Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
válasz
<-HFC->Niki #9677 üzenetére
sorry hogy úgy beleszólok,hogy már egy jó ideje nem nyomom,bár szerintem NIKITA veled sosem leszek egy szinten,ezt csak úgy mellékesen benyomom.
sajnos victoy vagy mi a neve sincsen olyan szinten hogy akár bármilyen nemű csalás felmerülne,sorry de így igaz,mert nemtudom milyen egered van meg fraps meg oké akármi,de lassú a követésed nagyon,ezáltal az ütemérzék,valamint a reakció időd sem olyan jó.
mind vidi alapján.
viszont ez a magához vonzza feltételezés tutira beteg.........az nem bassza a csőrődet,hogy 100hpje volt? akkor miért nem lett 125?
haggyad már,gyakorolj....
most nézem trust mini mouse,ezt cseréld le..........vicc
-
Lajkó
őstag
válasz
<-HFC->Niki #9673 üzenetére
Szia.
Megpróbáltam szkeptikus szemmel nézni a fentemlített videót, de nem láttam semmi szokatlannak mondhatót.
Az a fecskendős dolog szerintem annak a következménye, hogy pont mellette felrobant egy granyó, és kijjebblökte, de nem Vicjoy felé, hanem kifelé a folyosóról. Csak mázli volt, hogy pont arra ment amerre.
Mindenesetre eléggé magávalragadó volt ez az "odavonzós sztori"Na de mi is voltunk legalább ennyire tapasztalatlanok, úgyhogy nem mondhat rólatok senki semmi rosszat.
Tupa: -Értem, és sajnálom, hogy ismét nem sikerült. Talán kicsit úgy érzem, hogy most nem csak rajtam múlott a dolog.
-
v!ct0y
veterán
válasz
<-HFC->Niki #9677 üzenetére
Kifogás az van bőven.........
-
v!ct0y
veterán
válasz
<-HFC->Niki #9673 üzenetére
HUUU kicsi lány azt se tood mit beszélsz
Magamhoz vonzom a fecskendőt???
Van egy olyan rész is amikor a gránát előttem áll meg meg a levegőben ,azt is én állítóm meg nem ?
Hát nem ezt LAGG nak hívják méghozzá elég keményen laggolt a szeró akkor.....
Egyébként ez a =Gk= szeró volt....Ott van,hogy az emberre alig lő,és azt a fecskendező nyavaját "kiveszi" az emberből,és elkezdi magához vonzani !!! EZT A BESZÓLÁST
A név amin jáccok az meg lényegtelen.....
-
dunc
nagyúr
válasz
<-HFC->Niki #9603 üzenetére
Szerintem vannak olyan esetek amikor simán úgy néz ki,hogy csal az illető,de mégsem egyszerüen jól játszik van nálla medikit,és a hullák útán marad kékből is gyógyitja magát,a csalás fajták a fearba külömben se ilyen jellegüek.
-
v!ct0y
veterán
válasz
<-HFC->Niki #9603 üzenetére
Huuuu szal te erre így emlékszel tehát ez 1x volt.
A lényegen ez se változtat: ha valaki a ti szervereteken kevesebbszer hal meg mint ti akkor az csaló!RÉSZEMRŐL ENNYI !!!!
Hihetetlen egy banda ilyenekkel van tele a fír
-
tupacamaru
veterán
válasz
<-HFC->Niki #9599 üzenetére
Ha rámegy egy injekciós tűre az is olyan mintha életet töltene, nem??
-
v!ct0y
veterán
válasz
<-HFC->Niki #9599 üzenetére
4 et ?
Ahogy érzed
De ha beléptem volna a hfc be akkor nem itt tartanánk ugye?
Ha jó lenne az x felvennék vele egy egész menetet és akkor rájönnétek.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest