- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
válasz
remington2 #736 üzenetére
Osztom!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
remington2 #605 üzenetére
Szia, a fő történetszálhoz szorosan egyik DLC sem kapcsolódik, de szinte mindegyik tartalmaz utalásokat, apró mozaikdarabkákat, amivel teljesebbé válik a Fallout New Vegas világa. Teljesen mindegy, milyen sorrendben játszod, de javasolt a megjelenés szerinti sorrend, mivel folyamatosan csepegtetnek információkat, utalgatnak a későbbi DLC-kre (pl. a Dead Money-ban több utalás is van mind az Old World Blues-ra, mind a Lonesome Road-ra, ill. a Dead Money egy-két szereplője a későbbi DLC-kben ill. magában az alapjátékban is említésre kerülhet).
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Számomra a legnehezebb a Dead Money volt, én azt hagynám utoljára
Amúgy nincs kapcsolat a DLC-k között.
-
Elmör
őstag
válasz
Helló!
Nincs történeti kapcsolat, olyan sorrendben játszod ahogy szeretnéd, mindegyik egy kis külön történetet mond el.
-
Visormail
addikt
válasz
remington2 #541 üzenetére
Az eddig kijött dlc-k bejáratai már megvoltak az alapmapon is méghozzá nem csak egy díszletként hanem jelölt helyként amit fel is fedeztél ha odamentél kiírta a nevét, csak bemenni nem tudsz amíg nincs telepítve a dlc.
-
Ryder62
őstag
válasz
remington2 #539 üzenetére
Nem, ugyan úgy mint a fallout 3-nál itt is külön mapja van minden dlc-nek. Tehát nem az alapjáték mapját bőviti. Egyébként én is azt hittem hogy azért van kisebb térképe a new vegasnak, azért van olyan sok kihasználatlan terület hogy majd oda jönnek a dlc-k. Már csak két dlc van hátra és az old world blues biztos hogy megint külön mapra kerül. Esetleg a Lonesome Road kerül majd a térkép bal szélére. Ott van egy hatalmas üres terület és arra fele található egy átjáró a sziklák között amit roncsok és szemét torlaszol el. Viszont ott több fatáblán olvasható hogy curier 6 meg hasonlók amik a lonesome roadra utalnak.
Itt van ez a New Vegas térkép amin tisztán látszik hogy az egész map 2/3-a járható csak be. Kb 1/3 terület kihasználatlan és üres terület. Ez nagy hiba volt a készítők részéröl ...
Ha kijött az összes dlc akkor tuti lefogok tölteni terület kiegészítő modokat. Vagy lehet megvan az új projektem?Bár elöbb a mostani modomat kéne már befejezni.
-
Ryder62
őstag
válasz
remington2 #522 üzenetére
Jaja. A fallout 3-ban imádtam őket, ahogy a kis gombafelhők megjelennek.
Mondjuk a New Vegasban elfogadható az a tény hogy azért nincsenek ilyen robbantható roncsok mert Vegas és környékén 60-70%-ban emberek vannak. Míg Capital Wastelandban kb 70%-ban állatok, robotok, szupermutánsok stb. Egyszóval Mojave sivatagban meg Vegasban a sok frakcióháború illetve lövöldözések alatt ezek a kocsik felrobbantak.A másik hogy csináltam még régen egy kezdetleges modot és beraktam a térképre kb 30 ilyen robbantható kocsit. Hmm .. úgy a 10.-nél kifagyott a játék minden mentésnél. Sztem a változtatásokat nem volt képes elmenteni a játék.
Sztem tényleg ezzel lehet baj mert van jó néhány statikus kocsi, kamion. Ami szétlőhetőnek nézhetőek (vagyis a fallout 3 -ban ugyan az a modell szétlőhető volt) de itt nem.
Egyébként tudja valaki hogy lehet a falout 3-ból átemelni objektumokat a new vegasba?
-
Ryder62
őstag
válasz
remington2 #520 üzenetére
"A nemzeti parkos dlc-ben kifogásolta valaki, hogy túl sok a kocsi. Lehet, hogy oda mentek a menekültek?"
Az szerintem én voltam
Hát de nem? A park tele ronccsal, minden harmadik fa után belefutottam egybe. Vegas autópályái meg üresek.
Amúgy sztem nem egyre gondoltunk, az a vasút telep vegasban van nem messze a mccarran repülőtértől nyugatra. Ott ahol a piros teherkocsik vannak egymásra pakolva falként. Ott van a Vault 3 is.
Ha már vault érdekes hogy a Vault 21-nek ami a Stripen van nincs olyan nagy fogaskerék ajtaja. Csak egy kis szimpla ajtó választja el a külvilágtól.
Remélem valamelyik dlcben még feltünik egy vault mert azért new vegas vaultjai sokkal hangulatosabbak mint a f3-ban lévők.
-
Ryder62
őstag
válasz
remington2 #518 üzenetére
Hát kb ja. Mivel nem érte bomba a várost eltudtak menekülni. Bár nem értem hova mentek az emberek szinte minden nagy várost bombázás ért, max vidékre de ugye a sugárzás ott is megjelent egy idő múlva. Ok ez egy magyarázat lehet de a pálya tervezése ettől még gagyi
Még közlekedési táblák, szalag korlátok sincsenek az utak mellett. Csak levan dobva az út textúra az szevasz. Csinálok egy modot amiben ezeket kipótolom és szerkesztés közben találtam egy las vegas blvd utcatáblát. Mondom jó, klasz, egy rakás tárgy, objektum megtalálható a fájlok között (ugye szerkesztővel belehet húzni a jáéktérre) csak a játék nem használja fel alapból.
Kicsit úgy érzem mintha egy rajongó csinálta volna szerkesztővel mert néha amatőr a kidolgozás, tele van hibákkal (belátni az út alá, lebegő sziklák és hasonlók) logikátlan ( followers outpostnál van egy kis bódé kb 2X2 méteres, bemész és van két nagy szoba egyenként legalább 6 méter hosszú wtf??). Kedvencem a fiend territorynál lévő vasút telep. Két vágányt húztak egymásnak eltérő szögben és le lett tudva. Náluk ez a váltó. De kérdem én ha ott a vasúti váltó objektum akkor mér nem azt tették oda? jáj. Szóval efféléket szerkesztőben pikkpakk meglehet látni és már az ember lefordul a székről mikor ilyen dolgokat lát. Egyszerűen ronda és bénán nézki. Sebaj majd a modom kijavítja ezeket a gyökérségeket. Az is megakartam csinálni hogy vegas mellett lévő magas autópályára fel lehessen menni. De nem lehet mert csak textúra, átzuhanna rajta a player. A láthatatlan falakról nem is beszélve.
Szóval sztem a new vegas jó játék, minden rendben vele de a pályatervezés annyira kopár, béna, amatőr stb hogy fogtam a fejem egy fallout 3 után. Ott érdekes nem kopár, minden szépen kidolgozott, és nincsenek ilyen amatőr kivitelezések stb.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
remington2 #321 üzenetére
ha arra a rádióra hangolsz neked is az fog szólni akárhol vagy.
hát viszel egy lángszórót vagy rcw-t és annyi. egyetlen komyoly ellenfél van az egész játékban az a deathclaw, de az is csak 80-as gun-ig... mert onnantól van 308-as sniper azzal meg 1 lövés az is.
-
frame>24
addikt
válasz
remington2 #321 üzenetére
SOK helyen van még az első 2 részből zene (Metallic Monks, stb.), ami getszijó, régi hangulatból visszahoz valamennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest