Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Nem tudom Winét nemigen használok (max Dosboxot
), ha nagyritkán Win kell akkor natívan használom, de mivel ez egy tesztrendszer ha megmondod mit/hogyan telepítsek, akkor majd ki tudom próbálni...
joecontra: fceux elvileg használ opengl kimenetet ha tud, de lehet anélkül is megy, első körben megnézéném, hogy 3d-vel van-e gond ánblokk vagy csak a Hedgewars-sal, amúgya a 32bites 14.04-es Lubuntut próbáltam még a nyáron, hát az vmi iszonyat bugos volt, nem ment a Zoiper, Evince, tömötítők egy része, Chrome/ium alatt nem lehetett kieget hozzáadni a hivatalos Chrome webrárhelyből, mert azonnal összeomlott (ez mondjuk az összes 32 bites disztrón így volt a 38-39-es verzójú 32bites Chromiummal, míg a 64bitessel nem volt gond), míg mondjuk a szintén 14.04 alapú, de 64bites Mint 17 Xfce-vel meg semmilyen bugba nem futottam bele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ha nagyritkán Win kell akkor natívan használom, de mivel ez egy tesztrendszer ha megmondod mit/hogyan telepítsek, akkor majd ki tudom próbálni...