- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Na igen, láttam modokat amik az üres területet beépítik de nem volt valami szép. A talaj lapos, egysíkú, ugyan az a textúra ráadásul a növényzet is hiányzik. Azt tudom hogy lehet változtatni a domborzaton, meg a textúráján de a növényzet nélkül nagyon csupasz. Konkrétan a fű hiányzott, sehol egy fűszál és tudtommal a geckben azt nem lehet letenni. Sőt maga a geck sem mutatja az alap füvet csak a bokrokat, fákat stb. Pedig bekapcsoltam mindent. De lehet hogy valamit elnéztem.
Nagyon gondolkodom hogy belekezdek majd egy új projektbe (konkrétan az Interstate 15 autópályát meghosszabbítani hogy a mojave outpostól tovább lehessen menni.) Megnéztem geckben hát legalább még egy ugyan olyan hosszú szakasz kijön, ha nem több. Szerintetek egy ilyen mod milyen lenne? Persze lelehetne térni, nem csőalapú lenne, lennének kisebb városok, felfedezni valók stb.
-
Ryder62
őstag
Látom kihasználtad az üres területeket a New Vegasban. Hát én ennyire komolyan még nem ástam bele magam, csak tárgyakat pakolgatok ide-oda.
De ennyi elég is mert mire végzek nyár lesz. Amúgy azon gondolkoztam hogy a fallout 3-ból nem lehet valahogy objektumokat kivenni majd át tenni a new vegasba? Tehát hogy geck-el betudjak húzni a játéktérre egy f3-as tárgyat.
-
Ryder62
őstag
Hát megnéztem, de tuti nem fogom modosítani. Össze-vissza pakoltam tereptárgyakat, újakat tettem le és hát ezt mindegyiknél megcsinálni...
Örülök ha már befejezem a modot vagy már 30 órát biztos foglalkoztam vele és még ugyan ennyi tuti hátra van. Max beakadnak tereptárgyakba az npc-k annyi baj legyen.
Esetleg Westside bejáratánál megcsinálom mert ott is átrendeztem egy kicsit a barikádokat így máshova esik a bejárat. Nehogy az legyen hogy a társ ne kövesse a játékost. (Gondolom hogy ez a követőkre is hat)
-
Xblades
tag
Itt van két videó is :
[Hallway Navmesh ]
[Clutter Navmesh ] -
Ryder62
őstag
Hát elég sok mindent változtattam már. Szinte egy új vegast csinálok és meg is szórtam egy két helyszínt mapmaker-rel. Kiváncsi vagyok hogy hogy fog majd teljesíteni.
A következő végigjátszásom egyben tesztelés is lesz.
Amúgy most is bent van egy saját mód és egyszer történt hogy egyik pillanatról a másikra a játék minden mentéskor lefagyott. Sok találgatás után kivettem a modom és úgy mentettem és láss csodát megjavult. Aztán megint bepipáltam, azóta semmi baja. Amúgy belepakoltám pár felrobbantható járművet és hát, láttam pár kis gombafelhőt.
Lehet hogy a játék egy idő után nem tudja elmenteni a változtatásokat? Mondjuk nem sokat robbantottam fel.
Egyet nem tudok még: hogy lehet tárgyakat belepakoltni tárolókba? Pl automatába hogy lehet belebakolni nuka-colát?
-
littlemole
őstag
Próbaképp megnéztem a perk nélkül és perkel is mi a különbség VATS ban.
A neten találtam hogy a vatsban lesz különbség, meg hogy talán jobban imbolyog a célkereszt.A perkkel többet ad százalékpontokra . Úgy döntöttem nekem nem éri meg. Úgyse használnám ki.
Ha meg nagyon akarok lövöldözni ezekkel a fegyverekkel akkor VATS nélkül is tudom használni őket. -
Ryder62
őstag
Elkezdek valamit változtatni a tájon majd mentek. Esp-be mert máshogy nem lehet. És ha betöltöm a modomat és fojtatom tovább akkor a következő mentésnél elfelejti a betöltés elötti modosításokat. Felülírni nem tudom a fájlt mert azt mondja hogy ez egy master file vagy használatban van. Hogy lehet úgy elmenteni hogy ne vesszenek el modosítások?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Synology NAS
- Renault, Dacia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest