- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #839 üzenetére
Hivatalosan lelőtték a mod fejlesztését és feloszlott a csapat. Mindez az egyik tag pedofil botránya miatt következett be. [link]
-
batman91
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #836 üzenetére
Ez még csak a jéghegy csúcsa. Olyan baromságokkal van tele, hogy az már fáj. Én személy szerint többet vártam egy 7 évig fejlesztett mod-tól.
-
batman91
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #832 üzenetére
De igen, viszont újra zöld utat kapott tőlük. A fene sem érti ezt a logikát.
-
batman91
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #830 üzenetére
Még a 3. rész felújítása is készül: [link]
-
batman91
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #827 üzenetére
Na ez most pont aktuális: [link]
-
batman91
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #827 üzenetére
Én pont tegnap gondoltam rá, hogy újra ki kéne játszani. Zseniálisra sikerült ez a része.
-
fps8
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #751 üzenetére
But how? Már azt hittem hogy mindent megpróbáltam.
Szerk: ja már látom, sokat nem ír csak annyit h ha megölöm az összes vezért. Lehet akkor leszámolok mindenkivel benn
veszíteni nem veszítek semmit...
-
fps8
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #741 üzenetére
Igaz, én szúrtam el a kérdést. Nem a white gloves-t öltem meg, hanem a másik kaszinóban. Az a küldi, hogy nem vesznek tőle fegyvert és derítsem ki miért. Kérdeztem a főnököt, de nem válaszolt. Más meg nem tudott róla semmit. Aztán fogtam és segítettem kinyírni a főnököt, hátha a napló tulajdonos (nem emlékszem a nevére) majd elmondja. De ő nem tud róla semmit, aki meg tudott az meg halott... Így már visszafordíthatatlan gondolom
Másik kérdés, hol kezdődök az Old World Blues és a Lonesome Road?
Mert egyiket sem találomKicsit uncsi már lvl 41-en a játék, de ki akarom próbálni az összes dlc-t.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #741 üzenetére
Bár azt is elszúrták, női karakteren ferdén állt az a pipboy. Arra is le kellett szednem fixet. Röhej.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #739 üzenetére
De.
-
remington2
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #734 üzenetére
Szerintem jó, ha próbálkoznak ilyesmivel. A fallout világa megérdemelné, nagyszerű univerzum. Nekem a stalker a szívem vágya, szerintem szuper könyvet / könyveket lehetne írni belőle. (Most nem az eredeti regényre gondolok, hanem a játékba átvitt részeit, meg az újonnan kitalált dolgokat visszaforgatni könyvbe).
Aztán ha rossz, akkor legfeljebb elsüllyed, semmivel sem rontja az univerzumot, nem megtörténtként lehet kezelni. De ha bejön, akkor újabb klasszikusokkal vagy csak szimplán egy-egy jó történettel lennénk gazdagabbak. Ha nem próbálkozna soha senki, nem születnének jó regények.
-
fps8
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #734 üzenetére
Én szívesen olvasnék bármi ezzel a világgal kapcsolatos könyvet. Legyen az koppintás, vagy saját ötlet. Metro 2033 és Metro 2034 regényekre is vadászom jelenleg. Kezdő író ként dolgozom egy projekten, ami mellett most biztos nem lenne időm másik könyvbe belevágni. De ott vannak például a Diablo sorozat kötetei. Nekem személy szerint az a 3 könyv hozta meg anno a kedvemet az olvasáshoz.
-
fps8
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #731 üzenetére
Ez igaz, de az alap sztoriból, a világot felhasználva jónéhány könyvet lehetne faragni. Az emberek többsége a világot is kedveli a játékban.
-
westcoastog
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #706 üzenetére
Köszi, délután átnézem.
-
<MZ/X>
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #700 üzenetére
A végigtolás már megvan, igaz a DLC-k nélkül. Újra-végigtolnit akartam írni
-
Huma
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #685 üzenetére
Az jó. Köszönöm a gyors választ!
Gondolom csak egy helyen lehet, nem? Mint a Fallout 3-ban. -
Kareszovics
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #666 üzenetére
Értem.
Én pontosan ezekre a skillekre gondoltam, hogy használni szeretném, mint amiket felsoroltál. Maximum annyi különbséggel, hogy Big Gunt raknám elsődlegesre (ez van, élek-halok a minigunért
).
-
BandiHUN
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #655 üzenetére
Nyugodtan,a tények tények maradnak...de nem is játssza már ezt,csak aki bele van b...ulva tényleg
Az MW3 meg külömbenis ócska lett,inkább BF3,Zombie Island,Borderlands...
Egyébként meg nem az befolyásolja,hogy mit láttam a játékból,hogy mi a véleményem róla...de hát gondolom azért van itt ekkora élet,mert olyan jó és mindenkit lekötő,pörgős,érdekes játékA 655 db Hsz is elmond mindent...Sokan belekezdtek,mint én is,és sokan hagyták is a fenébe,amikor még 10 óra után is gagyi puskával kellett mutáns bögölyöket lődözni,az volt az akció jobbára,pár résztől eltekintve...
Biztos van,aki szeret ide-oda kutyagolni a pusztában pár mondatért itt-ott,annyi tereptárgy között,ami más játékban tizedakkora területen van.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #648 üzenetére
Így igaz, ha a fallout 3 kidolgozottságát és a new vegas játékmeneti újdonságait, fegyvereit, item-eit stb összegyúrnák akkor megkapnánk a tökéletes falloutot. És én inkább szívesebben járkálok egy régi nagyváros maradványai között meg környékén mint vegasban és az azt körülvevő sivatagban. Mivel alapvetően ez egy poszt-apoc játék a fallout 3 ennek eleget is tett: Láthatjuk washington és környékét holtan, romosan. Teljesen átjön az érzés hogy itt 200 évvel ezelött emberek élték minden napjaikat. A rengeteg autó roncs, metró kocsik az alagútban, mágnesvasút a leszakadt pályán stb minden arról tanuskodik hogy itt egy napon bizony hírtelen véget ért az élet a sűrű hétköznapok közepette. A rengeteg korabeli plakátok és reklámok, régi masínák (rádió, tévé, computer) fegyverek, robotok stb mind mind a régi világból származik és végül teljes képet kapunk hogy körübelül milyen fejlettségi, technikai szinten állt akkor a civilizáció.
Sajnos a new vegas semmi ilyesmit nem nyújtott. A sivatagban rohangálok és közben többször felteszem a kérdést: most ez egy post-apoc? Mert semmi arra utaló nyom nincs hogy itt történt volna valami (mojave outpostnál látható hogy az emberek gyorsan akarták elhagyni a város környékét, ilyesmire gondolok) max az itt ott repedt az út, de alapvetően ez egy sima western játék is lehetne hisz süt a nap, kék az ég, csicseregnek a madarak, búrjánzik a növényzet.
Jó-jó végülis így is lehet post-apoc de akkor tettek volna bele olyan dolgokat amikkel éreztetik hogy a régmúlt civilizáció romjain kialakult egy egészen új civilizáció.
De ez sem igazán történt meg.Remélem hogy az új fallout visszatér egy nagyvárosba (nem azt mondom hogy olyan komor és sötét képet adjon mint az f3) Lehetne san francisco vagy valami hasonló nagyváros. Csak legyen két oldala a játéknak: lásunk pl tűzharcot két frakció között akik egy romos, elfeledett vagy semleges városrész uralmáért küzd mert terjeszkedni akar stb.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #642 üzenetére
Most kezdtem el javítgatni az új DLC-t. (ehh, jah, sajnos a modereknek kell kiegészítenie a játékot) Szóval, van egy autópályás rész ami hát eléggé amatőr módon van kidolgozva. Most elkezdtem szépíteni azt a szakaszt sőt megcsinálom úgy hogy a többi autópályára is átlehessen menni. Alapban csak annyit látsz hogy van két másik autópálya ami elhalad azon sztráda fölött amin neked kell menni. Igen ám de hogy azon nincs semmi egy-két roncs kivételével.
Tudni illik a játék iparban ( főleg a lineáris lövöldékben) ami nem a pályához tartozó rész ergo nem juthat oda a játékos az nem létezik. Gyenge vagy béna kidolgozás hiányos, ritkított terep elemek stb. A obsidiannal ez úgy működik hogy mindenhol sincs semmi
Szép magyarosan. Basszus, ez nem egy mai motor ami a játék alatt fut és még a objektumok számával sem próbálják csökkenteni a motor elavultását. Egyszó mint száz, azon a pályán alig van valami a strádán, a másik kettőről nem is beszélve így olyan semmilyen érzést add. De most már befejeztem a munkálatok nagy részét azon a pályán és hát így már korrektűl nézz ki. Sok tereptárgy, a távolabbi dolgok is rendesen kidolgozva még ott is ahova a játékos el sem juthat. Sztem így kéne kinéznie egy játéknak 2011-ben.
Ráadásul ez egy dlc és még nem is sandbox alapú. Ergo az Obsi pálya dizájnerei megint csak aludtak. Kívánom hogy rúgják ki őket mert szart sem ér a munkájuk.
A divide, maga a szakadék az is úgy nézz ki mint ... ahh , hagyuk.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #636 üzenetére
Nem vmi kecsegtető
Azért egy leárazás alkalmával majd biztosan megveszem, már csak, h meglegyen is. A Fallout 3 is fullos, akkor ez is legyen az
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #627 üzenetére
Steamen még nincs, de majd úgy is meg fogom látni, ha kijön
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #623 üzenetére
PC-re mikor jelenik meg?
-
Klikodesh
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #618 üzenetére
En ezt nem igy tapasztaltam, parszor meghuzza a karakter de nem kifogyhatatlan. Direkt ott rendeltem meg ahol ezt adtak hozza, de meg mindig jobb vault felszerelessel rohangaszni ha mar nem ott szuletett szerencsetlen hosunk.
Hat ugy nez ki Lonesome is egy nappal kesobb jon ki steamen nalunk.
-
Elmör
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #623 üzenetére
PC-re várom már nagyon!
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #620 üzenetére
Ne is mond, betettem kedvencekbe és már vagy 5-ször megnéztem.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #612 üzenetére
Vault 13 kulacs hogy műkszik? Már vagy 30 órát toltam HC modban de még mindig nem jöttem rá XD
-
Elmör
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #612 üzenetére
Köszi az infókat, kár hogy a Fallout 3-ban azért jobbnak éreztem a DLC-ket, a New Vegasban az első nagyon nem jött be, a második már valamennyire, a harmadik az tökéletes volt.
Mondjuk Fallout 3-ban is az utolsó tetszett a legjobban, de ott a többi is hozott egy szintet. -
remington2
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #610 üzenetére
& Scholes9 & Elmör
Köszi a válaszokat!
-
remington2
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #598 üzenetére
Hali!
A dlc-k és az alapjáték között van valamilyen történeti kapcsolat, amely miatt sorrendben kell őket játszani? Vagy szabadon lehet választani akármelyiket?
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #598 üzenetére
Nemár, nem szabadon bejárható terület lesz?
Bár a Fallout 3 dlc-jei közül a pitt a kedvencem és az is lineáris.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #573 üzenetére
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #565 üzenetére
Én se játszottam még végig de nekem is ez a véleményem. Negatívumnak még azt írnám hogy kicsit lassan indul be meg hogy vannak helyszínek, küldetések amik ismétlődnek újra és újra. De a terület nagysága eléri a point lookout-ét sőt játékideje is hosszú. Több mint 10 órát játszottam már vele és még rengeteg felfedezni való van.
Annyit még leírnék hogy ezzel a DLC-vel lehet legjobban tuningolni karakterünket mert van 2 jó perk és játék közben is lehet vásárolni ilyen implantátum féleségeket.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #565 üzenetére
Király! Bár mindenképp beszereztem volna egy leárazás alkalmával, de így meg nem is kérdés, na, de megyek is tovább játszani, mert még vár rám a Dead Money és a Honest Hearts
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #561 üzenetére
Majd Steames leárazásánál megveszem, így vettem meg az első 2 DLC-t is, most a nyári leárazásban
Más: nem tudja vki miért nem települ a játékkal a Windows live? Nem nagyon zavar, mert a Steam acsikat is beadja, csak anno amikor vettem a gamet még volt Live is, most meg nincs és érdekelne mi lehet az oka
-
Visormail
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #561 üzenetére
Ennek a játéknak soha nem lesz vége?
Persze nem bánom csak kinek van ennyi ideje, mindig le vagyok maradva 2 kieggel
-
Visormail
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #557 üzenetére
Uhh de kemény kösz, én elkezdtem de nem olvasom végig
-
HS 2142
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #552 üzenetére
Köszi a segítséget, direkt azért is kérdeztem, mert azok nem voltak a kedvenceim. Szerintem maradok a másiknál.
-
HS 2142
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #550 üzenetére
Tehát sokkal inkább az akción van a hangsúly, nem a szerepjáték elemeken, mint a 3-ban az operation anchorage és a mothership zeta?
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #544 üzenetére
nekem viszont már nagyon elegem van az ostoba hülye gyerekből..
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #537 üzenetére
miből látod? rinyálsz mint egy 5 éves gyerek akinek elvették a mecsboxát.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #531 üzenetére
amikor kijött vagy fél két hónapig toltam xbox-on, jó ha kétszer fagyott, de akkor is lemezhiba volt. egyébként jobb mint a fallout3 minden szempontból, még jó hogy a nevada sivatag nem golfpálya. meg egyébként, ha olya szar miér kell többször végigjátszani? mazohizmus? hogy legyen miért rinyálni? szar -> nem játszol vele és ennyi.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #533 üzenetére
Hát igen, csak felügyelték az Obsidiant. Mindenki tőlük várta a csodát de hát... ez lett. Igaz két játékukkal játszottam csak (ez meg a kotor 2) de mindkettő összeségében kicsit rosszabb mint az előd.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #531 üzenetére
Hát igen. Pl a patchek meg dlc-k még jobban szétvágják a játékot. Mert oké eddig is voltak bugok hogy belátni az út alá meg efélék, de a legújabb patch/dlc pl freesideról a parkolókban lévő aszfalt darabokat eltávolította így minden lebeg a levegőben. Sőt ahogy csinálgatom a modom egyre inkább látok olyan hibákat amik még nem voltak ott.
A másik, nem elég hogy a felszín kopár és bugos de alig van olyan felfedezni való mint az f3-ban. Egy-két nagyobb gyárat meg HQ-t leszámítva ahova bemegyek fél perc múlva jövök is ki.
A másik ami nagyon irritál az a némaság. Az ember ellenfelek nem szólnak egy szót sem, nem nyögnek egyet ha a mellkasába küldök egy tárnyi lőszert sőt némán hal meg. De a játékos karakter is ilyen. Többen lőnek rám, szó szerint golyózápor van és a karakter meg sem nyikkan. Ha meg a fiendek meg különböző emberi ellenfelek mondanak is valamit akkor is mindig ugyan azt a mondatot ismételgetik újra és újra. De nem csak harc közben igaz ez. pl rendkívűl irritált hogy sétálok a stripen és a nyomorék ncr katonák lökik a változatos mondataikat. De ugy hogy csak elmegyek mellettük. A végén már yoyozott a szemem mikor megyek kifele és 4 ncr katona mellett mentem el: mindegyik ugyan azt a mondókát fújta. Bah. Érdekes a F3-ban totál nem így volt. A raiderek normálisan beszéltek, sőt próbáltak idegesíteni meg rémisztgetni. És mikor lövöm akkor is jajgatott. Szuper mutánsokról nem is beszélve: "WE ARE UNSTOPPABLE!"
És ez bosszant, ha a Fallout 3-ban volt egy szépen kidolgozott térkép ami majdnem hogy bugmentes látványilag, hatalmas bejárható terület, sok felfedezni valóval és helyszínekkel, beszélő és jajgató ellenfelekkel akkor a New Vegas miért nem ilyen lett?
Már csak a dlc-ben meg esetleg későbbi frissítésekben bízok. Ha nem akkor maradnak a modok.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #525 üzenetére
Ezt kifejtenéd bővebben? Mi a bajod vele? Mert nekem a játékmenet tetszik de a pálya kivitelezés sztem nagyon ratyi. Előbb már kifejtettem hogy sztem olyan mintha egy rajongó csinálta volna. Sok bug (grafikai, esztétikai) rengeteg hiányosság, ötlettelenség stb.
Egyszerűen látvány szempontjából a Fallout 3 fényévekkel jobb.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #528 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=Q9UwlAAnlmg&feature=mh_lolz&list=FL8xIe-0WKmdQ
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #510 üzenetére
"Nekem nem az autóroncsok hiányoznak, hanem a sok-sok bejárható épület és a gyárak! "
Hát épp ez az. Nekem is. Sztem a Fallout 3 környezete teljesen helyén volt. Szerettem Washingtont. De míg ott minden rendben van, new vagasban alig van felfedezni való. Bemegyek egy épületbe 1 perc múlva jövök is ki. Sajnos nagyon kevés épületbe lehet bemenni. A legtöbb ház ajtaja levan deszkázva. Ráadásul nagyon kopár a környezet is. Azért írom mindig hogy legalább roncsokat tettek volna le, de még azt is kispórolták. Sztem a new vegas nagyon jó játék de a pálya tervezés iszonyat szar. Semmi látni való (már úgy magán a mapon), a felfedezhető helyek 90%-át 1 perc alatt bejárod. (ház, barlang stb) Egy két nagyobb épület van amit nem fél perc körbejárni. (repconn hq, sunset sarsaparilla hq, t &t tools) A 3 viszont tömve volt ilyennel. És a mapja sem hatott üresnek.
De ahogy szokták mondani "ha azt akarod hogy jó legyen csináld magad"
Ezért kezdtem el az expansion pack modomat.
Megpróbálom úgy megcsinálni a térképet ahogy sztem kikellet volna néznie.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #501 üzenetére
Az meg külön zsír hogy végre van időjárás változás.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #497 üzenetére
Már csak egy hét és kint is lesz.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #493 üzenetére
Pont azért hagytam abba (inkább szüneteltetem) a legutóbbi New Vegas végigjátszásomat mert már csak questekkel lehetett szintet lépni. Na most roppantmód unalmas volt mikor elküldenek 5 helyre aztán vissza a bázisra aztán megint 3 helyre... közben meg 4-5 fienddel találkoztam csak. A végén már teleportáltam, mert semmi értelme a mászkálásnak. Ez meg így dögunalommá vált. Remélem ezt vagy valamelyik patchel javítják, vagy a dlc-kben legyen több ellenfél. Persze bejárható területekkel
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #491 üzenetére
Ez az infó honnan van? Már a lvl 35-t is soknak találtam ráadásul a végén már csak questek teljesítésével tudtam szintet lépni, xp-t szerezni. Ha ez igaz csak egyet jelenthet: A dlc-k majd öntik a pofánkba a sok ellenfelet vagy sok quest, side quest lesz.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #489 üzenetére
Én meg utáltam
Bár inkább abban reménykedek hogy soron következő dlc-k területe szabadon bejárhatóak lesznek (mint point lookout). Mert az alapjáték területe kicsi, ráadásul üres is.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #487 üzenetére
Az Old World Blues jól hangzik kiváncsi leszek rá. Azért remélem ezek sokkal jobbak lesznek mint a dead money.
-
Xblades
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #485 üzenetére
Azaz, köszi szépen a választ.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #468 üzenetére
Ez mind okés, de a játékfejlesztő van a vevőért és nem fordítva...vagy legalábbis így kellene, hogy legyen...ami sajna jelen esetben nagyon nincs így...lassan eljutok oda, hogy kizárólag Blizzard és Valve játékot fogok venni, több marad csajokra és bulira...
-
válasz
bLaCkDoGoNe #451 üzenetére
Ez elég keményen hangzik... asszem előbb végigtolom normál módban.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #449 üzenetére
Mik a tapasztalatok? Eléggé az elején járok a játéknak, és gondolkodóba estem, hogy megpróbálnám HC-ben. Eleve így kezdted, vagy egyszer már végignyomtad normál módban? Mik a legfontosabb eltérések - játékmenet, harcrendszer szempontjából?
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #438 üzenetére
Én meg a bugokkal.
Most húztam fel magam a játékon. Olyan bugok jönnek elő ami nemcsak esztétikailag ronda de még zavaró is. Pl: sokszor van olyan hogy megnyomom a gombot, följön a pip-boy de úgy hogy fele kilóg a képből. De volt/van olyan hogy hosszú időre beragad és ferdén tartotta a pip-boyt a karakter. Akárhányszor megnyomtam mindig ferdén jött föl. A legutálatosabb hogy amikor külső nézetre váltok és elkezdek sétálni a lábaim balra-jobbra kilengenek mint a harang. WTF? Vagy mikor a repkedő mister handy robot darabokra esik: [kép]. És még sorolhatnék pár kellemes élményt amitől egyketőre elmegy a játéktól a kedvem.
Valahogy a F3-ban nem voltak ilyen súlyos hibák.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #419 üzenetére
D2D-n vettem meg a DLC-t és csak úgy engedi, ha átváltasz Eurora, 9,95-be került. Az basz fel legjobban, h Mo-n és az Uk-ban árult NV nem egy verziójú, ami még nem is lenne gond, ha nem Steam kellene a használatukhoz, úgy meg is érteném a dolgot, de így nem megy...és ugye semmi infó nem volt erről, igényes...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #417 üzenetére
Az, kidobtam majdnem 3k-t az ablakon...
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #395 üzenetére
Igen, de sajnos a játék mapja elég sivár és ezek az üres utak még kopárabbá tették. Kár hogy negyed annyi látni való sincs mint a F3-ban.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #371 üzenetére
Na ez jó hír, h nő a szint. Kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni a DLC, remélem nem lesz több, mint 10 euro
-
Elmör
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #368 üzenetére
Ja csak New Vegasban azt utálom, hogy sok helyre nem lehet felmászni, mindig kerülni kell. Már látom a kis kunyhót erre nem jutok fel a sziklára és akkor így is hosszabb a bandukolás.
Egyébként meglett a 30-as szint, asszem akkor tovább nem fejlődök ugye?
Még mindig nem tudom a Brotherhood-os páncélt felvenni, de meg fogom csinálni most már azt a küldetést amit kell hozzá és akkor ok lesz. -
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #366 üzenetére
Kár. Ha olyan nyitott mapja lenne mint a point lookoutnak akkor legalább kicsit kibővítené az amúgy szerintem kicsi és szegényes new vegas mapját. Pl lent délen az országúton van egy ncr outpost, a tovább vezető út meg el van zárva egy kerítéssel. Ha a térképet megnézi az ember látja hogy a mögötte lévő területen akár egy kis város is elfért volna. Nem értem miért nem használták ki a térképet mint a fallout 3-ban.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #364 üzenetére
Jónak igérkezik. És nyitott a pálya (mint Point Lookout) vagy kicsit korlátozott (The Pitt) ?
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #361 üzenetére
Kb miről szól ez a dlc, és milyen helyszínen játszódik?
-
Xblades
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #341 üzenetére
Általában így szokott lenni
-
Fortissimus
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #341 üzenetére
legyen igazad!
en orulnek a legjobban -
Xblades
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #338 üzenetére
Csak majd jöjjön ki Pc-re is
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #330 üzenetére
PC-re is jött vmi update tegnap este a Steamen.
-
katt777
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #327 üzenetére
Ma ezt mondják. 1 hete meg azt írták, hogy FO-t fejlesztik még tovább.
lumpen_stex: Tapasztalatokkal hiába is próbálsz vitatkozni. Nem 1 ember azért vette meg az Obliviont is lemezen, mert a steam-essel mindenféle bug volt. És mint írtam, a lemezes Fallout 3 nálam is tökéletesen megy.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #284 üzenetére
ez az oblivionban is igy volt, ilyen a motor a sziklák peremén azért itt ott fel lehet ovatoskodni. a társak tényleg bugyuták, sehol sincsenek a mass effect-hez vagy a dragon age-hez.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #223 üzenetére
ja nem lineáris. én elmentem rögtön a gaus gun-ért, nem szarakodtam varmint rifle-el.
de azért sok hülyeség van benne:
1. némelyik orvos mindeféle implatátumot tud beülteni amitől nő az erő, iq, páncélzat, stb, de egy szaros motort az nem tudnak összerakni. bár még kifesteni se tudja a rendelőt vagy kiegyenesíteni a polockat...
2. mindefelé repkednek a mr handy-k, hát senkinek nem jutott eszlbe kiszedni pár motort és csinálni egy fasza kis skilót? aka skywalker
3. a .308-.as mod-olt sniper mindent visz, közelharcban vagy távolra, más fegyver nem is kell. 100-as gun-al 1 lövés/deadclaw.. ha mellélősz is hülye lesz.
én már sokszor elő se veszem a fegyvert raul meg ed-e bedarál mindent, jön az xp, csak lomizni kell.
-
Sonja
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #154 üzenetére
Örülök neki!
-
Sonja
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #145 üzenetére
Ez már a tiéd?
Akkor megkaptad?!
-
Myair
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #151 üzenetére
szerintem is sokkal jobb ha angol..van pár szó amit szótároznom kell közben, de így legalább én is fejlődök,+nem kapkodom el a game-et
-
Sonja
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #41 üzenetére
Megkaptad onnan a játékot, ahonnan rendelted?
Sikerült végül?!
-
frame>24
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #41 üzenetére
Ja értem. Akkor most lebontalak, aztán majd MEGINT felhívlak!
-
adalbert1
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #15 üzenetére
Itt azt írják hogy az első az lesz. Abben a formában engem sem zavar a DLC-zés mint ahogy a 3-nál is volt, inkább attól tartok hogy esetleg vérszemet kapnának és minden apróság DLC-ként jönne ki (pl. új páncél, fegyverek, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest