Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Nem tudom Winét nemigen használok (max Dosboxot
), ha nagyritkán Win kell akkor natívan használom, de mivel ez egy tesztrendszer ha megmondod mit/hogyan telepítsek, akkor majd ki tudom próbálni...
joecontra: fceux elvileg használ opengl kimenetet ha tud, de lehet anélkül is megy, első körben megnézéném, hogy 3d-vel van-e gond ánblokk vagy csak a Hedgewars-sal, amúgya a 32bites 14.04-es Lubuntut próbáltam még a nyáron, hát az vmi iszonyat bugos volt, nem ment a Zoiper, Evince, tömötítők egy része, Chrome/ium alatt nem lehetett kieget hozzáadni a hivatalos Chrome webrárhelyből, mert azonnal összeomlott (ez mondjuk az összes 32 bites disztrón így volt a 38-39-es verzójú 32bites Chromiummal, míg a 64bitessel nem volt gond), míg mondjuk a szintén 14.04 alapú, de 64bites Mint 17 Xfce-vel meg semmilyen bugba nem futottam bele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Vicces képek
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ha nagyritkán Win kell akkor natívan használom, de mivel ez egy tesztrendszer ha megmondod mit/hogyan telepítsek, akkor majd ki tudom próbálni...