Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
orwi
tag
Van valakinek aktivációs kódja 1,4-es frissítéshez, ami működik??
-
orwi
tag
válasz
dafko90
üzenetére
Bementem a My Games mappába, azon belül a Farming Simulator mappába, azon belül savegame 1 mappába, itt pedig megnyitottam jegyzettömbel a CareerSavegame dokumentumot, ott kikerestem a felső sorba money szót és átírtam a számot a 10x-ére. Aztán kiléptem, beléptem a játékba és amikor bejött, ahol a mentést indítod el, már nem volt mentés. Ennyi a sztori. Ötlet??
-
orwi
tag
Segítsetek.Próbáltam átírni a játék pénzét, de sajnos nem sikerült, sőt még a mentéseim is elvesztek.Úgy csináltam ahogy valaki leírta.Szerintetek mi lehetett a baj??
-
orwi
tag
Hali.Ti jártatok már úgy, hogy elkezdel kockabálázni, és megtelik a számláló nem dob ki bálát, hanem kezdi előlről a számláló?Mert lebáláztam a földem és nincs 1 db bálám sem.Vajon miért??
-
orwi
tag
Már megint kérdésem volna, valaki mondja már meg pontosan melyik földterületnél tudnám megtalálni a bálaeladást, mer nem találom. Köszönöm.

-
orwi
tag
Már újra telepítettem, és a modok is jók. Nektek frissítés után sem fogadja el egy aktiválós kódot?Miért??
-
orwi
tag
Köszike a választ,de azt hol tudom megnézni, hogy melyik verzióra érvényes a mod??
-
orwi
tag
Köszike a választ, megnéztem a modokat, de még mindig nincs a játékba egy sem.Szerinted? Én frissítettem az 1.4 verzióra, utánna kérte a aktivációs kódot ami egyik sem sikerült,azóta csak úgy tudom indítani a játékot, hogy belépek a játék mappájába ott van egy FarmingSimulator2013Game alkalmazás. Ezzel indul csak el.Ez nem befolyásolja??
-
orwi
tag
Hali.Amit letöltettem modokat és beraktam Farming Simulator 2013 mod mappájába, azt hol találom meg a játékba? Ez egy BMW M31 mod.
-
orwi
tag
Hali.A térképen hogy lehet megtalálni, hogy melyik a fogadó, mezőgazdasági bolt, stb??
-
orwi
tag
Hali. Hogy lehet tehenet és a kakashoz tyúkokat szerezni?
-
orwi
tag
Köszi a segítséget.
-
orwi
tag
Ha letöltök egy mod-ot azt,hogy kell berakni a játékba??
-
orwi
tag
Sziasztok. A bálákat el lehet adni valahol, vagy mit kell vele csinálni??
-
orwi
tag
Sziasztok. Most vettem meg a játékot. de nem tudom, hogy kell amit learadsz eladni.Segítsetek már.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Társasjáték topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Warhammer 40.000
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest