- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Visormail #576 üzenetére
A tölténykészítésnél az tűnt fel, hogy kb. a végtelenségig lehet kattintgatni, és nem változik semmi - oké, ezt később kimagozom, és képekkel illusztrálom, de most innom kell egy kávét, mert most keltem fel.
Mentségemre szolgáljon, hogy itt most hajnali negyed 8 van.
Egyébként köszi a választ!
NV-ben mennyi a max szint? Csak, hogy el tudjam helyezni a 8. szintű karakterem a ragyaverte pusztaság erőviszonyai között.
-
Ryder62
őstag
válasz
Visormail #542 üzenetére
Így van. A canyon wreckage is jelölve van a térképen. Ott lesz majd az átjáró a lonesome road dlc-hez. A következő dlc a old world blues lesz. Ebben a videóban pontosan a 3. percnél jól látszik hogy egy régi autósmozi vászonjára valami ki lesz vetítve. Sztem ez a Nipton mellett lévő autósmozi de eddig ott nincs semmi. Valszeg ez az egyetlen dolog fog utólag rákerülni a térképre míg a többi dlc átjárója/indulópontja már megvolt csak nem lehetett bemenni.
-
Elmör
őstag
válasz
Visormail #287 üzenetére
Igen, valami ilyesmi ütköztem én is.
Egyébként kicsit off: Fallout 3-ban volt egy Vault amit nem lehetett normálisan megközelíteni a sugárzás miatt, erre megnéztem youtube-on egy videót, hogy mégis hogyan lehetne és a játékos ott csak úgy kapkodta be a közel 100%-os sugárzás védelem mellett a rad-x-eket és nagy nehezen bejutott. Ez sikerült valakinek is innen?
Nekem nem. -
Visormail
addikt
válasz
Visormail #281 üzenetére
http://fallout.wikia.com/wiki/Victor_%28Fallout:_New_Vegas%29
Igen szóval azt írja hogy ilyenkor ha mondod neki akkor követni fog téged, ill hogy amikor a powder gangers ellen szervezed az ellenállást goodspringsben akkor abban is részt vesz ha kéred. Hát ha nem mondod akkor nem nézek utána és nem tűnik fel hogy ilyeneket tud. -
Scholes9
nagyúr
válasz
Visormail #271 üzenetére
Tudom, hogy van, mert én is megnéztem anno. Mivel nem szarakszik végre, mint a Steames Fallout 3: Goty-m, így megrendeltem a CD Galaxisnál, most féláron van, szerintem ennyiért már nem olyan rossz vétel, így ezzel "lepem" meg magam karácsonyra
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Visormail #274 üzenetére
igen az. én simán brute force-al intéztem kinyirtam az egészet, igy kevesebbet fizetett a karavános csaj, viszont idönként vannak új őrök kombat armorban, így rendszeresen 4..6000 kupakot be tudok gyüjteni.
tudja valaki a viktort fel lehet venni valahogy? mert még a játék elején a goodsprings-i temetőben találkoztam vele és sok radscorpion volt körülöttem, akkor mondott valamit de én a túlélésre koncentráltam, de a lényeg, hogy lehetett bele pakolni és lötte is a skorpiókat a gránátvetőjével. aztán kinyiffant és onnantol olyan, mint előtte.
-
danih
veterán
válasz
Visormail #274 üzenetére
Stealth Boy + Sneak (én így csináltam).
Egyébként Isaac-kal nekem is gondjaim voltak, elmenekült valahová, a resurrect parancs nem működött, mivel nem halt meg. Ilyenkor (ha nincs a keletre lévő házában) a megoldás - odarendelni a játékos mellé.
Konzol elő, írd be:
prid 000f8b13
moveto player
Ekkor megjelenik melletted (de figyelj mert rögtön elkezd futni oda, ahova a szkript rendeli napszaktól függően - házába/gun runners shack elé). -
Grifid
aktív tag
válasz
Visormail #247 üzenetére
Az nem számít, minimális a karma veszteség, de bug mert ott már nem lenne szabad minuszolnia.
Nincs olyan, hogy kedvelnek és elvihetsz bármit.Viszont például, ha niptonban megvéded a karámot a "titokzatos" elkövetőtől akkor a tulaj megengedi, hogy a hűtőjéből bármikor bármennyi kaját elvigyél. Attól még a szekrények és minden más tabu.
Nem is nagyon érdemes lopni a játékban, kivéve ha valaki a negatív rekordra hajt. -
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #241 üzenetére
Bocs T-51b armort adtam rá amit a halott paladinokon találtam, 3at is de egyiknél se volt hozzá sisak. Most már azt is értem hogy miért nem 4et találtam: Two can be found in a radioactive crater east of "Hidden Valley" (If you only find the body of the dead paladin with the logs, the other body probably glitched into the wall).
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz
Visormail #237 üzenetére
Szívesen. Máskor is. Amúgy nyugodtan ráadhatod Veronicára a T45-d páncélt. Ő azonnal fel is veszi. A játék során majd találni fogsz - most nem ugrik be hogy helyileg hol - egy T51-d páncélt is fogsz találni. Én úgy mászkálok Veronikával hogy mindketten BoS páncélban grasszálunk. Persze jó ha van más frakciótól is ruhád (pl. NCR) mert az NCR nem fog szeretni ha BoS ruhában járkálsz.
-
PhilBrick
őstag
válasz
Visormail #180 üzenetére
Az anti-mat fegyvert meghallják, csak a legelső lövés a critical. A hangtompítóssal több lövés is lehet critical, azért szedheti le előbb a deathclawnokat.
Raul egy ghoul szerelő Black Mountain-ból. Egy emberi és egy nem emberi társad lehet veled. Ha újat vennél fel, el kell küldeni az előzőt. Ekkor visszamegy az eredeti helyére vagy küldheted a Lucky 38-as lakásodba is ha már az megvan. Innen bármikor felveheted ismét.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Visormail #171 üzenetére
hát... raulnak is .44-ese van 1..2 lövéssel szedi a rad scorpion-t úgy látszik van rá külön sebzése.
a young deadclav pedig 1 lövés a .308-assal a kifejlett pedig 3..4 az alfa kb 10. a minigun meg egy szar, raulnak jó mert ő mindig vats-al lő igy alig szór befedez rendesen ami snippekedsz. ugyanakkor furcsa, hogy a .380-as sniper hangtompitóval 55-ös sebez az antimaterial rifle 105-őt, mégis a .308-as hamarabb leszed a deadclaw-et, gondolom a hangtompitó miatt nagyobb a critical chance vagy csak azért mert sniper. na mindegy ez az egész fegyver sebzési rendszer nagyon zagyva... meg az is, hogy a fejlövés nem halálos mindig, ki kellene venni a vats-ból és 100% critcal-t adni neki.
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #135 üzenetére
Mindenkinek ajánlom a mysterius strangert, nem csak poén de a leghatékonyabb perkem is eddig, eléggé sűrűn megjelenik és rohadt jól lő. Először gondolkoztam hogy ezt válasszam e mert hogy "csak" egy 44es magnum pisztolya van, mondom a franc tudja az mennyire sebez.
Hát kiderült hogy 10x többet ér mint én. Elmentem megnézni a deathclawokat hogy hátha már menni fog, nagy keményen a brand new megjavított minigun-ommal nekiálltam egy young deathclawnak aztán rájöttem hogy olyan kevés vagyok ellenük még mindig mint a harmat, annyit fog rajta bármelyik fegyverem mintha borsóval lőném. Mysterius stranger amikor megjelenik az meg úgy agyonlövi mint a kutyát, nem sokat láttam belőle 1shot 1deathclaw. Meg van az egyik repülő bogár nem tudom a nevét abba is pumpálni kell az ólmot, ez meg olyat belerúgott hogy besz@rt a bogár, tök megalázó
Ráadásul nem csak hogy jól sebez hanem mindig jó helyen is jelenik meg, pl egy ürge jó magasról lövöldözött rám én 30%os célzással tudtam csak fellőni oda, a stranger meg nem én mellettem jelent meg, hanem ő mellette fent (a hullámvasút sínjén) és hátulról fejbelőtte és vége a csatának. Nagyon bejövős az ürge, és nagyon poénos a kinézete miatt. -
Visormail
addikt
válasz
Visormail #163 üzenetére
A francba, na erre nem gondoltam.
http://frontvonal.web4.hu/cikk/fallout-new-vegas-csillagok-haboruja-utalas
Az Owen rendben van de a Beru név nekem egyáltalán nem rémlett kicsit se (most se), pedig számtalanszor láttam a filmet meg könyvben is olvastam, na mindegy csak megtaláltam mi ez.Megelőztél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest