Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz Satya 007 #2604 üzenetére

Hali!

Először is, Csak sima sárga mappában vagy pedig Zip formátumú mappában lehet csak módokat a mods mappába betenni!!!! A sima sárga mappással NEM tudsz multiban játszani, viszont, a Zip mappába csomagolt módokkal Multiban is lehet játszani!

Arra ode kell letöltés után figyelni, hogy RAR fájlt NEM lehet betenni, azt ki kell csomagolni valahova. Pl egy sima üres mappába az asztalon. Ez azért IS tanácsos, mert nekem pl vannak olyan módjaim, amik 1 darab Zipben lettek letöltve, viszont, utána bele néztem, és volt még benne újabb 3 vagy volt Kombájn pl hogy 4 másik Zip mappa. 1 a kombájné, 1-1 a 2 féle vágóasztalé, és 1 a vágóasztal kocsi zip mappája. Csak ezeket egy zipbe csomagoltan lehet feltölteni. De, vannak olyanok is pl, hogy letöltesz egy pl Claas Lexion 770 kombájnt, és nem kell kicsomagolnod a zipből a másik akár 3-4 zip mappát, hanem egybe van csomagolva és szerkesztve. Viszont, arra is figyelni kell, hogy a RAR fájlokat is ki kell egy sima mappába csomagolni, mert va/nekem volt nem egy olyan, hogy rarba volt csomagolva simán csak, egy gép összes fájlja. Ezt miután kicsomagoljuk, BE KELL csomagolni Újra, csak épp nem rarba, hanem Zip mappába!!

Ehhez elég ha kijelölöd a mód összes "ömlesztett" fájlját, képeit XML fájljait, és utána jobbklikk a kijelölésre bárhol, majd a küldés szóra a megnyíló kis ablakban rámenve kiválasztani a Zip mappát és ennyi. Miután kész, a rar fájl NEVÉT másold a becsomagolt Zip mappához névnek!!! Ugyanis, a zipnek az lesz a neve, mint ahol jobb klikkel rákattintottál a kijelölt részben levő fájlok közül. ha pl van egy green.png képfájl, akkor az lessz a zip mappa neve miután végzett a csomagolással a géped, ezért át kell nevezned majd miután kész a zip mappa! Ezért a rar nevét (ha a benne levő mód nevét viseli!) akkor azt kell beírnod. Ha nem, akkor keress a fájlok közt amik ottmaradnak csomagolás után IS még a sima mappában, keress egy XML fájlt aminek a neve pl lexion770. azt a nevet másold zip nevének!

Új hozzászólás Aktív témák