Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
McEacrhan3
tag
Szia.
Egyszer már beszéltünk erről mi ketten, sőt még ki is próbáltuk együtt a szervert.
Akkor valamiért nagyon akadozott nekem, mondjuk más netem is volt akkor.
Ettől eltekintve már akkor szimpatikus voltál te és a csapatod is.Én kb. 1 éve csatlakoztam egy csapathoz ami egyszerűen szuper volt. A szerver szuper volt, a szervergazda borzasztóan rendes volt, és a csapat, bár szinte minden este más volt nagyon korrekt volt. Az sg.hu fórumán találtam rájuk. Akkor nem volt túl sok időm, így kb 2-3 hét után nem játszódtam többet velük(azóta is bánom). Most meg már nem kapom őket sehol

Írok privátot és ott megbeszéljük a részleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor valamiért nagyon akadozott nekem, mondjuk más netem is volt akkor.