- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
height
aktív tag
válasz
GrooveHero #4162 üzenetére
Na igen, ha elakad a munkás az ki akasztó tud lenni, ezért én inkább elhordom magam a terményt.
Jó lenne rá egy frissítés, csak a kérdés, hogy c.play módhoz fejlesztője akar e még a 15ös fs verzióhoz frissitést kiadni, vagy majd csak a 17eshez ad ki újabb verziót. -
kozi71
senior tag
válasz
GrooveHero #4106 üzenetére
Én is olyankor használom amikor egyszerre több arató gépem dolgozik egy földön. Másikkal közben rohangálok ide oda.
-
kozi71
senior tag
válasz
GrooveHero #4104 üzenetére
Ezt talán én is használom. De figyelni kell mit hajlandó vinni, mert válogatnak a dögök.
Persze jobban ficereg ha akasztasz súlyt a vontató elejére. 1600kg már jó. -
Wildgreen
aktív tag
válasz
GrooveHero #4074 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
forras2
őstag
válasz
GrooveHero #4067 üzenetére
Újratelepítés megoldotta a dolgot... Csak a kérdés az az, hogy mitől hányt be vajon?
Először a modokra gyanakodtam, mert ha kezdtem új játékot, és csak alap gépeket vettem, akkor nem volt gond... Mind addig, amíg nem kapcsoltam a traktorokon lámpát... Utána megint az említett jelenség volt... Nahm, de mindegy is, most működik újra, köszönöm a segítségetWildgreen
Inkább a 2.
Sok különbség nincs a kettő között, és ez egy viszonylag gyenge gép, nem túl új felszereltséggel, de ha választani kéne, akkor inkább a második... -
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #2072 üzenetére
5k akart lenni
a húsvéti újságban van benne.
-
shaggy
aktív tag
válasz
GrooveHero #2031 üzenetére
Köszi akkor megyek is a vétőgéphez.
Ha meg műtrágyázom vagy permetezem akkor gyorsabban lesz termésem vagy többet hoz?
-
gabesz.1986
tag
válasz
GrooveHero #1927 üzenetére
Én a siló helyett szeretnék csomagolt körbálát tenni ami én úgy tudom ugyanaz de szénát mutat a keverőgép mindig.
-
donmackó
addikt
válasz
GrooveHero #1927 üzenetére
Az úgy abrak. Én bedobok a keverőbe egy kör szalmabálát, egy szénabálát, a többi meg szilázs. Így 33.x% az arány mindenből az a teljes értékű takarmány. Avval jobb a hozam.
Szerk: Abrakkal 80% a termelékenység, teljes értékűvel 100%.
-
apach
senior tag
válasz
GrooveHero #1755 üzenetére
akkor én most vitázok jó?!
-
dokee78
félisten
válasz
GrooveHero #1757 üzenetére
Földön mentem dobra,de 2-vel kevesebb póttal és lassult,majd kapart,de nem ment.
Melyik az a Claas,amelyiknek a fülkéje el tud fordulni 180 fokban?
Kellene belőle egy jól kidolgozott koszolódó stabil. -
dokee78
félisten
válasz
GrooveHero #1755 üzenetére
Bírja húzni csak lassan.
-
tembopapa
tag
válasz
GrooveHero #1590 üzenetére
Köszi akkor felszántom oszt vetek bele akármit!
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
GrooveHero #1565 üzenetére
Én a mentés egyik xml fájljában keresgélnék a helyedben. A vehicles.xml-ben pl láttam valami Silage nevű blokkokat, szerintem vhol ott kell a tárolót nullára állítani. Nekem egyszer a vonat ragadt be "félúton", hiába nyomtam, nem vitte el a fát. Azt is az egyik xml-ben tudtam javítani.
-
gnagydani
csendes tag
válasz
GrooveHero #1565 üzenetére
Ezt nekem is csinálta! 60K cucc maradt benne! Nem sikerült sehogy kiszednem. Töröltem a mentett állást is mérgemben!
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #1562 üzenetére
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #1562 üzenetére
De van még ott, csak a textúrák nem illeszkednek jól... Gyk. a siló textúrája a betoné alá kerül.
1.2-es "újítás". Megfigyelhető akkor is, ha az apritékot hordod be, mert az első adagok nem látszanak, csak ha már bent van vagy 100 m^3....guppi2: A DriveControl-nak van saját config.xml fájl a dokumentumok on belül lévő FS15 mappában. Szerkesztővel megnyitod és a Shutle-nál átírod a true-t false-ra.
-
krisztian167
újonc
válasz
GrooveHero #1555 üzenetére
Mi az a Warez? és mit tudok csinálni hogy legyenek betűk?
-
olivera88
veterán
válasz
GrooveHero #1555 üzenetére
Én tegnap este próbáltam. Egyetlen hibája van csak h nincs rajta TLT meghajtó így kissé hülyén fest.
Én kicsit módosítottam rajta h gabonafélék felszívására is jó legyen. Mivel olyan mapon játszunk ahol nincs rendes gabonatároló siló.
-
olivera88
veterán
válasz
GrooveHero #1535 üzenetére
Terra Trac os vagy sima kerekes? Claas Lexion Terra Trac 760 használtan 118 milla, [link] azaz 390 ezer eu, akkor a 780 as újan ami ráadásul nagyobb is, lehet simán annyi.
-
FrezeR
senior tag
válasz
GrooveHero #1535 üzenetére
Manapság egy 780-as TT használtan olyan 350-390 000 euro, szóval ez alapján lehet számolni
-
olivera88
veterán
válasz
GrooveHero #1479 üzenetére
Olyan 7-9 km/h, a termés minőségétől függ részben h mennyi a sebesség.
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #1432 üzenetére
Ööö.. Azt az "igazi" M500 is tudja: [link] Az oldalsó kaszáknál van egy-egy behordócsiga.
-
donmackó
addikt
válasz
GrooveHero #1432 üzenetére
Nem gyűjti, csak levágja mint a kaszáló adapter a trakin. Nekem pont jó, mert 200 tehénkének kell a széna gazdagon. Evvel a moddal rakhatsz utána egy Terra Vitese gyűjtőkocsit, majd az begyűjti (legalább is egy részét, mert a két hátsó kasza szélesebb mint a kocsi).
Szerk: A BigM a'sszem 13 méteren dolgozik, a trakis fűkasza meg 9,5. Westbridge Hills-en ideális.
-
donmackó
addikt
válasz
GrooveHero #1430 üzenetére
Én is pint ma szedtem le a 192 km/h-s Krone BigM-et. Gyönyörű szépen átírtam hogy ne tudjon annyit menni, csak mint egy kombájn. A sorok:
kroneBigM500.xml-ben:
<motor torqueScale="1.84" minRpm="1000" maxRpm="1900" maxBackwardSpeed="15" brakeForce="15" lowBrakeForceScale="0.5" lowBrakeForceSpeedLimit="1" minForwardGearRatio="19.7" maxForwardGearRatio="130" minBackwardGearRatio="50" maxBackwardGearRatio="130">
<torque normRpm="0.45" torque="0.9"/>
<torque normRpm="0.5" torque="0.97"/>
<torque normRpm="0.59" torque="1"/>
<torque normRpm="0.72" torque="1"/>
<torque normRpm="0.86" torque="0.88"/>
<torque normRpm="1" torque="0.72"/>
</motor>És ha nem kell a 40000 literes üzemanyag (mert valótlan):
<fuelCapacity>1000</fuelCapacity>
<fuelUsage>180</fuelUsage>A motor értékei a Krone BigX 1100 100K modból származnak.
-
őstag
őstag
válasz
GrooveHero #1424 üzenetére
-
guppi2
tag
válasz
GrooveHero #1394 üzenetére
Jól tudod. De én az út menti fákat vágom ki, hogy a vetőgépeknek és a fűkaszának ne legyenek útban. Elég fárasztó kaszálás közben kerülgetni őket.Ki tisztítom a földek széleit is.
-
guppi2
tag
válasz
GrooveHero #1388 üzenetére
A ScorpionKing csak a fenyőt vágja nem?
-
kerepcsabi
csendes tag
válasz
GrooveHero #1371 üzenetére
Hát ezen már túl vagyok!
Akkor magamnak köszönhetem a problémát! -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
GrooveHero #1351 üzenetére
Modai.lt : letölt, megnézm, kipróbál. Megnyugtatlak én se értek litvánul
Dumesti mapot javaslom lecsekkolásra.
-
tembopapa
tag
válasz
GrooveHero #1347 üzenetére
Köszi!
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
GrooveHero #1347 üzenetére
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #1335 üzenetére
Westbridge Hills-en nincs ilyen fícsör. Ott mindent csak egyféle módon adhatsz le.
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #1328 üzenetére
sajnos próbáltam mindenhogy,.mind 2féleképpen ugyanazt az ablakot kapom. egyátalán be se jön a játék,. csak win7-en de ott meg szaggat, hiába leveszem a grafikát , de mihelyt elindulok pár lépést,vagy megnyomom a gombot,hogy beüljek 1 gépbe,. kihal. kilép,. és mindig ugyanaz a hiba.
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #1326 üzenetére
és HP G62-es [link]
vidikártya -
őstag
őstag
válasz
GrooveHero #1317 üzenetére
Jól gondolod és jól csinálod.
Ha feldarabolod akkor a vastag részek értékesebbek, de a vége is ér valami keveset, összességében ugyanaz a fa darabolva értékesebb mint egyben.Persze pótkocsin nem lehet 40m -es fákat egyben vinni. Ez inkább kezdéskor játszik amikor az ember láncossal vágja és traktorral hordja a fát és egyben dobja a tóba. Így veszít minden törzsön.
Próbáltam úgy is, hogy egy szállítmányban a nagy fák legvastagabb részét tettem csak a pótra, a következőben meg valamivel vékonyabbakat. A mennyiségek persze nem voltak pontosan egyformák, de nem volt érzékelhető különbség a rakományok ára között.
Azt kéne még kipróbálni, hogy melyik méret mellett a legértékesebb a fa. Gondolok itt arra, hogy a patch előtt a Scorpionkinggel 5 vagy 6m volt a max hossz pontosan már nem emlékszem, azóta 8m. Rakodni gyorsabb 8m -es darabokkal, viszont a félpótkocsi nem ehhez a mérethez van, így nincs is tele. Én úgy ítéltem meg, hogy 8m -en rövidebb idő alatt több fát tudok leszállítani, még akkor is ha ez több fordulót jelent a nyergessel. -
olivera88
veterán
válasz
GrooveHero #1301 üzenetére
Köszi.
Pavika Mi köze az UPK nak a bárhova billentés modhoz? Az eddig is volt.
Szerk: Jah értem már.
-
őstag
őstag
válasz
GrooveHero #1284 üzenetére
Nem nehéz csalás nélkül sem. A fakitermeléshez kell egy gamepad, azzal gyorsan megy és hamar kézreáll. Leszámítva a darut, az még úgy is döcögős, de azt nem is használom.
Én a patch után kezdtem egy újat Bjornholmon. Természetesen nehéz fokozaton. Eladtam mindent csak egy kis homlokrakodós traki, és egy láncfűrész volt. Kezdetben a homlokrakodós traktorral hordtam a közeli fákat a tóba. Ez mondjuk lassan ment. Végül összejött egy pótkocsi meg egy erősebb traktor ami húzta. Utána egy nyergesvontató, majd egy Scorpionking. Végül a kis trakit lecseréltem egy kis Liebherre. A fából összejött 1.200. 000 egy szélkerékre. Onnantól az hoz napi 24.000 -et. Igaz néha akkor is ment amikor magára hagytam a gépet, persze 120x os sebességen, elszáradás off. Egyetlen mod van bent, a gyári Jenz fadaráló mindig kifagy, ahelyett van egy stabilabb, de paramétereiben megegyező. Ezen felül csak scriptek vannak a mods mappában, igaz az közel 10db
85:30p játékidő után, 890 levezetett km, 70 ha learatott terület
40db-os géppark 5.000.000
19 ha föld 575.000
készpénz 780.000
kölcsön visszafizetve 200.000
tárolókban 600.000 értékű termény
összesen 7.155.000És mindez nehéz fokozaton.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
GrooveHero #1287 üzenetére
De ez valós!
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
GrooveHero #1282 üzenetére
Vagy: a völgy aljába kellene tenni a fatelepet, a domboldalba ültetett fákat pedig csak vágni kellen és szépen legurulnának. Nem lenne rakodás, szállítás csak dölne a pénz
Kezded nagyon leegyszerűsíteni a játszót.
-
pavika
tag
válasz
GrooveHero #1266 üzenetére
-
XmoD
senior tag
válasz
GrooveHero #1273 üzenetére
Abszolut nem. Siman betolti az elso potkocsiba, onnan pedig csak boritgatom at egyikbol a masikba. Bar ezt most csinaltam nemreg. Meg finomitani fogok rajta
Mikor 4 bunkert uritek ki az neha kicsit maceras 1 pottal
Bar gondolkodtam h. rampat rakok oda, de ahoz valami kis meretut kellene talalni. De lehet h. egy oldalbillentos pottal egy ativelo rampa is jo lenne.
-
donmackó
addikt
válasz
GrooveHero #1261 üzenetére
Már szedem is. 110 ojró/óra, na ná hogy megéri.
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
GrooveHero #1235 üzenetére
-
larpi
tag
válasz
GrooveHero #1251 üzenetére
Nem tudom pont mire gondolsz de az "Inspector" az kiírja az összes dolgozó jármű adatait.
-
donmackó
addikt
válasz
GrooveHero #1251 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Valaki linkelné?
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #1245 üzenetére
Az nem az X Disc vágó, hanem az Easy Flow nevű szedő adapter.
Ezzel a már levágott füvet (célszerű rendsodróval felhalmozni, vagy ha lenne Big M500-unk...), vagy a kombájn után maradt szalmát tudod felszedni, és azt aprítja.
Az X Disc-kel a lábon álló növényeket lehet csak vágni.
Mellesleg a '15-be nem sikerült valami jól implementálni a vágót, ezért - ugyan megvettem - rövid úton meg is szabadultam tőle.. Egyszerűen túl alacsonyan halad, ami miatt nem érintkezik rendesen a Big X a talajjal, és akár egy vakondtúrásba is beleakad. Az 1.2-ben még nem néztem, hogy javították-e.
Az EasyCollect-et és az EasyFlow-t használom, ezekkel nincs baj. -
Gegmen
csendes tag
válasz
2000 ad 16 báláért.
-
Fel
addikt
válasz
Ha ugyanúgy működik, mint a '13-ban, akkor ugyanannyit fizet, mint ha a farmon lévő épületnél adnád el.
Bebálázni nem kell. A játék elején, a legolcsóbb szedőkocsival én mindig összeszedtem a szalmát, soha nem szórattam szét a kombival.Ennek a kis add-on-nak annyi értelme van, hogy távolabbi föld mellé is lehet rakni egy átvevőpontot.
Mióta összeszedtem a Big X-re valót, azóta így bánok el a szalmával:
-
PitLee
őstag
válasz
A játékban van egy olyan csavar miszerint a a leszecskázott(Krone) szalma is zöld siló lesz.
-
XmoD
senior tag
válasz
Sajna nagyobb meret nem letezik belole tudtommal
-
PitLee
őstag
válasz
GrooveHero #1182 üzenetére
A nagyobb traktorokon hátul nincs pótkocsi vonófej csak hashúzó.
Úgy lehet ráakasztani ha előtte egy pl 700kg súlyt felveszel 3 ponttal majd a súlyon már van pótkocsi vonófej vagy kisebb trakit választasz.
Emlékeim szerint én ezt használom, de csak a két frontloader kezdetű van bent a pack-ból.. -
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #1182 üzenetére
Egy kis update. Letöltöttem egy másik szállítószalagot, most már rá tudom csatolni a trakira a trailert, de csak is kis traktorrra, a lánctalpas New Hollandra nem. Viszont amikor el akarnám kezdeni szedni a silót, megint bebugosodik, megint nem lehet csinálni semmit, semmilyen gombra nem reagál. Nagy nehezen le tudtam csatolni a traki elejéről és ment is egyből a lecsóba. Szóval akkor még mindig Ropa NawaRo Mausra várok
-
őstag
őstag
válasz
GrooveHero #1178 üzenetére
Én addig jutottam, hogy kijelölöm hozzá a kombájnt, és amikor az megtelik akkor odamegy és kiüríti, de mivel túl kis táblán próbálkoztam így a pótkocsi nem telt meg és nem vitte el a tárolóba. Sőt amikor a kombájn a tábla végére ér és leáll, akkor nem megy oda és nem üríti ki. Szóval van még mit tanulni.
-
olivera88
veterán
válasz
GrooveHero #1150 üzenetére
A 3 tengelyes Krampe után kapcsolsz még két forgózsámolyost.
Csak legyen ami elhúzza meg elbírjon férni kanyarban.
-
PitLee
őstag
válasz
GrooveHero #1150 üzenetére
Nem nagyon van, de majd kiigazítanak ha rosszul tudom.
Az eredeti pótok közül a Fliegl 266 (vagy mi a neve), azt lehet egymásba akasztani darabja 32e liter abból 3 az 96e liter amihez már kell masina is ha sok az emelkedő. Hátránya, hogy nem alacsony vonófejes hanem magas, bár a 700kg súlyra lehet csatlakoztatni a nagyobb trakikhoz is.
Az 59e félpótkocsiból van modolt amin van vonófej hátul is, ebből kettő az már nem piskóta, és van a Krampe 900-ból is, de meg kell nézni mit írnak űrtartalomra, mert én sem szeretem az extrém modokat.Félpótkocsikból van pár kicsivel nagyobb,
Strautmann PS4401 48e liter trágyaszóró
Kröger Agroliner TAW45 65e liter mindenes
Bergmann HTW85 68.5e liter apríték
Ez a mod tartalmazza őket a kamion nekem nem jön be, a rövid 3 tengelyes vagy 2 tengelyes inkább. -
martesz18
újonc
válasz
GrooveHero #1121 üzenetére
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!! ezen idegeskedtem egész délután... NAGYON KÖSZI SIKERÜLT!
-
PitLee
őstag
válasz
GrooveHero #1108 üzenetére
Nem is kellenek, a Magnum és a hevederes Nyuszi mindenre elég, de kell a DriveControl hozzájuk, mert alapból csak 2 kerékhajtás van difizár nélkül. Talán ez az egyik legjobb mod, mert tényleg néha csak ezzel jössz ki a kakiból.
-
PitLee
őstag
válasz
GrooveHero #1100 üzenetére
Én nemes egyszerűséggel odamentem Liebherr-el és felborítottam pótal együtt vagy ha csúszkál a fa a póton akkor addig mész előre hátra míg lecsúszik hátul vagy rakodóval szépen lepakolod a jelzett helyre.
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #1108 üzenetére
A csuklós gépektől én is tengeribeteg leszek, úgyhogy én se használom egyiket sem. Kormánnyal biztosan jobb ezeknek is a kezelhetősége, de billentyűzettel zavaró, hogy állandóan rángatja a képet.
A teleszkópos Liebherr-t használom és a nyerges farönk-trailert.
A legegyszerűbb a STE-PA FHL 13AK pót, aminek van saját daruja. -
Fel
addikt
válasz
Az 1.2-es pöccs óta nem elég csak odagurulni a kijelölt helyre, hanem ki kell ralni a rönköket.
Ha alacsonyabb lenne a pót / trailer, akkor biztosan működne továbbra is, ahogy régen, de így sajna (?) oda is el kell battyogni a rakodóval.---------------------------------------------
A patch előtt nem volt kedvem a faapríték gyártáshoz, mert lábrázásom volt a jencitől, de javítottak rajta sokat. Kezelhetőbb a daruja is, és nagyjából már fagyásmentesen lehet bele adagolni a fát.
-
XmoD
senior tag
válasz
GrooveHero #1105 üzenetére
Lehet le kellene rakodni oket? En csak teleszkopossal hordtam oda a kornyekrol oket.
-
XmoD
senior tag
válasz
GrooveHero #1102 üzenetére
Westbridgen siman csak elmesz a fatelepre es beallsz a jelolt reszre.
-
őstag
őstag
válasz
GrooveHero #1102 üzenetére
Ja, hogy ez ott is hibás nem csak a Bjornholm -on. Westbridge-en nem vagyok ismerős, passz.
-
őstag
őstag
válasz
Nem a rönkökkel van baj, a trigger pozíciója hibás, nem érzékeli őket.
Tolass a tóba a póttal, ott le tudod adni. -
kerepcsabi
csendes tag
válasz
GrooveHero #1060 üzenetére
Igazán köszönöm a segítségedet!
-
PitLee
őstag
válasz
GrooveHero #1055 üzenetére
: ( törölve nem jelentek meg a képek
-
kerepcsabi
csendes tag
válasz
GrooveHero #1058 üzenetére
Köszi a segítséget. Máris megnézem!
Ha még értetlenkedhetek egy kicsit, akkor hogyan értelmezzem azt, hogy még egy-két táblával jelölt helyre menjek. Pontosan hova? -
XmoD
senior tag
válasz
GrooveHero #1055 üzenetére
Nalam ez valt be. [link] Konnyen rakhato homlokrakodoval es teleszkopossal is.
-
PitLee
őstag
válasz
GrooveHero #935 üzenetére
Jó kérdés
Feltekertem 120x-ra majd, "neteztem" néha benéztem, hogy mekkora, de mivel ez az első faültetvényem nem tudtam meddig nő, egy bolti 7000eur fát oda ültettem pajta mellé viszonyítási alapnak az idő az csak meg úgy ment.A technológiai abban kimerül, hogy a fa mellé állok majd kivágom egy picit megemelem majd elindulok lefelé és az út mellett vágom össze, mindegyikkel lesétálok így talán egyszerűbb, mint mindenhol egy kis kupacot hagyni.
A kis NH160-as igazítja össze a kupacot majd a nagy Liebherr- el bepakolok, de nem árt ha valami szintkülönbség , mert a kamion pót magas a kiközelítő az alacsonyabb.De kíváncsiságból rákerestem én is
"After some quick testing it looks like the planted trees have 4 growth stages after planting and take about 10 days to fully mature. I tracked how long it took for a few trees to grow on hard difficulty with growth speed set to high. I ended up with:
Day 1 - 07:00 - Freshly planted sapling
Day 3 - 19:00 - First growth stage
Day 6 - 07:00 - Second growth stage
Day 8 - 19:00 - Third growth stage
Day 11 - 07:00 - Final growth stageI kept track for another 5 days but saw no increase in size."
A 4 méret fokozat
forrás
http://fs-uk.com/forum/index.php?topic=166100.0 -
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #875 üzenetére
Mivel nagyon lassan nőnek a fák, így jópárszor le tudod majd még vágni az egész területet, hiába ott lesznek a csemeték. Ha menőnek akkorára, mint a képemen, akkor pedig a sorok közt is tudsz kaszálni. Habár a forgatóval nem biztos, hogy elférnél köztük.. Én Big X 1100-el csalinkáztam köztük, azzal nem volt gond..
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #873 üzenetére
Működik:
Én előtte befüvesítettem a földet, majd a textúraillesztéseket használtam szamárvezetnek, így szép egyenes sorokban sikerült kiültetni a fákat. Kb. 500-550 fa fért erre a 19-es földre.
------------------------------------------------
Amúgy mekkorára nőnek meg az ültetett fák? Ezek még talán a második, vagy harmadik növekedési fázisban vannak.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
GrooveHero #802 üzenetére
Üdv!
Nálam ez az arány sem működik.
Letöltöttem a keverőüzemet, de ez meg nem tudja a keverőkocsiba engedni az összekevert takarmányt, nem érzékeli azt. Tehát kell egy olyan pótkocsi, ami a kevert takarmányt is tudja szállítani... -
dokee78
félisten
válasz
GrooveHero #278 üzenetére
Köszi.
Füvet hol tudok venni,mert a kertészetnél csak facsemete volt.
Cukorrépának sincs felhasználható maradéka?Van valami leírás ezekről? Városi vagyok.
-
zsoltee10
addikt
válasz
GrooveHero #227 üzenetére
Én a másik mapon kezdtem. Na mindegy, asszem elkezdem kb. elölről az egészet, mert eddig virágbolti verzióval toltam unalomból, de ma megjött a cdgalaxistól az eredeti dobozos. Akkor j9öttem rá, hogy nincs a notiban optikai meghajtó.
-
tttzshd
tag
válasz
GrooveHero #192 üzenetére
ja hogy a termés több lesz ..azt ugyan nem vettem észre legalábbis nehéz megfigyelni...a másik kérdésem hogy easy-n játszok és mikor (Munkaerő dolgozik )nekem automatikusan dolgoznak de pl a tartályok soha nem fogynak ki ..sem a benzin
de ha manuálban nyomom akkor meg látom a számlálót és fogynak a tartályok pl trágya stb..ez bug vagy normális ?
-
vhw
addikt
válasz
GrooveHero #55 üzenetére
Na maga itt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Steam Deck
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged