- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
értem, de nem tudom a konkrét választ, biztosan lehet az utántöltő kocsin is állítani a hatósugarat, bele kell nézni a modellbe
az extrém méretű dolgok kimaradtak nekem, én normál méretű gépekkel normál méretű pályán gazdálkodok
annyit tudok, amit leírtam, hogy a térképen hogyan lehet növelni a trigger méretét -
őstag
őstag
az i3d -t jól gondolod csak nem a vetőgépé
a térképen vannak úgynevezett triggerek, ezek közül az egyik a vetőmagokhoz tartozik
ha ezen belül van a vetőgép akkor tölthető
ennek a fizikai méretét kell megnövelned
mivel a térkép elég összetett, így a nehezebb része a dolognak a trigger megtalálása a Scenegraphbanamúgy egy kérdés. mi értelme van az egésznek? nem tudsz közelebb állni hozzá?
-
lacibacsi
addikt
Bocs, nem erre gondoltam, hanem a 28 méteres vágóasztalra, meg a 2 millió literes tartályra. Ezek olyan valósághű cuccok... Ennek a játéknak éppen az lenne az értelme, hogy egy adott gazdaságot a valóságos teljesítményükhöz minél közelebb álló gépekkel művelj meg és légy sikeres gazda...
-
apach
senior tag
Nah. a Bad Allocation hiba azt jelenti, hogy a Játék több memóriát szeretne használni, de NEM tud. Ehhez a játéknak 2 fájljába KELL belenyúlni, és ott engedélyezned neked. Ehhez a CFF Explorer nevű program kell. Jah meg rá kell keresni googleban erre. Modhoster.com oldalon a 2011 verziónál elvileg bent kell lennie valahol egy tutorialnak is! Nekem valahol megvan elvileg. Jah és kötelező a 2 fájlról mentést csinálni, mert ha nem, és elb...od, akkor kompletten telepítheted újra fel a játékod! Ez garantált tutira akkor.
Tessék. lássátok hogy jó ember vagyok még mindig.
[Das Rezept Gegen "Bad Allocation" V]
Igaz ez pont a német oldalukról van, de ajánlom mindenki számára a letöltését mert sose tudni mikor kellhet és nem tudni meddig lesz fent az oldalon. Vagy egyáltalán a neten.
És, ITT egy szintén leírás a menetéről képekben IS. Innen is le lehet letölteni a linkről tettek bele a legelejére.
bad allocation tutorial -
apach
senior tag
hali.
ez is akad?? [sunshinexxl-x2]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Proxmox VE
- VR topik
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest