- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Sziasztok,
Megvan esetleg valakinek a magyarítás? A HUNosítók weboldala nem elérhető, nem tudom letölteni. A legfrissebb verzió kellene, Epic-kel használnám. -
podtibi
senior tag
válasz
csabaspecial #843 üzenetére
Már van megoldás. Álítólag faragtak a magyarításon.
-
podtibi
senior tag
Sziasztok. Nekem az epic-ről magyarítással együtt nem akar futni és csak a játék laucher-éig szándékozik működni. Másnak is van ilyen gondja?
-
batman91
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #839 üzenetére
Hivatalosan lelőtték a mod fejlesztését és feloszlott a csapat. Mindez az egyik tag pedofil botránya miatt következett be. [link]
-
batman91
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #836 üzenetére
Ez még csak a jéghegy csúcsa. Olyan baromságokkal van tele, hogy az már fáj. Én személy szerint többet vártam egy 7 évig fejlesztett mod-tól.
-
csabaspecial
tag
Sziasztok! úgy vettem észre a magyaritasok.hun hogy elkészült az alapjáték magyarítása pcre....ez jó hír! a kevésbbé jó az hogy az ultimate edition csak ps3ra készült el....
-
batman91
őstag
Megjelent a Fallout New Vegas The Frontier nevű modja. Eddig még csak Nexus Mods-on érhető el, de majd Steamre is jön napokon belül: [link]
-
batman91
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #832 üzenetére
De igen, viszont újra zöld utat kapott tőlük. A fene sem érti ezt a logikát.
-
batman91
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #830 üzenetére
Még a 3. rész felújítása is készül: [link]
-
batman91
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #827 üzenetére
Na ez most pont aktuális: [link]
-
batman91
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #827 üzenetére
Én pont tegnap gondoltam rá, hogy újra ki kéne játszani. Zseniálisra sikerült ez a része.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Boldog 10. szülinapot!
Elkezdtem újra játszani vele. -
csabaspecial
tag
Sziasztok! Létezik teljes magyarosítás ehhez a játékhoz vagy csak ez a részleges van , amit tölteni lehet?
-
Ryder62
őstag
Mivel a Fallout széria az egyik kedvencem, szeretném az NV-t (is) kimaxolni. Amúgy hazudtam, a csillagos acsik a legnehezebbek. Egy adott fegyverrel valakit mondjuk megsebezni a fején. Szóval vannak jók, pár végjátszás után ezek üdítően hatnak számomra és ezek tényleg szórakoztóak. Ahogy írtad, nagy része össze jön ha játszol, ilyen pl a damage acsik, hogy sebezz x fegyverrel 10 ezer potnyit. Van pl közelharci és melee is ebből és csak ezek miatt próbáltam ki milyen melee-vel játszani. Szóval azért ötletesek és sarkalóan hatnak rám.
-
prolad
addikt
Achikkal sose foglalkoztam, egy rendes végigjátszás során (főleg ha a DLCk is megvannak) a nagyrésze úgyis meglenne. Inkább csináltam, ami épp eszembe jutott, pl összes skill 100asra kimaxolása, pacifist, 1 millió bottlecap, most meg hogy milyen gyorsan lehet végigvinni. Sok újat már nem tud mutatni a játék, de azért gyakran előveszem.
Az intelligencia, karizma lopakodás amúgy is javasoltak egy karakternél, rengeteg helyzetből ki lehet beszélni magad 50 speech checket hamar össze lehet szedni. A zsebtolvajlás szinzén nem nehéz, kb 60-70ea sneak felett már mintha kezdene láthatatlan lenni a a karakter, 100nál már sokszor szemből és közvetlen közelről lehet lopni vagy sneak attackot csinálni.
A terminálos megint csak elsőre tűnik nehéznek, mert van bőven terminál (pl Vaultokban) csak nem mindig szem előtt.Végigjátszánál mind a 4 elég hasonló a fő szálon, NCR, Yes man, House a mellékküldetéseknél is. Legion végigjátszás elég limitált tud lenni, ha tényleg abban a szemléletben játszol, mert inkább az NCR segítésére vannak kihegyezve a mellékszálak, aLegion oldalra már nem sok idő maradt a fejlesztésnél és sok kinden kikerült. Plusz a Fortnál a töltési pontok nálam hajlamosak fagyni, le kell mindig adni a fegyvereket (oda a butzon mapping) éa a companiont kint kell hagyni a sátor előtt, persze utána mindig ott felejtem.
-
Ryder62
őstag
Én most achikra hajtok, ahhoz meg minden szálat és befejezést végig kell játszani. Mondjuk ez nem rossz, mert pl a Legion szálat önként nem hiszem, hogy végigvinném, most legalább van motiváció. Szimplán unszimpatikus banda. A másik a House, annak meg nem szeretnék a csicskása lenni. Az NCR sem szent, de még messze a leszimpatikusabb frakció. A Yes Man a legjobb, minden a tied lesz, és te leszel Vegas ura.
Már két éve annak, hogy elkezdtem egy achi hunter végigjátszást, de még csak kb félúton vagyok a főszálban. Ez egy férfi karakter, szimpla harcos, neki szánom a Legiont meg House-t.
A köv. végigjátszásra női karival indulnék, és a beszédre, karizmára gyúrnék meg persze az intelligenciára. A lopakodást meg itt is kimaxolnám minél hamarabb. Úgy is van pár elég nehéz achi: fel kell törni 30 terminált azért kicsit húzós mert alig van belőlük. A másik a Speech Challanges mejben 50 sikeres meggyőzést kell produkálni és végül a zsebtolvajos sem lehet könnyű.
De hogy mikor érek legalább egynek a végére még azt sem tudom, pl ezt a karaktert már kicsit meguntam. Szívesen elkezdeném a másik karit, de félbehagyni végjátszásokat nincs értelme. Meg akkor már más modokat is tennék fel.
-
prolad
addikt
A Yes Manes szálat, messze az a legrövidebb, kb csak el kell menned x helyre és annyi.
Talán az NCR szál utána a legrövidebb.batman91
Persze, hogy nem, csak kíváncsi voltam mégis mennyi idő,meg nem akartam egy újabb 40-50 órás végigjátszásba belekezdeni és kimaxolni még egy karaktert.
Amúgy elég vicces, hogy a fő szál első felét át lehet ugrani (csak egyből a Topsba kell menni), a második felének a nagy részét pedig a Yes Manes szálnáll szintén ki lehet hagyni. -
prolad
addikt
Nahát, van new vegas topik (még ha kb halott akkor is), eddig nem is láttam.
Ha már milliószor végigmentem rajta, gondoltam kipróbálom, hogy az összes ismeretemet egybevéve milyen hamar tudom végigvinni a fő szálat csak a poén kedvéért. Kemény 1 óra és 3 perc kellett hozzá, emlékszem, amikor először nekiálltam, milyen hosszúnak tűnt.
-
Bluebess72
csendes tag
Sziasztok!
A csúcs kaszinóban elvették a fegyvereim nagy részét. Mondta a gyökér, hogy hol van, de nem emlékszem. Tudja valaki?
Köszi!
Megoldva, a pénztárban van. Épp csak karmát kellett vesztenem hozzá... -
bandiras2
senior tag
New californai kezdő savegame-et fel tudna nekem valaki dobni ide?
Nem tudok a kliensemmel új játékot indítani, de ha van savegame, akkor megy. -
xFreex
aktív tag
válasz
Bluebess72 #814 üzenetére
Beszélned kell pár emberrel odalent hogy irányba igazítsanak. Elsőnek azt hiszem a lőtéren kellene kezdened. Ott igazítanak útba az egyik újonchoz aki elmondja hol hagyta el ...
A bunkeren kívül lesz a skorpiókkal teli kanyonban. -
Bluebess72
csendes tag
Sziasztok!
Egy Acél testvériség tagtól kaptam egy feladatot, hogy a leltárból hiányzó, csatában elvesztett pisztolyát vigyem vissza a fegyvertárosnak. Viszont nem emlékszem hol kell keresni. Emlékszik valaki, hogy hol a fegyver?
Köszönöm! -
intensa_man
tag
Sziasztok!
Cazador méreg ellen jó a méregtelenítő? Egyszer használtam, de nem vagyok biztos benne, hogy az állította meg a mérgeződést. Ha jó, meg tudjátok mondani, hogy milyen anyagokból lehet elkészíteni? Venni szinte sehol nem tudok... -
Victorio
aktív tag
Most jött el a pillanat, hogy kipróbáljam ezt a játékot.
Láttam, hogy millió mod jelent már meg hozzá.
Olyan modot szeretnék feltenni hozzá ami az alap játékot békén hagyja, nem változtat a sztorin.
De szebb grafikát, jobb textúrákat ad a karakterekhez, fegyverekhez, épületekhez, tárgyakhoz, stb..., hogy némileg modernizálja a megjelenést. Esetleg bugfixet ad.
Mint pl a Stalkernél a Complete mod.Tudnátok ilyet javasolni?
-
batman91
őstag
TEGNAPI NAPPAL MEGJELENT A FALLOUT NEW CALIFORNIA!!!: [link]
-
Snooker
senior tag
Ezt a modot ismeritek?
-
Desy
tag
... ohh... mikori ez a játék? 2010. október 19. Egy hét és jubilál. És lényegében a honosítást senki nem tudta [akarta vagy nem volt képes] megcsinálni annak ellenére, hogy az állam milliárdokat költ az oktatásra és ezen belül a nyelv oktatást és beszámoltatást érettségi szintre emelte... Ez akkor katasztrófa, hogy az ingyen munkát elvárják iskolákban ...? Annak érdemi hatásfoka, közcélú illetve oktatási-tanulás jellegű előnye nincs és akkor mi az amit csinálnak?
Ha valaki a személyes tudását belefekteti egy ilyen tevékenységbe és a tv bámulása vagy a kocsmai pult támasztása helyett hasznos dolgot végez... mit kap érte cserébe a noszogatáson és a kritikán kívül? Tény, hogy a legtöbb önkéntes tevékenységet ebben az országban nem igazán szokás megbecsülni... és talán nem véletlen ez sem. Ha valaki csinál valamit akkor azt vagy tisztességgel tegye... vagy inkább ne tegye! Az emberek többsége inkább nem csinál semmit... nem tesz önkéntes vállalást érdemben de kemény kritikát megfogalmaz más munkájával szemben és ezt több helyen is... olvashattam.
Persze... ez, még nincs kész. Ahogy ez a bizonyos mondat sincs.... De vélem az ilyen félbe munka csak azt hozza, hogy az egész lényegében érdemtelenné lett. Hét éves játék... mára, kinek is kell már 10USD áron? Főleg, hogy sok ezer diák tett nyelvvizsgát, de egy se volt közülük, aki képes lett volna vagy akarta volna az anyanyelvére áttenni ezt a produkciót mindenki által elfogadható szinten.
... persze. értem... aki megtanulta... annak már nincs szüksége arra, hogy gyakoroljon, vagy adjon valamit azoknak, akik szívesen vennék. A jó szó nem elég....? -
bLaCkDoGoNe
veterán
A Bethesda a Fallout 4 óta rohamosan csúszik le a lejtőn, rohadt tróger banda.
-
Ryder62
őstag
Áll a bál a játék körül, a napokban kapott egy RU végződést Steamen. Az egész kelet európai régió az orosz verziót kapta. Állítólag a modok nem kompatibilisek ezzel.
-
core i7
addikt
New Vegas rajongók kijött egy még frissebb magyarítás 2017.02.16
-
core i7
addikt
Gondolom már soha nem lesz kész ennek a játéknak a fordítása
2016.02.02 óta még hír sincs arról mikor jön ki egy esetleges új verzió vagy a Befejezés -
Anász
tag
Bár egy kicsit halott a topik azért megpróbálom.
Steames Fallout New Vegas: Ultimate Edition, ha a a C meghajtóra teszem akkor a play gomb után állandóan telepíteni akarja a már fent levő játékot. Ha az E meghajtóra (a többi steames játék mellé) akkor pedig error code 53 hiba.Valakinek valamilyen ötlet?
-
woryz
senior tag
Gondoltam újra elővenném a játékot, de valami kis grafikai tuning nem ártan.
Valami könnynen megoldható és látványos mod (pack) -t tudna ajánlani valaki?
-
vvega30
senior tag
-
most hogy Fallout: New Vegas is a hátam mögött van a Tactics és az 1-2vel együtt, mikor jön a film? Fallout film nagyot büntetne... BoS FTW!
-
.OM.
aktív tag
Van aki sikeresen aktívált ENB-t már?
A Jay-féle nexusos ENB-vel nem tudok megbírkózni.. -
woryz
senior tag
Valami miatt nem tudom betölteni a kimentett állásaimat, de tegnap még működött... Mi a rák lehet ez?
-
Ryder62
őstag
válasz
Kareszovics #785 üzenetére
OWB és Honest Hearts
A többi gyér dlc.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Ez a Dead Money DLC kikészít. Sokak javaslatára ezt a DLC-t vettem meg, mert hogy mennyire jó.Még elsőre nekem is ez tűnt jó ötletnek. Pár napja csinálom, de ez valami őrület. Az ötlet kiváló, a történet kiváló, de a kivitelezés... Először is ronda, de komolyan.
Másodszor is ronda. Harmadszor: nyillván nem kell beprogramozni egy egész állatkeretet, de lényegében egyfajta mob típussal küzdesz végig. Arra magamtól is rájöttem, hogy inkább észjáték, mint hentelés, de perpill pont egy izomkarit "viszek"; folyamatos szenvedés egy-egy beszélgetés is.
No mindegy, nem akarom én ezt dolgot széttrollkodni, de rettenet. Karácsonykor veszek hozzá megint valami kieget, megpróbálkozok majd azzal, hátha az jobban fog tetszeni (valószínűleg a OWB lesz.
-
mickemoto
őstag
Sziasztok.
Elkezdtem a játékot a 0.9-es magyarítással, de csak a kezelőfelület illetve a párbeszédeknél kiválasztható válaszok vannak magyarul feliratozva.Amit a párbeszédeknél a emberkék mondanak az mind angolul van feliratozva.Ez a normális, vagy én csináltam rosszul valamit?
Azt gondoltam már eljutottak odáig a fordításban hogy a nagy része a játéknak magyar. -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Elakadtam a játékban és segítség kellene.
Ott járok mikor a cellából ki kell szabadítani egy tagot (és míg nem megyek be az épületbe csilingelő hangot hallok) de nincs meg a kulcs. És csak barangolok össze vissza sehol egy kijárat. Van még vagy 3 rácsos kapu de ahhoz is kulcs kell.
Mit kell csinálni? Hogyan tovább?
Köszi a segítséget! -
kislaki92
senior tag
a magyarítást,hogy kéne szóra bírni...mert nagyon nem minden magyar...tehát az elején már a doki sem mindig magyarul beszél..vagyis magyarul írja...meg szinte egyiknél sem írja magyarul...végig...mi a sorrend?
updatelni kéne vagy mi ? mért nem tudnak ebből egy olyat kiadni mint a fallout 3 goty.
-
dodopek
addikt
válasz
attyspocak #780 üzenetére
Természetesen ezt nem vitatom, és egyetértek a respect-el.
-
dodopek
addikt
Szevasztok!
Vajon miért lehet az, hogy hiába rakom fel a második update után a 0.85 magyarítást, és hiába van bepipálva a data file-okban, angol marad.
1911-es zöldségboltban vettem... -
attyspocak
aktív tag
válasz
attyspocak #773 üzenetére
Beirtam és nem müxik.
-
genndy
addikt
válasz
attyspocak #773 üzenetére
Ez pontosan azt csinálja amit szeretnéd, a maximum elérhetős szintet tolja ki XXX-re.
-
attyspocak
aktív tag
Igen jó helyre tettem. Más modokat is használok. Ez a konzol parancs nem azonnal állítja a kiválasztott szintre a karakert? Nem azt akarom, hogy 100-s legyegy a karakterem egyből, hanem azt, hogy most, hogy 30-as, lehessen tovább növelni a szintjét, tehát kapjon XP-t az ölésért és feladatokért, majd néha lépjen szintet.
-
genndy
addikt
Megmarad, csak minden mentett állás-betöltésnél be kell írni (vagy legalábbis minden játékindításnál), különben nem kapsz tovább XP-t ha elérted a játékbeli szintlimitet.
Igen, FO3-nál is működik, én 40-es szintet írogattam be, és olyan 35-36 szintű lettem a végére (nem volt kivesézős végigjátszás, csak olyan 80 órás). -
genndy
addikt
válasz
attyspocak #769 üzenetére
Jó helyre tetted (Data) meg be is pipáltad hogy induljon?
Egyébként nem kell mod, konzolba: setgs iMaxCharacterLevel ###
### a karakter max. szintje amit akarsz. Egyetlen hátrány, hogy minden játékindításnál be kell írni.Wizard of Oz : sajnos nincs ötletem
Esetleg modokat/DLC-ket egyesével kikapcsolni, hátha valamelyik bekavar? Aztán ha túljutsz a részen visszakapcsolod.
Load ordert nem nagyon érdemes változtatni játék közben, főleg ha egyébként nincs modolva a játék, mert segíteni nem fog, de a mentés meg megkavarodhat. -
attyspocak
aktív tag
Nekem az a gondom, hogy leszedtem egy szinthatár módosítót, hogy ne 30 legyen a max, de nem működik. Valaki ud egy működő max lvl kiütő modod?
-
Wizard of Oz
aktív tag
Nem nagyon él a topic, de hátha:
Modmentes, steames Ultimate Edition, Primmig tűrhető volt a dolog, de most folyamatosan crashel. Bison Steve hotelben nem tudok eljutni a sheriffig, valahol útközben mindig kivág. Van amikor crash előtt meghülyül a hang, mintha bekapná a szalagot a magnó.
Win 7 Ultimate x64, eddig ezeket próbáltam sikertelenül:
- XP SP3 kompatibilitás, letiltások (témák, stb.)
- fallout.ini-t átírtam, bUseThreadedAI=1 és iNumHWThreads=1 vagy 2
- windowed mode
- Fallout NV 4GB
- HDR/Bloom kikapcs, minimum graf
- Load Ordert változtattam FOMM-malEgyéb ötlet?
-
Hun Mallior
tag
Nah végre Nekem is megvan. Már a 3-at elég régen végigtoltam...kétszer
Most meg sikerült nehezen összehozni steamen ezt is az összes dlc-kel. Még killódók, hogy el is induljon normálisan csak a buta steam nem jót tölt: volt itt másnak is olyan problémája, hogy az itthoni verziónál a steam letölti két mappába(fallout new vegas, meg fallout new vegas enplczru) és indításkor hibaüzi, hogy most nem elérhető?
=This game is currently unavailable, please try again at another time= <-- ezt, hogy pontos legyek...
Feltűnt, hogy a enplczru mappában nincs launcher, és a másik mappából az angol launchert áttáve, steamben indítva azt írja hogy telepíteni kell a játékot
1.szóval leszedtem a polski verziót(mer mér ne)
2. elmentettem az egészet máshova(mivel feltűnt, hogy itt minden a enplczru mappában van)
3. vissza leszedtem steammel az angolt
4. sima fallout mappa tartalma át az enplczru-s mappába(így egy helyen van minden)
5. polski launchert betettem az enplczru mappába (felülír régit)
6. tááádááááám és működik...igaz vicces lengyel szöveges az inditó, de játékban minden angol
(7-majd ha lesz időm megnézem ezt a béta magyarítást amit decemberben raktak ki a honosítóknál, hogy hogy lehet életre bírni, meg steam achivementek nem szálnak el a magyarítástól?)
Remélem amit írtam jó megoldás mert mást nem találtam, ha valakinek volt ilyen gondja így megtudja oldani, vagy ha valaki tud jobbat írjonui: dlc-knél egyedül ez a FalloutNV_lang.esp nem tiszta, kell ez neki?
egyenlőre vanilla gamet mennék nem nexus-ozok mostvagy van valami kötelező mod?
Ha valaki tud steames megoldást erre hogy miként lehet telepíteni úgy hogy fusson....pls ne tartsa vissza (game cache ellenőrzés, steam reinstall, gép reinstall, ne, csak ne...azok kilőve) (irtam, hogy steam a buta mert két mappába pakol egy 2gb-s meg egy 7,5gb-s mappába)
Sry, hogy ien sokat írtam -
fps8
senior tag
válasz
Darth_Revan #701 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy a méreg előbb utóbb elmúlik. Hp-t kell neki valahogy adagolni folyamatosan, és akkor túléli. Bár hc-ben nem tudom hogy van, nem biztos hogy be tudsz vetni annyi hp-t hogy ellensúlyozza a méreg erejét...
Sierra Madre-ból én is kihoztam az összes aranyat StealthBoy használatával, de nekem már megvolt a gyorsutazás képesség túlterhelés alatt is, úgy hogy gyorsan odaértem. Egyébként nem érdemes sokat fegyverre költeni, én inkább a Gibson -ócskavas telepre járok a mamihoz javítani, és ott költöm el az aranyakat. Majd ha megcsinálod a Brotherhood of Steel küldiket, akkor kapsz egy kulcsot a menedékházhoz, ahol lesz időnként egy tag, aki 100%-osra tud javítani mindent. Csak tőle nem lehet visszaszedni a kupakokat üzlettel. A kis pénznyelő -
Hitman-től lábrázást kapok, sosem tudtam vele 10 percnél tovább játszani, ultra f*s - számomra - az a perspektíva, szal pihen a polcon (ajándékba kaptam). Fallout 1-2 nagy fíling, azokat én is elő szoktam venni, és felteszem mindenre, amire csak tudom, hogy mindig kéznél legyenek.
A Tactics-ot mondjuk még nem sikerült végigvinni, mert elég nehéz és vhogy nem volt hozzá türelmem.
-
fps8
senior tag
Én olyan 2-3 évente előveszem a Fallout, és a Fallout 2-részeket is, és végigtolom újra
A Tactics-nak kéne neki gyűrkőzni, mert az a legnehezebb mind közül.Nemrég ajánlotta egyik cimborám az új Hitman-t... Azt mondja, nagyon jó játék de 2 nap alatt végig tolta
Köszi de ebből inkább nem kérekMondtam neki majd akkor szóljon, ha nem csak demó verzió méretű lesz a játék
Bár a 'sokoldalúságát' tekintve nem biztos hogy néhány napnál tovább lehetne élvezni a játékmenetet... előbb utóbb megunja az ember ha túl be van korlátozva... -
fps8
senior tag
Megvan a megoldás... "If you pick up the note, you CANNOT free Troike from his contract. This makes it impossible to get the Pimp-Boy 3 Billion." ezt szúrtam el...
Sebaj, majd a következő karakterrel... LvL 41-en már amúgy sem túl szórakoztató a játék -
fps8
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #751 üzenetére
But how? Már azt hittem hogy mindent megpróbáltam.
Szerk: ja már látom, sokat nem ír csak annyit h ha megölöm az összes vezért. Lehet akkor leszámolok mindenkivel benn
veszíteni nem veszítek semmit...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A vonatkozó Fallout Wiki szerint megkaphatod azután is, mután az Omerta vezérekkel végeztél.
-
fps8
senior tag
Na mit szóltok az új avataromhoz
-
fps8
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #741 üzenetére
Igaz, én szúrtam el a kérdést. Nem a white gloves-t öltem meg, hanem a másik kaszinóban. Az a küldi, hogy nem vesznek tőle fegyvert és derítsem ki miért. Kérdeztem a főnököt, de nem válaszolt. Más meg nem tudott róla semmit. Aztán fogtam és segítettem kinyírni a főnököt, hátha a napló tulajdonos (nem emlékszem a nevére) majd elmondja. De ő nem tud róla semmit, aki meg tudott az meg halott... Így már visszafordíthatatlan gondolom
Másik kérdés, hol kezdődök az Old World Blues és a Lonesome Road?
Mert egyiket sem találomKicsit uncsi már lvl 41-en a játék, de ki akarom próbálni az összes dlc-t.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #741 üzenetére
Bár azt is elszúrták, női karakteren ferdén állt az a pipboy. Arra is le kellett szednem fixet. Röhej.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #739 üzenetére
De.
-
fps8
senior tag
Ha véletlenül elszúrtam korábban a questet, és megöltem a white gloves nagyfőnököt, akkor már esélytelen a pip-boy 3-million?
-
fps8
senior tag
válasz
remington2 #736 üzenetére
Osztom!
-
remington2
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #734 üzenetére
Szerintem jó, ha próbálkoznak ilyesmivel. A fallout világa megérdemelné, nagyszerű univerzum. Nekem a stalker a szívem vágya, szerintem szuper könyvet / könyveket lehetne írni belőle. (Most nem az eredeti regényre gondolok, hanem a játékba átvitt részeit, meg az újonnan kitalált dolgokat visszaforgatni könyvbe).
Aztán ha rossz, akkor legfeljebb elsüllyed, semmivel sem rontja az univerzumot, nem megtörténtként lehet kezelni. De ha bejön, akkor újabb klasszikusokkal vagy csak szimplán egy-egy jó történettel lennénk gazdagabbak. Ha nem próbálkozna soha senki, nem születnének jó regények.
-
fps8
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #734 üzenetére
Én szívesen olvasnék bármi ezzel a világgal kapcsolatos könyvet. Legyen az koppintás, vagy saját ötlet. Metro 2033 és Metro 2034 regényekre is vadászom jelenleg. Kezdő író ként dolgozom egy projekten, ami mellett most biztos nem lenne időm másik könyvbe belevágni. De ott vannak például a Diablo sorozat kötetei. Nekem személy szerint az a 3 könyv hozta meg anno a kedvemet az olvasáshoz.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én ezt szeretem a legkevésbé, amikor egy jól kitalált világra rárepülnek a wannabe írópalánták, és a kevésbé jól sikerülttől a minősíthetetlenig terjedő skálán mozgó művekkel gyalázzák meg az emberek többsége által kedvelt világot, és végső soron nem szólnak másról, mint más szellemi termékéből minél több pénzt kifacsarni, minél kevesebb munkával (mert a hozzáadott érték a legtöbb esetben annyit nem ér, mint a papír, amire nyomtatták).
Példaként felhozhatnám a Valhalla Páholy köteteit a '90-es évek közepéről, amik marha jópofák voltak 14-16 éves fejjel olvasva, de objektíven szemlélve a legtöbb könyvjük igazi ponyva, a szó rossz értelmében.
De hogy álljon itt egy pozitív példa is, a John Shirley-féle Rapture például kifejezetten tetszett.
-
fps8
senior tag
Írhatnánk mondjuk a kezdetekről, a háború utáni évekről. Írok néhány címet ami alapján elgondolkodhatnánk rajta hogy érdemes lenne e belevágni vagy sem.
Fallout:
Elzárva a föld alatt - egy vault lakó mindennapi élete, előtörténet és nehézségek
Odakinn - posztapokaliptikus világnézet egy frissen szabaduló vault lakó szemével
Felemelkedés - város alapítás szemétből, újrakezdés
A föld nem felejt - sugárzott lényekkel való háborúSzerintem ezekből nem keveset ki lehetne hozni
-
fps8
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #731 üzenetére
Ez igaz, de az alap sztoriból, a világot felhasználva jónéhány könyvet lehetne faragni. Az emberek többsége a világot is kedveli a játékban.
-
fps8
senior tag
Írhatna már valaki könyvet a történetből... Én szívesen vállalkoznék rá, csak fel kéne mérni hogy van e rá igény
-
Ha már előzetesen végigtoltad vele a diskurzust, akkor már nem fog működni a dolog ott és vele, de szerencsére még egy rakás lehetőséged van, hogy aktiváld az első logot. Például menj a Helios One-hoz, az úgysincs onnan messze, és dumcsizz az NCR katonákkal, vagy bent Ignacio-val.
-
fps8
senior tag
Játszik valaki rajtam kívül is magyarított verzióval?
-
fps8
senior tag
válasz
Darth_Revan #701 üzenetére
Egy hasonló bugom nekem is van. Az egyik mellék küldi szerint Ed-e nevű npc, miután csatlakozik hozzád bizonyos szavakra aktiválódik és kijönnek belőle információk. Egyszer amikor a mutánsokat gyógyítottam ki a betegségükből, volt is ebben részem. Ám sajnos, amit a küldetés első kövének ír a játék, hogy beszéljek a nyanyával a roncstelepen nem működik
Talán azért nem, mert a mamival kapcsolatos küldiket már megcsináltam korábban, és csak később tettem szert erre az igen hasznos követőre. Szeretném végig vinni a küldetését, de tanácstalan vagyok.
Valami ötlet? -
Ryder62
őstag
Wastelandban találsz fura dolgokat vagy találkozol fura jelenségekkel. Pl megjelenik egy csapat vénasszony akik sodrófával akarnak szétverni meg találsz egy atombombát a földbe fúródva meg hasonlók. Az ufók is akkor jelennek meg nem messze vegastól ha ezt a képességet vetted fel.
-
fps8
senior tag
Van a new vegas-ban is alien blaster???
Eddig csak a 3-ban találkoztam hasonló fegyverrel. Na máris utána nézek hol találom -
fps8
senior tag
Azért vicces hogy az egyik első AMR-t a magyarok találták fel
Gepárd!!! -
fps8
senior tag
Kinek mi a kedvenc fegyvere a játékban?
Részemről: Újratöltődő lézer Powaaa
Már egy várost megvettem volna abból a pénzből amit az ócskavastelepes nyanyának adtam a javítására -
fps8
senior tag
Ki, hányas lvl-en állt neki levadászni a halálkarmokat a bányánál? Nekem 16-körül kezdődött, de jól megszenvedtem velük annyi szent.
-
BMWFan
senior tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Akkor kettőnk közül valaki komolyan defektes, mert nekem meg nagyon tetszett.
Caesar's Legion és az NCR a két legnagyobb frakció a játékban, a hivatkozott Falloutwiki szócikkekben bőséges infót találsz róluk, illetve azokról a helyekről, ahol beléjük botolhatsz.
Az NCR központja a Strip, míg a Caesar's Legion-é a Fort.
-
mad1
veterán
Hat ez a dead money eletem leg__arabb resze volt.ezt hogy elqrtak sztem
Kerdes:
caesar's legion
NCR legion
ezek mit takarnak es hol talalhatok a terkepen?
elore is koszi -
mad1
veterán
válasz
westcoastog #705 üzenetére
Van azt hiszem delre,a "Big nothing" en ott fejlodtem lv20 fole,igy mar senki nem ellenfel igazan..ugy csinaltam,hogy a kozponti epuletet korbe jarva mindig ad uj ellensegeket,ami darabonkent 66xp.Ha keves a hp-d beszaladsz alszol 1 orat,majd kezdheted full hp val.Kicsit farmolsz,gyorsan megvan...
Mas:
Dead money ben ,hogyan lehet kiszabatitani a rabot a rendorseg cellabol?Mellesleg ez 1 kiba...labirintus -
westcoastog
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #706 üzenetére
Köszi, délután átnézem.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
westcoastog #705 üzenetére
Van bőven lehetőség, ahonnan tudsz válogatni:
-
westcoastog
veterán
Segítsetek hogyan induljak.
8-as szinten vagyok, viszont se pénzem, sem lőszerem, és jóformán csak a dlc-k vannak küldibe, csináltam már mellékküldetéseket de most kifogytam, kihez tudnék menni küldetésért? A crimson caravant nem tudom most folytatni mert cassidyt még nem tudom meggyőzni arról hogy adja el a roncs karavánját. Hová forduljak küldetésért? -
mad1
veterán
Halihoo
Adva vagyon ez a nagy semmi vilag - (big nothing)...
mar jonnék kifele onnan,mert a fokuldeteseket befejeztem(gondolom).kinyirtam a dr. robotnyikekat is=D
Az hadjan hogy vegig nem tudok ezeken a plazmahalokon atmenni...
De az hogy a vegen is ezen kene atjuttni az mar nagyon felbax engem.
Valaki mondja mar hol lehet ezt a ganeyt kikapcsollni.orok halam lenne ertekoszi elore is
-
<MZ/X>
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #700 üzenetére
A végigtolás már megvan, igaz a DLC-k nélkül. Újra-végigtolnit akartam írni
-
Darth_Revan
veterán
Végre nekiálltam ilyen hosszú idő után a New Vegasnak és a Fallout 3-hoz hasonlóan ez is nagyon bejön! Még közel sem vagyok a végéhez, de már több, mint 20 órát beleöltem. Egyedül csak a bugok idegesítenek, amiket eddig találtam:
-event indult volna, NPC odaszaladt hozzám beszélgetést kezdeni, de nem indult el a párbeszéd, UI eltűnt én meg csak álltam és lestem 1 helyben
-társamat ha megmérgez egy bogár (nem emlékszem most a nevére, olyan óriás légy/darázs), akkor nem lehet mit kezdeni vele, lassan full hp-ról lemegy az élete és meghal, Antivenomot is hiába adok neki, nem használ. Csak úgy lehet megmenteni, ha hazaküldöm
-véletlenül behoztam a konzolt, de nem írtam be parancsot (legalábbis értelmeset nem), ez bezavart bizonyos achievementnél. Dead Money befejezéséért achievementet megadta, de ezután amikor visszamentem befejezni a Come Fly WIth Me-t, ahoz nem adta eg az achiet, amíg nem indítottam a játékot újra
-rengetegszer szabálytalan műveletet hajt végre zonelásnál miközben tölt/ment (Windows 7 Home Premium 64 bit)A figyelmeztetés ellenére már lvl 8-as szinten belevágtam a Dead Money DLC-be (20-as szintet javasolnak), rég találkoztam ilyen hulladék DLC-vel. Hosszúnak nagyon hosszú (meg is lepett), de kint a kaszinó körül a terület ahogy tervezve lett, nagyon idegtépő. Nem elég, hogy olyan, mint egy labirintus, de a "Ghost" ellenségeken kívül tele van csapdákkal meg mérgező gázzal...Nem egyszer volt, hogy vagy fél órát bolyongtam csak azért, hogy eljussak A-ból B-be, ráadásul óvatosan, araszolgatva kellett haladni a sok medvecsapda miatt, bent a kaszinó jó volt, de ami kint volt azt nem csinálom meg mégegyszer. Jah és a kaszinóból sikerült kihoznom mind a 37 db aranyrudat
(semmi glitch/hax/cheat). A GRA robot 6000 kupakot ad darabjáért, tehát összesen 222.000 kupaknyi értéket hoztam ki. A terheltségem 17xx/260 volt, nem semmi volt a BoS bunkertől elcsoszogni Novacig ahol le tudtam pakolni. De megérte, már nincs pénz gond, GRA fegyverekkel tele vagyok
Szerencsétlen légiósoknak sincs esélyük, akik rajtam akarnak ütni alkalmanként, mert amikor feltűnnek 1 kupacban, rögtön repül közéjük a mini-nuke, úgy is van dögivel, meg a kis gombafelhőt amiből szana-szét repülnek a darabjaik, sose fogom megunni
Jah és persze Hardcore módban játszom, vedelni kell a vizet, meg már mentem Katanával mutáns szarvasra (?) is vadászni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest