- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
frame>24 #355 üzenetére
Az első DLC-ről vegyesek a kritikák, vannak akik nagyon lehúzzák, vannak akiknek tetszett. Én az utóbbi csoportba tartozom, nekem nagyon bejött a küldetés hangulata, sztorija, jók benne a karakterek, tetszik a környezet, satöbbi.
Úgy tudom egyébként, hogy egyik DLC-vel sem lesz nyitott vége a játéknak (ellentétben a Fallout 3 Broken Steel DLC-jével).
Nekem egyelőre a Mr. House-féle befejezés volt meg, de már dolgozom a többin.
-
remington2
senior tag
válasz
frame>24 #322 üzenetére
Igazad van, most, hogy belehallgattam a youtube-on, sok zenét örökölt a 3 és a New Vegas is.
#323) lumpen_stex
Nem is a leküzdésükkel volt probléma, eléggé táposan értem már a vaultba. Csak amikor megcsodáltam az egyik kiskertet a folyosón, és felállt belőle egy spore carrier, majdnem be****tam
A zene nagyot dob a hangulaton odalent.
-
Elmör
őstag
válasz
frame>24 #197 üzenetére
Értem, köszönöm.
A fallout 3-at a megjelenés után majdnem 1 évvel kezdtem csak el, persze rögtön javításokkal együtt és most is gondolkoztam, hogy ezzel is meg kellene várni a patcheket, de most már újrakezdeni nem fogom ,esetleg kipróbálom a második "dll" fájlt, hátha azzal jobb lesz a futás, a karmás cuccot meg majd újrajátszáskor (ha lesz olyan) ellensúlyozom.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
frame>24 #121 üzenetére
kezd olyan lenni mint az obilivion... annyi mod készül hozzá, ami már áttekinthetetlen és amikor elkezdenek ütközni akkor jönnek a vicces hibák amiket az isten se bogoz ki.
más:
szerintem egy játékban konzolbol pénzt csinálni vagy buzerálni a szereplőket szegénységi bizonyitvány. a játékban benne van a megoldás, ha nem megy akkor nincs elég eszed hozzá -> menj csézni. -
Grifid
aktív tag
Steames pre-order.
A már leírt fájlok cseréjén kívül, a frissítés törölte az update2.esm-et és módosított a fallout.ini fájlon is. A FalloutPrefs.ini megmaradt, de azt meg én töröltem utánna és csináltattam vele újjat, mert abban még benne maradtak azok a dolgok amik változtak az ini-ben. Az újra készített iniben már ugyanazok vannak.
A menüben sincs már probléma az egér mozgásával és eddig nem találkoztam semmi féle buggal.Xblades
A fallout.ini írásvédett, vedd le róla.
Próbáljátok ki, hogy törlitek a FalloutNV.esm-et és az exe-t. Azután egy integrity check hátha úgy frissít. Én is csodálkoztam tegnap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest