- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
patrik9015
üzenetére
hali.
szomorúan látom, hogy azt se tudod milyen gépet látsz!
ugyanis bocs, de NEM Dominátor, és még véletlen sem olyan régi gyártású típus. hogy tudd, a linkemben az egy Claas Lexion 770-es!! Dominátorokat és hasonló, régi gépeket nem csípem, ugyanis, egy tényleg jól működőt még mai napig sem találtam!! viszont, az oldal meg igen lassan és sajna nem is rendesen tölt be, amit linkeltél.
csak nyűglődve haladok a nézelődésben. a gépem igen csak jó, és igen erős, a netem is jó. nem tudom a tagjuk vagy e, de mondhatnád nekik, hogy alkossanak valamit hogy gyorsabban betöltsön, és a képek/videók is szépen betöltsenek! lehet hogy nagy a képek mérete, vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OTP Bank topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ugyanis bocs, de NEM Dominátor, és még véletlen sem olyan régi gyártású típus. hogy tudd, a linkemben az egy Claas Lexion 770-es!! Dominátorokat és hasonló, régi gépeket nem csípem, ugyanis, egy tényleg jól működőt még mai napig sem találtam!! viszont, az oldal meg igen lassan és sajna nem is rendesen tölt be, amit linkeltél.