Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Erről nyilván vitatkozhatnánk, de ez egyéni ízlés kérdése. Nekem a Dead Money nagyon tetszett, a Honest Hearts talán egy picit gyengébbre sikeredett, az Old World Blues megint nagyon jól sikerült, én egyenletesen erősnek érzem a színvonalat.
A Fallout 3-ban az Operation: Anchorage nekem nem igazán jött be, kész kínlódás volt, viszont a Mothership Zeta egyenesen szemétre való véleményem szerint (neked pedig ez tetszett a legjobban), annyira idegen a Fallout világától. Azt egyszer végigtoltam, soha többet nem tudtam rávenni magamat (pedig kellene, mert van kapcsolódó achievment ami még nincs meg). A másik három DLC valóban remekre sikerült ott is.
-
Ryder62
őstag
Igen, a New Vegasban egymást érik a felfedezni való helyszínek de annyira jelentéktelenek. Minden egyes fűt, fát felfedezhető helyszínként könyveltek el. Olyanok vannak megjelölve mint egy kiszárad tó, döglött brahmin tetem, egy kis fakunyhó, benzínkút stb. Tulajdonképpen a fele felfedezni való felesleges csak egy rakás ikont kapunk a pip-boyban. A Fallout 3-ban meg kis városok, gyárépületek stb voltak megjelölve amit nem két perc volt átvizsgálni mert több emeletből is állhattak. New Vegasban ez elmaradt mert szinte minden ház ajtaja le van deszkázva. Ha van is egy kis falu 5-6 házzal akkor is csak 1-be lehet bemenni ami áll két szobából.
A másik dolog hogy irdatlan nagy terület kihasználhatatlan. Elég ránézni erre a térképre és máris látható. A pirossal bejelölt rész elérhetetlen ráadásul a map is tele van kisebb dombokkal amit szintén láthatatlan fal vesz körbe. Kb a map 1/3-a parlagon fekszik. Remélem későbbi DLC-k ezt kihasználják/felhasználják.
Egy mondatban: A játék nagyon jóra sikerült de a térképet és a felfedezhető, bejárható helyszíneket nagyon elcsezték.

-
frame>24
addikt
A csak minden 2. szintlépésnél kapott perk normális, ezt változtatták a 3 óta. (a régi ős-gamekben csak minden 3. szintnél kaptál)
A quest-rendszerrel nekem nincs bajom, nem mindig a következő városba, vagy két sziklával arrébb lévő barlangba küldenek, ez gondolom egyfajta ösztönzés a terep felfedezésére.
A karma-vesztős cucc felvétel sok helyen hibás még, szaggatást is orvosolniuk kell majd, patch, patch, patch...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De vagy 30 percig tartott mire megdeglett mind. 
Most kezdem megint a Fallout 3 - GotY-t