- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Igen igaz nem jól emlékeztem tényleg "csak" 2 ezer Ft. Ennek ellenére továbbra is sokallom kicsit egy gépért ezt az árat
De ez az én véleményem.A többivel egyetértek tényleg jó lenne az, hogy legyen értelme minden folyamatnak. A most megjelenő Farm-Experte 2016 pl már tartalmaz lehetőségként alma és szőlőtermesztést is. Ami érdekessé teszi a játékot. Az a baj, hogy ott meg ugye nem nagyon lehet moddolni. A két játékból kellene egyet csinálni
Mert ez utóbbiban a talaj dinamika sokkal jobb mint az FS-ban. Attól tartok a következő rész sem lesz kiemelkedő, mert mint írtam is korábban jól fogyott a játék így nem biztos, hogy megéri nekik többet költeni egy új game engine-re, vagy licencekre lejön róla még egy rókabőr. Én nagyon örülnék annak is pl ha a gépeket javítani kellene időnként, vagy ne adj isten végleg javíthatatlanná válnának. Fel lehetne dobni nagyon jól ezt a játékot erre nagyon jó példa amit a modderek kitaláltak eddig is. Nem véletlenül nyúltak le tőlük ötleteket. Lehetne sokkal jobb menedzsment a játékon belül ami a kereskedést illeti, akár több gépkereskedő is lehetne versenyeznének az árakkal, lehetne aukció is. Ja és ami nagyot dobna még rajta az az, hogy ha lenne rajtunk kívül más gazda akár több is a pályán. Menne a verseny a földekért, a nagyobb haszonért stb. Ezek csak álmok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- Milyen routert?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- JBL STAGE 2 9634
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ez az én véleményem.