- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grifid
aktív tag
-
Dyingsoul
veterán
Valaki segítsen már nekem nagyon! Hát hihetetlen, hogy a mentéseket mikor betöltöm, akkor kifagy a játék. Azóta van hogy a hülye ghoulokat kilőttem a rakétával. Illetve most más az van, hogy az előtti mentésem még müködik, azt betöltöm, onnantól kezdve viszont akárhogy mentek nem lehet tölteni mert kifagy a játék! Hát valami megoldást mondjatok már erre, sehol nem találtam segitséget! Hihetetlen! Elölről meg nem akarom kezdeni a játékot, már olyan jól haladtam benne, meg megvan Ede is, ugy szeretem a kis vasmacskámat.
Amugy ez a patch, amit sonja linkelt, orvosolni fogja ezt? Vagy kezdjek új játékot?
-
frame>24
addikt
aha-ja, ez gyakorlatilag egy mod, amit úgy kell behekkelni a játékba, az eddig kiadott, "highly experimental release of FNVEdit" segítségével. Óbazmeg.
Ha meg tudni akarom, mit is csinálok, akkor a korábbi FO3Edit manualjához meg regisztráljak a ~ nexusra, hogy egyáltalán letölthessem.
Számomra az ilyen megoldások maximálisan átlépnek több határt is, egészségére mindenkinek, aki a ezekkel szarakodik...
ja és nem Téged akartalak megbántani, de lassan már ott tartunk, hogy a rajongó megírhatja a progit a cég helyett, ha türelmetlen...
-
Silenzio
addikt
Van egy perk, amitől a játékban fura dolgok történnek. Ilyen drogos delírium-fless. Lehet ez is annak az eredménye.
Kipróbáltam amúgy. Tele van buggal. A játék által választott beállításokon (ultra detail) GTX 460-nal szaggat. De legalább eltűntek a kalácsképű szereplők, és kicsivel több az élet benne, mint a F3-ban. Ja igen, és van humora. Egyelőre annyira nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest