Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabber
aktív tag
Esetleg meg tudnád mondani hogy a pótkocsik kiürítési sebességét mi határozza meg? hol tudom lassabbra venni vagy gyorsabbra.
Mondom miért lenne ez fontos:
Van egy pótkocsim amit átírtam én is 3,5 milliós kapacitásra viszont az a baj hogy mikor silót rakok bele és elviszem a biogáz üzemhez ott amikor rakom le túl gyorsan pakolja ki és eldobja a silótárolóból a bekerülő siló mert ott lassan kéne megtölteni.
Ezért kéne átírni hogy viszonylag lassan töltse fel a silót valahogy.Tudnál vagy tudnátok ebben segíteni???
Köszi
Üdv.
-
Sabber
aktív tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Köszi köszi!
-
Sabber
aktív tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Szép ez a JD tudnál linket küldeni hozzá?
Üdv.
-
Sabber
aktív tag
én ezt a gépet használom:
http://www.modhoster.de/mods/deutz-agrotron-x720-ploughing-spec
és ha megnyitod a xml filet ezt cseréld ki a megfelelővel
<motor minRpm="100" maxRpm="1050 1500 2750 900" maxTorques="-1 -1 -1 -1" brakeForce="10" lowBrakeForceScale="0.3" compensateWheelRadius="true" lowBrakeForceSpeedLimit="0.7" forwardGearRatio="16.5" backwardGearRatio="17" differentialRatio="1" rpmFadeOutRange="20">
<torque rpm="800" torque="0.45"/>
<torque rpm="2550" torque="0.50"/>
<backwardTorque rpm="600" torque="0.4"/>
<backwardTorque rpm="720" torque="0"/>
</motor>
<accelerationSpeed maxAcceleration="0.95" deceleration="0.8" backwardDeceleration="0.7" />
<fuelCapacity>5585</fuelCapacity>
<fuelUsage>0.0058</fuelUsage>
<downForce>6</downForce>
<bunkerSiloCompacter compactingScale="3"/>ezt írtam át és jó lett.
üdv. -
Sabber
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok véletlen egy elhelyezhető siló tárolót aminek a kapacitását én tudom megváltoztatni????
köszi -
Sabber
aktív tag
helló
Ti tudtok a Grimme cukorrépa meg burgonya kombájnokkal munkással dolgozni?
Nekem egyszerűen nem engedi
http://www.modhoster.de/mods/grimme-maxtron-620-cw-7-2-new
erre gondoltam
üdv.
-
Sabber
aktív tag
Igazából könnyű átlátni nagyon.
Ha van pl egy hatalmas földem azon dolgozik 2 kombájn középről indulva hogy ne zavarják egymást a végén, amikor már vágtak valamennyi teret megy a 2 talajművelő traktor szintén a föld közepéről indulva kifelé.
Ezután ha utánuk is van már terület jön a 2 vetőgépes gép.
Így ki lehet számolni hogy 1 nagy földön ( ami adott esetben több kicsiből van összeszántva ) 6 darab munkás dolgozik egyszerre.
Csakhogy a többi föld ugyan így van megoldva.
Így nagyon kevés a 10 gép
Sajnos muszáj úgy csinálnom már hogy nem végzek csak aratást egyszerre így 5 földön tudok aratni mondjuk 10 géppel. Utána a többi folyamat.
Azért csinálom így, mert úgy állítottam be a gépek nagyságát, sebességét, űrtartalmát, hogy minden földem egyszerre vetem el normál idősebességgel és ehhez ugye fontos hogy minden gép szinte egyszerre végezzen minden földdel.
Na ezt összehangolni jó kis móka
Utána persze jöhet a 120x-os gyorsítás így minden föld egyszerre érik be és ismét leveszem normál időre és jöhet az aratás.
Közben csak szaladgálok a póttal néha mikor kedvem van
Kb ezért kéne erre megoldást találni, hogy ne csak 1 munkafolyamatot tudjak egy időben végezni hanem mind a 3-at aratástól talajmunkán át a vetésig. Sokkal hatékonyabb és gyorsabb lenne.
-
Sabber
aktív tag
Hali
valaki tudna ajánlani egy oversize vágóasztalt? kukoricára és búzára is.
köszi köszi
-
Sabber
aktív tag
Sziasztok
Létezik olyan, hogy egyszerre max 10 munkaerőt lehet felvenni?????

-
Sabber
aktív tag
Helló
Valaki linkeljen már nekem egy működő Gregoire Besson xxl, xxxl, vagy egy Horsch Terrano FX 22 munkagépet mert egyszerűen nem találok működőt.
üdv.
-
Sabber
aktív tag
Valaki tudna egy jól működő Cargo-t ajánlani big x után???
üdv.
-
Sabber
aktív tag
Sziasztok,
valaki tudna nekem linkelni egy normális gregoire besson xxl-t vagy xxxl-t vagy valami széles talajmunkáló eszközt egyszerűen nem találok normálisat

köszi szépen
üdv.
-
Sabber
aktív tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Linkeld már be őket hogy melyikek azok, nekem egy fliegl 270em van azt simán lehet terhelni nem tolja a gépet meg nem viszi sehova.
-
Sabber
aktív tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Van egy 350.000 kapacitásúm azzal nincs baj
csak ez mégis nagyobb azért -
Sabber
aktív tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Szia ez tök jó működik, de valaki tudna segíteni abban hogy hogy tudom megnövelni a kirakodás sebességét? annyira lassan adja ki magából a benne levő terményt hogy kín kivárni.
üdv.
-
Sabber
aktív tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
ezt be tudnád linkelni?? mármint a gépet, gondolom jól működik és szép is ha használod

köszi szépen
-
Sabber
aktív tag
valaki tudna ajánlani egy normális Krone Big X 1000 vagy 1100 ami tudja húzni a bunkert és munkással is működik, illetve egy Fendt 936 traktort ami szép és működik rendesen
köszi -
Sabber
aktív tag
sziasztok
valaki tapasztalta azt hogy 1.3 patch után felteszi az 1.4-et és utána kér serialst de amivel eredetileg telepítette nem megy????
valakinek van erre valami megoldása?? egyszerűen nem enged semmi serialst beírni semmivel nem tudom aktiválni
-
Sabber
aktív tag
Tud valaki valami olyan modot amivel egy gombnyomásra össze lehet szedni a tojást????
Már az idegeimre megy, először még jó móka volt de így 3 zilliomodjára már kezd elegem lenni belőle.üdv.
-
Sabber
aktív tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Én a sebességet úgy szoktam megoldani, hogy mikor lenyitod az xml-t ugye van ott 3 vagy 4 fordulatszám valami ilyesmi:
<motor minRpm="100" maxRpm="950 1450 2600" maxTorques="-1 -1 -1" brakeForce="16" lowBrakeForceScale="0.5" lowBrakeForceSpeedLimit="1" compensateWheelRadius="true" accelerations="1 1 1" forwardGearRatio="34" backwardGearRatio="17" differentialRatio="1" rpmFadeOutRange="20">
<torque rpm="100" torque="0.25"/>
<torque rpm="2200" torque="0.9"/>
<backwardTorque rpm="700" torque="0.55"/>
<backwardTorque rpm="820" torque="0"/>
</motor>ezeket szoktam megemelni, az utolsó vagy ha 4 van akkor a 3. mindig a végsebességet jelenti ha belövöd kb olyan 2600-2800 körülre akkor megy olyan 35-40 mérföld/órát az meg 55-65 km/h
nálam ez szokott lenni a megoldás, ezt addig emeled amíg a sebesség számodra megfelelő nem lesz.
üdv.
-
Sabber
aktív tag
válasz
Darius26
üzenetére
veszel egy keverő kocsit
teszel bele 2 KOCKA bála szénát (levágod a füvet, megforgatod, rendsodrod, bebálázod)
1 KOCKA bála szalmát (learatod a búzát, bebálázod)
termelsz kukoricát, lesilózod a big-x el, beszállítod a teheneknél levő silótárolóba, letömöríted amíg 100%-os tömörítettséget el nem éri, ekkor R-t nyomsz, így lefedi a kupacot, vársz egy kicsit amíg megérik, ezt is látni fogod a bal felső sarokban h hogy áll mert számol.
ha megérett akkor autómatikusan eltűnik róla a takarás
ezután a keverő kocsival odamész a silóhoz és addig töltöd amíg zöld sávban nem lesz a siló is a keverékben és voálá kész is, onnan is tudod hogy jó a keveréked hogy a keverő kocsinál a kilóméter óránál a barna kis valami fűcsomó vagy mi az fehérre vált.
Ekkor etethető.
nálam a sorrend az ez.
persze a silót jó előre megcsinálom meg a bálákat is.remélem segítettem.
üdv. -
Sabber
aktív tag
-
Sabber
aktív tag
-
-
Sabber
aktív tag
valaki meg tudná nekem mondani miért nem tudom a füvet bebálázni a teheneknek?
krone m 500 al vágtam le az lehet a baj?köszi
-
Sabber
aktív tag
sziasztok
valaki tudna nekem ajánlani egy pótot amit a big x után fel tudok akasztani?
-
Sabber
aktív tag
Lehet buta kérdésem lesz de "adagoló" alatt mit értesz?
bocsi a kérdés ehhez szól
(#460) ObiGabi
-
Sabber
aktív tag
hali
valaki tudna linkelni egy széles KUKORICA vető gépet? ami több mint 6 méter és működő képes?
előre köszi
-
Sabber
aktív tag
-
Sabber
aktív tag
behalok

http://ipon.hu/hir/mezogazdasagi_szimulator_2013_mortal_kombaaaaajn!/23073
-
Sabber
aktív tag
Ha kipróbáltad írj pár sort légy oly kedves, hogy hogyan is működik és az általad használt modot linkeld be.
köszönöm! -
Sabber
aktív tag
sziasztok
valaki meg tudná mondani, hogy mi az a courseplay
előre köszi
-
Sabber
aktív tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
most lehet hülyét fogok kérdezni, de mi értelme van a bálázásnak? a haszon megéri a plus időt amit rá kell fordíts?
-
Sabber
aktív tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
igen az a 7-8 gomb volt a hunyó

egyébként milyen király már benne, hogy ha időben nem érsz oda elfonnyad a növénykéd, sztem ez egy teljesen jó ötlet benne. -
Sabber
aktív tag
Helló
szerintetek miért van az hogy egyszer belépek és az idő 5x-ös a következő alkalommal 15x majd 60x nem lehet ezt valahol beállítani hogy ne változzon?
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest