- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hitman-től lábrázást kapok, sosem tudtam vele 10 percnél tovább játszani, ultra f*s - számomra - az a perspektíva, szal pihen a polcon (ajándékba kaptam). Fallout 1-2 nagy fíling, azokat én is elő szoktam venni, és felteszem mindenre, amire csak tudom, hogy mindig kéznél legyenek.
A Tactics-ot mondjuk még nem sikerült végigvinni, mert elég nehéz és vhogy nem volt hozzá türelmem.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A vonatkozó Fallout Wiki szerint megkaphatod azután is, mután az Omerta vezérekkel végeztél.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én ezt szeretem a legkevésbé, amikor egy jól kitalált világra rárepülnek a wannabe írópalánták, és a kevésbé jól sikerülttől a minősíthetetlenig terjedő skálán mozgó művekkel gyalázzák meg az emberek többsége által kedvelt világot, és végső soron nem szólnak másról, mint más szellemi termékéből minél több pénzt kifacsarni, minél kevesebb munkával (mert a hozzáadott érték a legtöbb esetben annyit nem ér, mint a papír, amire nyomtatták).
Példaként felhozhatnám a Valhalla Páholy köteteit a '90-es évek közepéről, amik marha jópofák voltak 14-16 éves fejjel olvasva, de objektíven szemlélve a legtöbb könyvjük igazi ponyva, a szó rossz értelmében.
De hogy álljon itt egy pozitív példa is, a John Shirley-féle Rapture például kifejezetten tetszett.
-
fps8
senior tag
Írhatnánk mondjuk a kezdetekről, a háború utáni évekről. Írok néhány címet ami alapján elgondolkodhatnánk rajta hogy érdemes lenne e belevágni vagy sem.
Fallout:
Elzárva a föld alatt - egy vault lakó mindennapi élete, előtörténet és nehézségek
Odakinn - posztapokaliptikus világnézet egy frissen szabaduló vault lakó szemével
Felemelkedés - város alapítás szemétből, újrakezdés
A föld nem felejt - sugárzott lényekkel való háborúSzerintem ezekből nem keveset ki lehetne hozni
-
Ha már előzetesen végigtoltad vele a diskurzust, akkor már nem fog működni a dolog ott és vele, de szerencsére még egy rakás lehetőséged van, hogy aktiváld az első logot. Például menj a Helios One-hoz, az úgysincs onnan messze, és dumcsizz az NCR katonákkal, vagy bent Ignacio-val.
-
Ryder62
őstag
Wastelandban találsz fura dolgokat vagy találkozol fura jelenségekkel. Pl megjelenik egy csapat vénasszony akik sodrófával akarnak szétverni meg találsz egy atombombát a földbe fúródva meg hasonlók. Az ufók is akkor jelennek meg nem messze vegastól ha ezt a képességet vetted fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest