- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Erről nyilván vitatkozhatnánk, de ez egyéni ízlés kérdése. Nekem a Dead Money nagyon tetszett, a Honest Hearts talán egy picit gyengébbre sikeredett, az Old World Blues megint nagyon jól sikerült, én egyenletesen erősnek érzem a színvonalat.
A Fallout 3-ban az Operation: Anchorage nekem nem igazán jött be, kész kínlódás volt, viszont a Mothership Zeta egyenesen szemétre való véleményem szerint (neked pedig ez tetszett a legjobban), annyira idegen a Fallout világától. Azt egyszer végigtoltam, soha többet nem tudtam rávenni magamat (pedig kellene, mert van kapcsolódó achievment ami még nincs meg). A másik három DLC valóban remekre sikerült ott is.
-
Ryder62
őstag
Igen, a New Vegasban egymást érik a felfedezni való helyszínek de annyira jelentéktelenek. Minden egyes fűt, fát felfedezhető helyszínként könyveltek el. Olyanok vannak megjelölve mint egy kiszárad tó, döglött brahmin tetem, egy kis fakunyhó, benzínkút stb. Tulajdonképpen a fele felfedezni való felesleges csak egy rakás ikont kapunk a pip-boyban. A Fallout 3-ban meg kis városok, gyárépületek stb voltak megjelölve amit nem két perc volt átvizsgálni mert több emeletből is állhattak. New Vegasban ez elmaradt mert szinte minden ház ajtaja le van deszkázva. Ha van is egy kis falu 5-6 házzal akkor is csak 1-be lehet bemenni ami áll két szobából.
A másik dolog hogy irdatlan nagy terület kihasználhatatlan. Elég ránézni erre a térképre és máris látható. A pirossal bejelölt rész elérhetetlen ráadásul a map is tele van kisebb dombokkal amit szintén láthatatlan fal vesz körbe. Kb a map 1/3-a parlagon fekszik. Remélem későbbi DLC-k ezt kihasználják/felhasználják.
Egy mondatban: A játék nagyon jóra sikerült de a térképet és a felfedezhető, bejárható helyszíneket nagyon elcsezték.
-
frame>24
addikt
A csak minden 2. szintlépésnél kapott perk normális, ezt változtatták a 3 óta. (a régi ős-gamekben csak minden 3. szintnél kaptál)
A quest-rendszerrel nekem nincs bajom, nem mindig a következő városba, vagy két sziklával arrébb lévő barlangba küldenek, ez gondolom egyfajta ösztönzés a terep felfedezésére.
A karma-vesztős cucc felvétel sok helyen hibás még, szaggatást is orvosolniuk kell majd, patch, patch, patch...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest