagy és van kedved/időd megosztani velünk.
Köszönöm. -
ledgeri
nagyúr
válasz
#42556672 #5302 üzenetére
Ez "diák-kliens" oldalon egy alap megosztott mappába torkollik, ugye?
(Egyébként azt bírom, hogy "hétfőtől távoktatás" aztán sehol egy teszteken alapuló javaslat... Lett volna egy hét rendkívüli szünet, ami alatt a tanárok és rendszergazdák tanítási-kényszer nélkül tudnak értekezni.) -
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Villanyszerelés
- Notebook hibák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA VI
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest