Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iOS alkalmazások
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Igen igaz nem jól emlékeztem tényleg "csak" 2 ezer Ft. Ennek ellenére továbbra is sokallom kicsit egy gépért ezt az árat
De ez az én véleményem.A többivel egyetértek tényleg jó lenne az, hogy legyen értelme minden folyamatnak. A most megjelenő Farm-Experte 2016 pl már tartalmaz lehetőségként alma és szőlőtermesztést is. Ami érdekessé teszi a játékot. Az a baj, hogy ott meg ugye nem nagyon lehet moddolni. A két játékból kellene egyet csinálni
Mert ez utóbbiban a talaj dinamika sokkal jobb mint az FS-ban. Attól tartok a következő rész sem lesz kiemelkedő, mert mint írtam is korábban jól fogyott a játék így nem biztos, hogy megéri nekik többet költeni egy új game engine-re, vagy licencekre lejön róla még egy rókabőr. Én nagyon örülnék annak is pl ha a gépeket javítani kellene időnként, vagy ne adj isten végleg javíthatatlanná válnának. Fel lehetne dobni nagyon jól ezt a játékot erre nagyon jó példa amit a modderek kitaláltak eddig is. Nem véletlenül nyúltak le tőlük ötleteket. Lehetne sokkal jobb menedzsment a játékon belül ami a kereskedést illeti, akár több gépkereskedő is lehetne versenyeznének az árakkal, lehetne aukció is. Ja és ami nagyot dobna még rajta az az, hogy ha lenne rajtunk kívül más gazda akár több is a pályán. Menne a verseny a földekért, a nagyobb haszonért stb. Ezek csak álmok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ez az én véleményem.