- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
Megmarad, csak minden mentett állás-betöltésnél be kell írni (vagy legalábbis minden játékindításnál), különben nem kapsz tovább XP-t ha elérted a játékbeli szintlimitet.
Igen, FO3-nál is működik, én 40-es szintet írogattam be, és olyan 35-36 szintű lettem a végére (nem volt kivesézős végigjátszás, csak olyan 80 órás). -
Visormail
addikt
Annyira azért nem bonyolult a töltény készítés, ráviszed az egeret a bal oldali listában és jobb oldalon kiírja hogy mi kell hozzá. Ha van mindened akkor A betű és kiírja hogy hány db-ot tudsz max készíteni azt is elfogadod és ott vannak az inventorydban. Szerencsére semmi szükség rá mert dögivel lehet találni ill vásárolni őket. Van olyan is hogy meglévő dolgokat bont szét egyéb alkatrészekre amik más építéséhez kellhetnek, olyankor tényleg nem lesz több töltényed de azok az alkatrészek is megjelennek az inventory misc részében.
Ebben a részben 2 féle olvasmány van. Az egyik az újság/magazin aminek a hatása csak egy ideig tart, viszont cserébe +10et ad az adott képességhez és nagyon sűrűn lehet találni/venni, van rá perk amivel ezt meg lehet hosszabbítani, ill olyan is amivel +20at adnak. A másik a rendes könyv ez hozzáad véglegesen +3at az adott skillhez, jóval kevesebb van belőle.
Az elején nem kell összefutni semmilyen komolyabb ellenféllel mert még a gyík is megesz, hát igen ez van
Egyszerűen el kell kerülni az olyan helyeket és később visszamenni ha már megfelel a karakter szintjének.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Egyszer már végignyomtam normál módban, a második végigjátszást csinálom most, ezt hardcore módban.
A fontosabb különbségek:
- Minden elfogyasztható dolog (ételek, italok, Rad-Away, Stimpak, stb.) nem azonnal, hanem az idő múlásával fejti ki a hatását.
- Bejön az alvás/evés/ivás hármas, amire figyelni kell. Ezek az értékek az idő haladtával nőnek, ezért folyamatosan figyelni kell rájuk és enni, inni, aludni kell. Mint a sugárszennyezettségnek, ezeknek is vannak szintjei, a magasabb szintek egyre rosszabb módosítókat adnak, ill. végül el is halálozhatsz, ha nem törődsz a folyamatos táplálkozással, alvással. Ez pl. fontossá teszi az utazások megtervezését is, mert a gyors utazás közben eltelt időt is nézi a játék.
- A sérült végtagokat nem gyógyítja az alvás vagy a stimpak, csak orvossal vagy Doctor's Bag-gel (ill. Hydra-val) lehet őket meggyógyítani.
- Az alvás nem gyógyít.
- A muníciónak is van súlya.
- A társak meghalhatnak, nem csupán eszméletlenek lesznek.
- Nem tudom milyen platformon játszol, de a hardcore mód achievementet csak akkor kapod meg, ha az elejétől a végéig hardcore módban játszod végig.Nagyjából ennyi különbség van a két mód között.
-
Ryder62
őstag
Hát igen, nekem meg a Fallout 3-al nincs semmi bajom. Egyszer-egyszer lefagy, kivág exe hibával de megy mint az álom. Egy biztos, ezek a falloutok irtózatosan kényesek, szinte minden gépen máshogy fut.
UI: Mikor legelőször játszottam végig a gammát akkor én se vettem észre ennyire súlyos, zavaró hibákat. Lehet hogy a modok zavarnak be, mert most van fönt egy pár, de nem mondanám soknak.
-
Elmör
őstag
Ez az optimalizáltság kérdés érdekes dolog: amikor patch nélkül elkezdtem azt hittem megőrülök, ahogy a FO3-nál is, szaggatott de nagyon, aztán volt egy javítás ami még mindig nem oldott meg semmit és a másodiknál már úgy emlékszem jó volt.
Persze akinek Core i7-es procija volt meg hozzá egy Geforce 8600GT az azt mondta hogy királyul megy, míg GTX280-al Q9400-el nem akart menni jól nekem, így nem igazán lehet hinni másnak csak a saját szemünknek. Szerintem VGA kell neki inkább, mint CPU.
Az ellenségről meg csak annyit, hogy NCR területekre kiírta, hogy neutral, erre odateleportálok és lőnek már a kapun kívül is ezerrel. A Légió meg utált és mégsem lőttek, furi kicsit. -
Ryder62
őstag
Szerintem egyáltalán nem optimalizáltabb mint a F3. Sőt néha úgy be tud rángatni a játék hogy csak nézek. Ez akkor van mikor szaladgálok és tölti be a nagyobb felbontású textúrákat. Hallom is a vinyót kerregni, kapar mint őrült. Ugyan a F3-ban is ugyan ez volt hogy az orrom elött tölti be a pályát de ott nem akadt be ennyire és nem ilyen sűrűn. Hiába ez a motor legnagyobb hibája (a bugok melett) hogy hihetetlen kicsi a látóhatár.
A hangulata egyedi. Amolyan retro-futurisztikus-western
Sokkal élettel telibb mint DC és környéke, sok a zöld növény, csicseregnek a madarak és a víz is iható. Azt bírom hogy Capital Wastelandban küzdenek a vízért meg a lakhelyért, itt Mojave-ban meg a 0 rados vizett csak úgy engedik kifele a szökőkútból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Spórolós topik
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest