- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
v!ct0y #10337 üzenetére
indul, nincs pass
ua sebzése a felére csökkentve,
mármint az alapnak, nem a múltkori 10% nakZeD szerintem tegyél még1 próbát a teszt szerveren a frissített
sebzéssel, végülis a kifogásolt érték 5x-ére emeltem az erősséget,
ki tudja, lehet, hogy ez már neked is megfelel. -
Detox!
senior tag
válasz
v!ct0y #10288 üzenetére
Be is fejezem itt a pálya futást, de esténként persze felragyogok *.^
peti78-ra érdemes figyelni. kiegészíteném annyival hogy granyót ne dobjon aki nem tud, nem jo mikor a fulltáp ellen beugrok és a sajátjaim miatt remeg a föld, senki ne álljon a sajátja tüzvonalába, söt ha nem tud ne is kövessen senki. lol D
-
Detox!
senior tag
válasz
v!ct0y #10254 üzenetére
Megint olyan ugat aki nem lát bele, -ezért menten rá kratosra. Ö meg azért szolt bele mer sajnálta coreyt, hogy mindenki őt támadja (vajho mér). Honnan tudom? Kratos mondta war előtt xfiren., miután bocsánatot kértem töle, mert igen volt amiben tul messzire mentem. Elfogadta-e vagy sem, nem derült ki, én megtettem és nem a látszat kedvéért. A képek, a motoros meg a waros egyaránt azért lettek betéve hogy nemá én legyek hülyéneknézve,, bizonyítják hogy nem a levegöbe beszélek. Zed és Pupil pl sokkal keményebbek mint csaszyék mégis kapkodták a fejüket 2on2, de le sem lett fényképezve mert ők is mi is élveztük a játékot, és nem lényeg ki mennyit lőtt a végén... De Arni is tudja milyen amikor pörög a game meg megy a röhögés, dashal is mentem már emlékezeteset, slade meg alap, és veled is volt jol sikerült game, javits ki ha nem, de Clos3 potkem meg tupa is bennvan a szórásban. A velük játszott számomra emlékezetes meccsekben közös hogy nem volt kemp meg a többi lerágott csont, és ahogy észrevettem nem csak én élveztem a játékot. na ezért pofázok, ezért játszok a végleges banal. Nem kell mellémállni meg semmit helyeselni csak ha ugy van hogy alakul server akkor jönni és játszani, mer lesz Slade - Alp!ne féle server a közeljövőben. Ennyit akartam, ezt is csak a fentemlített pár ember miatt írtam hogy lássák nem vagizásra ment a dolog...
-
-
Detox!
senior tag
válasz
v!ct0y #10026 üzenetére
megszokás kérdése.
Mindenki másra esküszik. Én csuklóból játszok, de ha te a favágó style-t részesíted elönyben az sem baj, csak gyors legyen a kezed. -meg ne akarj quake3azni.
Egérpadról meg annyit hogy a negyede is elég lenne, de finom puha a kezemnek. xD ^^
Dash: 0,75 az olyan 8 embert bír kb, legalábbis az anno szuperizmos 3/1 vitte a 10-et
Este gyere ám, lesz server franko configgal, de majd beirom ugyis.
-
S4ND3R
tag
válasz
v!ct0y #10004 üzenetére
Már feltettem. Na nekem alapba van steames accountom, amin van kb. 25-30game beregelve. Steam mindig fut nálam a háttérben, beraktam a PO lemezt kiválasztottam a telepítést magyarra, erre felugrott a steames fül a FEAR 2-es háttérrel, beírtam a mellékelt CD-keyt, és aktiváltam, közben a lemezről feltette az anyagot, mikor végzett meg leszedte a legfrissebb javításokat, vagy mit...
Most nem próbálom ki majd holnap. Az enyém be lett regisztrálva a másik PO még mindig eladó, kikiáltási ára 5000 Ft.
Bontatlan, de ha valakinek kellene más game, megszerzem olcsón...
PÜvel bombázhattok...
Ha valakinek kell Unreal Tournament azt is tudok, bár az annyira nem jó...
Ami mostanában bejött online game az a LEFT 4 DEAD. Lehet azt kéne tolni...
Majd holnap meglássuk milyen a PO, ma megyek combatozni, na pá... -
Detox!
senior tag
-
tibi34
tag
Az szerintem a lag miatt van
Tupacamaru : Nekem nem az egéren van,hanem a billen
Néha van egykis dokument flip,és ilyen érdekességek
Nekem KP End,azaz 1-es gomb a medkit,pont kezemre esik
Arni : Én rá se rakom a kezem a w-re
Már 10 éve a kurzorgombokkal használok minden fps-t.Fírben még sokkal könnyebb kezelni,mint mondjuk Excessiveplusban,ahol minden fegyvernek külön gomb kell.Van úgy hogy 1 másodperc alatt háromszor váltok,és ha eltévesztem lezuhanok,pld az űrben
Ki kell próbálni,nekem a WASD nem jött be
-
tibi34
tag
Ki volt az?
És kik voltak?
Néha nekemis iskerült kimozogni egy egész tárat a G2-ből,aztán fejrúgás
De ez nemmost volt,már egy hónapja nem játszottam.Azt megjegyezném hogy 2 pillanat alatt bannolva lettem,elis mentettem a pikcsőrt.A lényeg,minden lehetséges,csít nélkül is.Szerencse kérdése,de lehet egy medkitet sem tudsz nyomni,lehet abból száz is
-
tibi34
tag
Öregem,akkor láttad volna mikor a fiam bekapcsolta véletlenül
Nézte a Madagaszkárt vagy mit,ezt felvette.Ez lett egy jóképű 110 gigás fájl
Érdekes hogy nekem ötpercenként,kb,új fájlba menti.De ezeket összefűzni,és konvertálni szerintem a Winavi-val a legegyszerűbb.Vagy a Roxio-val,de persze ez csak az én véleményem,kinek a papné,kinek a lánya
Niki : Rám is aztírták a társaid hogy csalok,pedig én még a közelébe sem érek V!ctoy fórumtársnak
Szerintem le kell nyugodni,összeröffenni,oszt kísz
[Esetleg közös kedélyes italozás,pertu,stb.Aztán delírium tremens
]
Vicceltem,azthiszem
-
tibi34
tag
Az össz-gépigénye nagyon nagy,én így fogalmaznék
A leggyengébb láncszem a cpu szerintem,túlsok mindent bíztak rá,és abszolút nincs optimalizálva.Nekem a ram is fogyott már el mikor feltoltam maximumra mindent,1680x1050-ben.Ott már nem annyira mérvadó a processzor,én például leis vettem 3200 Mhz-re.Viszont a 2 giga ramból 1.8-at akart a drága,na ebbe már belehalt.Egyébként ilyen felbontásban szinte játszhatatlan,nekem legalábbis.1152x864,egér lowsense,1200 dpi,ez jött be.és nem korrigáltam a 16:10-es képarány miatti torzulást.És tényleg igaz,nagyon kergeti a gépet,minden egyes hardvert,még a merevlemezt is
És az ujjaim is,tiszta csapágyasak már
-
-
tibi34
tag
Nekemis megvan már,egy haver kérte.Feltelepítem,de csak azért hogy megnézzem működik-e.Van aki elájul tőle,sokan is,és vannak olyanok akik ki nem állhatják a "világ legjobb multis játékát".Részemről jöhet bármi,de a kodokat kifejezetten unalmasnak találom,ígyhát maradt a Combat
Nameg a kvék
Az idézetet olyan emberke mondta nekem aki élt halt a 4-ik részért.Azóta megmutattam neki melyik a legjobb szerintem
Egy pillanat alatt megváltozott a véleménye....
-
Richter36
őstag
Ez a punkbuster banlistája.Erre azok kerülnek fel akik valamilyen csalást használtak.
A te estedben egy log.text nevű fájlt talált (nem is egyszer) a játék mappájában ami egybek közt az exodus nevű hack egy mellék terméke.
Amikor ilyet talál a punkbuster azt naplózza az erre kijelölt helyen.
Mégpedig így:
Log :
217-146-93-70-27898 [08.02.2008 19:04:05] |936| VIOLATION (MD5TOOL) #9002: {HHS}_v!ct0y (slot #1) MD5Tool Mismatch: log.txt (len=2048) [6816965bc02e55d8ac991cfdbf266bae(-) 84.1.103.2:2066]yúúúCaught during : Public Game
On Server : 217.146.93.70:27898 -
Banned until : 2008-11-02 06:00Extra Informations :
------
New Add from Autosubmit:
217-146-93-70-27898 [08.02.2008 19:14:19] |959| VIOLATION (MD5TOOL) #9002: {HHS}_v!ct0y (slot #1) MD5Tool Mismatch: log.txt (len=2048) [6816965bc02e55d8ac991cfdbf266bae(-) 84.1.103.2:2074]yúúú------
New Add from Autosubmit:
217-146-93-70-27898 [08.02.2008 19:27:27] |996| VIOLATION (MD5TOOL) #9002: {HHS}_v!ct0y (slot #1) MD5Tool Mismatch: log.txt (len=2048) [6816965bc02e55d8ac991cfdbf266bae(-) 84.1.103.2:2094]yúúúDashes: Na ennek utána nézünk. Úgy látom itt már lehet használni a fegyver irányzékát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Google Chrome
- BestBuy topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest