- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Hali
Én ezt sajna egyenlőre halasztom mostanában, mert egy mapot méreteztem át normál méretről 4szeres méretűre, amihez teljesen le kellett csupaszítanom és most építgetem vissza a dolgokat lassan de biztosan. Sőőt, mivel nem tudtam 6 Új növényt bele tenni, fogtam és áttettem egy 39 növényes mapra, a bizonyos PNG képeket, stb. Igaz, az összes növényt ÉS gyümölcsöt, nem fogom használni mert sokhoz nincs siló, így az olyanokat hanyagolom. Viszont van egy ilyen nevezetű siló pakkom: FarmStorageSilos
Ebben van vagy kb 20 féle növény, a cukorrépát és a krumplit leszámítva mert azoknak shed van.
Viszont, kb 10-15 fél növényt lehet használok majd.
csak ehhez a leadó/eladó triggereknél irkálni kell, átvételi árakat, stb.Amúgy, nem egy nagy ördöngösség egy mapot át méretezni!! Eddig nem is gondoltam, de már tudom.

Csak kell hozzá az XnView program. PNG ből DDS be is lehet vele többek közt konvertálni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest