Hirdetés
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
patrik9015
üzenetére
hali.
szomorúan látom, hogy azt se tudod milyen gépet látsz!
ugyanis bocs, de NEM Dominátor, és még véletlen sem olyan régi gyártású típus. hogy tudd, a linkemben az egy Claas Lexion 770-es!! Dominátorokat és hasonló, régi gépeket nem csípem, ugyanis, egy tényleg jól működőt még mai napig sem találtam!! viszont, az oldal meg igen lassan és sajna nem is rendesen tölt be, amit linkeltél.
csak nyűglődve haladok a nézelődésben. a gépem igen csak jó, és igen erős, a netem is jó. nem tudom a tagjuk vagy e, de mondhatnád nekik, hogy alkossanak valamit hogy gyorsabban betöltsön, és a képek/videók is szépen betöltsenek! lehet hogy nagy a képek mérete, vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ HP HyperX Cloud II Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- MSI P4MAM2-V Retro félkonfig, 1 GB DDR RAM, Pentium 4 2,8 GHz CPU, Windows XP
- Creative Sound Blaster 16 (CT2230) Retro ISA hangkártya
- ÚJ HP HyperX Cloud Alpha Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Garanciális FiiO SR11 Roon és Airplay bridge / hálózati lejátszó / streamer
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ugyanis bocs, de NEM Dominátor, és még véletlen sem olyan régi gyártású típus. hogy tudd, a linkemben az egy Claas Lexion 770-es!! Dominátorokat és hasonló, régi gépeket nem csípem, ugyanis, egy tényleg jól működőt még mai napig sem találtam!! viszont, az oldal meg igen lassan és sajna nem is rendesen tölt be, amit linkeltél.