- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
Én azt hiszem maradok az Fs2013 nál Csalódtam a fs2015 ben !!! Rengeteg probléma van vele !! Pl A menü sokkal bonyolultabb, a kijelző bal felső sarokban szinte olvashatatlan olyan kicsi betűkkel van meg szerkesztve, arról nem is beszélve hogy szó szerint driftelnek a trakik !! Grafika esetleg valamit visszahoz az élményből, de várom már a modok megjelenését mert így ez xar !! Az alap mappokban irreálisan nagyok a földek, a kicsi vetőgépek és kultikhoz képes és még a trakik is alig szágulgoznak munka közben vagy 15 km/h sebességgel. Ja és az alap gépek előre menetből szinte másodperc alatt hátramenetbe kapcsol !!
Favágó részét még nem próbáltam !!!
De lehet valakinek ez is bejön !! Én egy kicsit pihentetem erre a nagy várakozásra !!
Ez az én véleményem de persze nem vagyunk egyformák !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest