Új hozzászólás Aktív témák
-
kitsikatsa
tag
Hello mindenkinek... Sikerült ujra felpakolni a gammát XD , ha nem gond majd lehet benézek hozzátok jáccogatni... Délután nemér rá senki...? Kicsit gyaxizni kellene mert a kihagyott idő bizony meglátszik.
-
kitsikatsa
tag
Látom néhányotok hent közben szívesen hallgat addrenalin növelő muzsikát, énis szoktam amikor betérek esténként egykét publikus késdobálóba...
Ajánlom figyelmetekbe ezt a remek kis darabot [link] (van hozzá 1 lol klipp is...) -
kitsikatsa
tag
Hella!
Ha van kedvetek mostanság tolni 1 kicsit akkor gyertek az EXTREME EDITION ---- DM
szerverre...
most néztem tök üres... de elötte írjatok ide mert nemakarok egyedül campelni a mapon -
kitsikatsa
tag
Az előbb csak a Feares visztás tapasztalataimat írtam le és nem állítottam hogy amúgy minden ok a vistával... sőőőt...! Most dualbootal tolom mert a minap meghalt és 1 kicsit berátam rá, amúgy meg csak a csordogáló dx10es cuccok miatt van fenn nem másért.
Modjuk a vga illesztővel nállam nemvolt baj, 165.01 el tolom most inkább az egyéb driverek hiánya és az 5.1 ami zavar, de maraggyunk a FEAR nél mer lehet hogy ez a pár hsz. is soakmindenkinek szemetszúr
[Szerkesztve] -
kitsikatsa
tag
Látom a vista nemigazán jött be nektek... Én azzal tolom már joo rég óta és semmi bajom vele, amikor mindent sikerült tökéletesre belőni akkor jobban ment mint xp-n!
Mondjuk az eleján sokat szívtam vele, bármit csináltam neki az fps nemakart 40 fölé menni még minimumon se pedig a vasnak bírnia kéne. Átnyálaztam sok-sok forumot és azt tudtam meg hogy a fear+vista+logitech 3as valamiért nemjönnek ki 1mással és valszeg ez okozza a teljesítmény csökkenést. Letölthető megoldást nemtaláltam hozzá csak annyit hogy az eszközkezelőben a nemhasznált HID eszközöket le kell tiltani. Nemigazán értettem a dolgot hogy miköze lehet ennek a teljesítményhez de addígra már csak ez volt az utolsó rményem és erre mivan... ahhogy megcsináltam a HIDas dolgot máris szágudozott a játék.
Minden a minimumon van 1024x768 + 4xAA és igy '~200-250FPS-t produkál. Na mondom beszarás hogy 1 kis köcsög egér miatt szarakodott a játék...
Viszont a hang gáz hogy csak sztereót tud a vista --- csak ha nincs xfid -
kitsikatsa
tag
CS! Cimbi...
Tutti biztos hogy itt mindenkitől kaptál már 1x-2x ''heccsátot''....
Joo kis csapat ez csak az utóbbi időben mintha kicsit szétesni láccana, de hálistennek azért mindíg befut egy újarc és frissíti ill. erősíti a HUN-ok táborát...
Te amúgy merre szoktál rendszeresen nyomulni mer emléxszem rád csak az nemugrik be hogy honnan... viszont azt vágom hogy nemtolod rosszul
üdv.: <KACSA_[HUN] -
kitsikatsa
tag
Nah... Valami????
-
kitsikatsa
tag
Valaki dobhatna 1 szervert ha már így összejöttünk
-
kitsikatsa
tag
HÉÉÉ EMBEREK.........!!!!
ÉBRESZTŐŐŐ, Valaki jáccani, így nemleszünk az élen soha....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest