Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nimrod
addikt
Lényeg, egy olyan hivatkozást hív meg a program ami nincs vagy nem úgy van ahogy a Fear szeretné (mert például eltér a verziószám). A bűnös a kernel32.dll dinamikus könyvtárállomány. Jó lenne tudni, hogy mi használja ezt az állományt (itt már megáll nálam a tudomány), de hátha egy konfig amin biztosan megy közelebb visz a megoldáshoz. Nálam alap Win XP Prof van, nincs SP (van olyan gáma ami sp2 nélkül például szóba sem áll veled) és a gyári oldalról szedtem le (Xfire kliensen keresztül akartam először, de lassú volt és crc hibás lett). Innen lehet leszedni:
[link]
Én az anyaoldalt, a Sierrát választottam mert az direkt link:
[link]
Ahogy látható ez még nem a végleges, 1.08-nál járunk, de ez most ne zavarjon. Ha letöltötted, akkor szedd le a régi Fear-t, legyen üres (vagy ne is létezzen) a célkönyvtár. Ha az install megvolt, akkor első indításnál szólni fog, hogy van új patch és le fogja tölteni neked, onnantól lesz 1.08-as. Ha most sem indul akkor harakirit követek el.
szerk.: látom megoldottad, na sebaj.
[Szerkesztve] -
rollins
őstag
nem tudom eldönteni ki-kivel van csak állandoan piros lesz a monitor mert megfektettek hehehe
Azt látnod kell ki a csapattársad ha TDM ben ill. egy team-ben vagy, de DM-ben (death match) ott meg mindenki mindenki ellen. Ja szval ahogy magi is írta látszik is csapattárs neve, meg hogy merre van kb. Az ellenségét nem láthatod.
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
írj be vmi nevet client settingsbe..ne sima player legyéll
van egy olyan hogy filters...
ott tudod állítani hogy a search hol nézze.
dm: mindenki mindenki ellen,,mindenkit ölj akit látsz.
tdm: csapat játék,bár néha nagyon lol emberkék miatt nem az.
itt nézud meg a saját csapattagjaid azok akik jobb fennt egy listán vannak,és zölden mutatja is hogy merre vannak éppen.
az ellen a többi....ruházat alapján tudod megkülönböztetni,illetve hogy nem mutatja zölden amikor közeledik feléd.
szerintem estig legyél dm-ben,aztán gyere majd fel a ph-s szerverre ha lesz,ott segítünk.
addig állítgasd be magadnak a controlst... -
dunc
nagyúr
Így látatlanba nem nagyon vágom mi lehet....egy tippem van probáld meg valamilyen konpatibilitási modba elinditani.....WIN98, vagy WIN 2000-be hátha de ha nem megy akkor meg kéne probálni egy szüz winnel.....
Segitünk valahogy összehozni,és várunk a csapatba!!!!
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged