Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- One mobilszolgáltatások
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali.
Erre gondoltam én is, hogy ezt kellene tennie hogy beruház egy új lapra, stb. olcsóbb lenne, báár, már a ddr3 as cucc is kezd drága lenni. én a 2 szer 2 giga ramot 11 ezerért vettem anno. lassan 1 éve. most meg főleg, hogy a Japán földrengés betett az iparnak. Mindennek amiatt ment fel az ára a duplájára sajna. pedig akartam venni egy minimum 500 gigás SATA2-es winyót. de most majdnem 25 ezer kb.az op rendszerről annyit. hogy a Win 7 32 bites kéri telepítéskor a 2 iga ramot, de 1 giga kell csak utána. a 64 bites, mint az enyém, alapból 2 giga ram kell! ezért, egyszerűbb, ha komplett cuccot cserél. már én is cserélni akarnám, pedig alig 1 éves cucc az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1 humoros
- Macska topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest