Új hozzászólás Aktív témák
-
Detox!
senior tag
Füst az gázos, bár egykis config buherával biztos kiszedhető, kérdés hogy az chaetnak számít-e, szvsz igen. Egyébként a füstöt leszarnám ha nem fektetné meg a gépem, de rühellem már az állandó füst-->dead csendéletet
célzással, lövéssel nincs gond, csak túl rusholós a stílusodPróbálj meg kiszámíthatatlanul mozogni a pályán, gyűjts medkitet meg armort, sőt néha a kihajlás is hasznos lehet, fentiek alkalmazásával garantált -10death/menet
Egyébként Padreenak iszonyat stílusa van, na Ő az igazán kiszámíthatatlan, bevár-kivár-elfut és igaza van
előtag: énmár lemondtam róla hogy mindenki felvegye, és már kezdek azzal sem foglalkozni hogy nemtom ki-kicsoda.. Egykét embert megismerek a magon kívül is de közel sem mindenkit, mind1 a golyó mindenkit elér lövökmindentamimozog oszt csók
Padka(b): hallottam hogy Soak poénból felvette a egyszer a Detox! nevet mielőtt jöttem te meg benyaltad ahogy kell hogy énvok
LoOoL
-
magi20
senior tag
ÉN jelenleg ph-mellett voksolok,,sokat kell még fejlődnöm hogy vmi faszányos clan meghívjon,és legyenek komoly összeröffenések.-(((csak szutykok hívnak.
de ha berakom a !>> jelet akkor nem fér ki a nevem((((((((sry
csak ph marad.
amugy a füst negem is kurvára zavar,azt nem lehet kiiktatni vhogy? -
dunc
nagyúr
Ma fear combat nyíltnap lesz
és minden régi és új kedves játékost szeretettel várok én és többi kedves régi játékostársam .....
20-tól fog indulni a szerver meylnek neve :prohardver.hu TDM DUNC lesz,jelszó nincs punkbuster on ,superfegyók leves ,és a run 1.4 ma nagy és jó játékra számitok. -
magi20
senior tag
végre....ma én is megyek,tegnap kerestelek titeket de csak 22-re értem haza aztán nem volt semmi,.
amugy detox....ph.---)
bár 2 napig valami szaros klán nevet vettem föl mint valami kisiskolás,mert vhova meghívtak,aztán nem találtam aszerót ujra
kérdés...ha meghív valami klán,az mi a fenyőre jó?de komolyan.igazából semmi értelme nincsen.
amugy nem lehet más szerókat találni vhol?
csak fearen belül lehet?ilyen xfire meg ilyenek? -
Detox!
senior tag
Ahogy olvasgattam a hszeket úgy látom igen megszaporodtak a csalók. A gyorstüzelős sztem config-al játszott mert azt nemigen szűri a PBMegértem h szétcsapnád de az ilyeneken nincs mit ütni..Kisebbségi komplexusos hülyegyerek az összes, aki ha cheatel legalább arra a fél órára faszagyereknek érzi magát.
-
Detox!
senior tag
Ahogy olvasgattam a topicot rájöttem: gamerek jönnek-mennek csak egyvmi/-vki örök: dunc
Sopron a Hűség városa, Te meg a FEAR hűsége
Soak: valld be hogy kirúgtak mert túlnőttél rajtuk (seggnyalós smiley)
szerk.: 06-19-be melózok szal tudok majd jönni minden esteRemlem egy hónap alatt elérem a közép gamer szintet
[Szerkesztve] -
-
kitsikatsa
tag
Az előbb csak a Feares visztás tapasztalataimat írtam le és nem állítottam hogy amúgy minden ok a vistával... sőőőt...! Most dualbootal tolom mert a minap meghalt és 1 kicsit berátam rá, amúgy meg csak a csordogáló dx10es cuccok miatt van fenn nem másért.
Modjuk a vga illesztővel nállam nemvolt baj, 165.01 el tolom most inkább az egyéb driverek hiánya és az 5.1 ami zavar, de maraggyunk a FEAR nél mer lehet hogy ez a pár hsz. is soakmindenkinek szemetszúr
[Szerkesztve] -
frame>24
addikt
na ja!
amúgy ez a control tök olyan, mint pl. másutt a team domination...
team elimination-nal kapcs. értem, h mi lenne a lényeg, de félö, h ugyanúgy idegesítö lenne a maradék csapattársakra várni, mint CS-ben(ettöl még majd meg lehet eccer prób.)
TDM ezekszerint nektek már többnyire bejött, nekem8 úgyis, este elvileg tudok jönni
dunc, neked ott mi a nick-ed?
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Contorl, Padree már elmondta, olyan ,hogy vannak kics biszbaszok a pályán és azokat kell birtokolni a csapatnak és pontot güyjt neked. Olyan mint Battlefieldben a conquest ,ha jól emlkszem, itt is birtokolni kell pontokat. Szerintem elég jó kis játékmód. Itt a gyengébb játékosok is tudnak érvényesülni mert mission scoreból elég sokat össze lehet szedni
-
Soak
veterán
Nekem csak délután jó, de nyilván nem hozzám fogtok alkalmazkodni
. Szóva erre nem tudok mit modnani. A másik, én szivesen Controloznék CTF helyett, mert az kivitelezhetőbb és kevésbé számit az ha nem egyenlően van elosztva a csapat (sosem lehet egyenlő) . A TDM paramétereivel
-
Padree
senior tag
Ja, van, itt:
Mindkettőre igaz (Control, Conquer):
Vana páján 3-5 pont (állandó) ahol levan rakva 1-1 szerkentyű, nah amellet kell kempelni 10-20 másodpecig hogy ''elfoglald'' (tiéd-csapatodé legyen), persze általában ''jól elvan rejtve'' a nyílt terep közepén. 5 rublikás mérőjük van (felette világít hologrammként) ha halványkék akkor a cucc semleges, ha zöld kockák sorakoznak akkor tiétek, ha pirosak akkor az ellené, ha fullra tölt akkor bizbasz embléma forog fölötte zöld v. piros - ekkor számít a tiéteknek (termel pontot, ill. jáccik be ''victory condition''-nak). Nah ezekér mfolyik a csatározás.
Controlon időlimit van, foglalgattok stb., ha letelt aznyer akinek többpontja lett összesen - pontot a foglalások gyártják.
Conqueren időlimit ugyanúgy, plusz: ha mindet fullra elfoglalta valamejik csapat akkor az nyert.
Jókis csaták, kemp - szerintem faxa. -
magi20
senior tag
legyen ma game--pls tegnapíról lemaradtam bealudtam......jó lenne egyszer egy több órás menet...legalább 2
de ugy hogy gunc is ott van mondjuk
Figyu dunc,,az miért van hogy nem tudok úgy szerót csináklni hogy más is beléphessen?múltkor soakkal baszakodunk vele,,szerinte router lehet a baj..
edimax 6104k....viszont tűzfalt kilőttem..nemtom mi lehetett a baj....
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged