- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #6053 üzenetére
Lekötelezel, de ez most olyan vidi lesz ahol nincs helye trágárságnak
, a zene lesz az úr, és biza még story is lesz benn, rem hétfő-kedd körül már nyomhatom a linket a letöltésről, mert asszem youtubra nem fogom feltenni, élvezhetetlen lenne
A gránát is ilyen viríró, mikor repül felem az nem bug, ez az új csít: diszkógömbökkel dobálóznakRob sry de elröppent az idő, mire észbekaptam már vagy 3órája ment a private ĐĐtraining és lemaradtam a serveről, hétfőn ígérem feltolom a képem
Richter örülök hogy tetszett a móka, néhány fejessel megleptél a pityóval, mi is köszönjük
Júlia nem is vagy te olyan fostalicska 2v2-ben
, beszélni is rég beszéltünk nemhogy játszottunk, mégis felfedezhető volt egy kis csapatjáték köztünk. Igaz még mindig kicsit nemgondolkodsz, de most már csak félig igaz amit egykor sütöttem rád: "föszecc egy medkitet meg 35 armort oszt asziszed god mode van":
.
Néhényszor letékáltalak (kellett neked a testeddel védeni az enemyt) , de furcsa mód egyszer sem durrantottad szét a seggem a bummolóddal
Elisha Cutberg [link]
Evi [link]
vagy fordítva -
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #5968 üzenetére
köszi
, én meg divx-et kerestem konkrétan
RM az sux még lejátszani se tudom
Hátőő ez most nem frag movie lesz (ahhoz is van már anyagom de mind végnézni meg összevágni), Sladel 1on1-eztünk egyet, azt örökítettem meg, a vidi vágatlan az aimom hagy maga után kivánnivalót 25-30 fps-el nagyon gáz
Az uccsó 4percet kivágtam mert ottmég az acélos 30fps-em is 15re esett (nemértem azóta se miért) és szánalmas hogy 2-3 méterekkel mellé durrogtattam
. Egyébként nem egy pörgős meg látványos video, nem a kamerának játszottam. A zene is nagyon amatőr módon van alávágva (ez most olyan amit az is elvisel aki netán végnézi a 16percet
és a vége sincs szépen elsötétedősre megcsinálva
Szal nem is tom miért akarom én ezt közzétenni
még 6perc a konvertálás végéig, reggelre itt lesz a vidi linkje a topicban
-
Nimrod
addikt
válasz
Armahun #5934 üzenetére
Én a saját szerómon kikapcsoltam a szavazást, nektek nem lenne ez megoldás?
Egyébként leszedtem a F.E.A.R.-t és ismét rendesen működik az egerem, a fene se érti ezt. Visszatenni vélhetően nem fogom, mert nagyon unom a sok cheatert. Ismerjük be, ma már nem szégyen csalni a játékokban.
-
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #5893 üzenetére
igazad lehet, bár attól h nem reagált még lehet h nézi a fórumot. Az én tippem, azért az aki (név nélkül) mert akkor tűnt fel amikor a vegeta lelépett. És az 1v1-ben mutatott játék stílusa alapján (csak rá jellemző dolgok) 90% biztossággal állítom hogy az akit x-en írtam.
És hidd el tudok több olyan jó játékosról is akiről tök azt hinnéd hogy korrekt, de aztán a saját szememmel láttam hogy flamelni kezdett, és utána még fel is vette az igazi nevét..
Érdekes és elszomorító eseteket lehet látni amikor álnéven játszik az ember, mer amikor mint RoMeO vok fennt teljesen más a képszerk.: warpingot nem vágom, de sztem a warp szóból származik
-
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #5742 üzenetére
Ezzel már én is próbálkoztam, de leírva annyira nevetséges néhány (játékban igen is fontos részlet), hogy inkább hagytam a fenébe, úgysem hiszen hogy érdekelné a topic közönségét (néhány kivétellel
, tudod Te is, már nem a régi a team).
Ha valaki fejlődni akar annak csupán nyitott szemmel kell játszania, és akarnia hogy jobb legyen. Ellesni technikákat, és bármennyire is kényelmetlen esetleg hátráltató eleinte, gyakorolni amíg meg nem szokja, utána beérik a gyümölcs.
Még embrió koromban el sem tudtam képzelni hogy medkitet használjak, nemhogy unarmed+fegyó komóval játszak, a kihajásokról nem is beszélve, most pedig egyebek mellett az egész játékom ezekre épül. A lényeg hogy egy bizonyos szintig ellensúlyozni, lehet a gyengeségeinket (nekem pl. az aimomat) az apró trükkökkel. (persze ha ezeket egy gyengepont nélküli player is ismeri, és éppen ellene megyünk... az anál..)
Richter: a Glitcherek a játékban található bugokat használják ki. Bebújnak a falba, felmásznak a falon stb. De van egy bug: ha a fal mellől úgy hajolsz ki hogy éppcsak kidugod a célkereszted, akkor az ellenfél nem lát téged viszont te tudod lőni őt. Ezt sem etikus használni, de még az "elmegy" kategóriába tartozik. Public serveren úgyis csak ritkán lehet találkozni vele, mert kevesen tudják, és még annak sem félpillanat eltalálni azt a pontot, aki szokta használni egyéb körülmények között., (és amikor egy így kihajló playert lősz előjön egy másik bug, te is tudod lőni pedig nem látszik, >> átlősz a falon)
Cheaterek: én már naggyon rég találkoztam velük, és akkor is csak noname servereken. Amiken én szoktam játszani (már 20* leírtam őket), azokon nincsenek. Többek között ezért is szeretem őket, meg ha kicket hívok valakire és beírom h pl. "high ping" (sőt leginkább nem is kell kommentálnom a kicket) akkor azonnal röpül az illető, nem kell 5ször voteot hívnom meg elmagyarázni hogy miért is nemjó az 1500-as ping, meg hogy is kell szavazni..
Igaz ezeken a szervereken nem is fogtok rampageel kezdeni
Viszont általános jelenség hogy a játékosok nagy része szereti rákiabálni a tőle jobbakra hogy cheater. El kellene végre fogadnunk hogy nem mi vagyunk a legjobbak, még akkor sem ha esetenként 25* több killünk van mint deathünk egyes serokon.
Addig meg pláne ne dobálózzunk ilyenekkel amíg nem játszottunk a legjobbak ellen, ergo nem tudjuk hogy milyen szinten lehet bánni a fegyverekkel. Hogy csak két magyart említsek, ott van a mia színeiben játszó Huncut és Banano. Fogadok hogy sokan nem is hallottatok róluk, pedig csak szerényen a legjobb fíresek.
Tudatosuljon bennünk hogy az ellenfél akkor döglött, ha már nem mozog. Nem akkor amikor mi úgy gondoljuk hogy már illene megdögölnie. Ezt néha én is benyalom hogy lövök vkit és nem számolok vele hogy az illetőn 100armor van, és nyomom is az R-t.
A másik dolog -amit saját bőrömön tapasztalok-, hogyha valaki kicsit jobb az átlagnál és teszem azt nem ĐĐ Romeo néven, hanem mint "Tankocska" játszik, hatványozottan több kickbankörbepörgőrúgást kap. Ez persze megint csak a noname servereken jellemző (bár ott Romeo néven is kapom őket, de a prefixeket azért sokan "tisztelik" és a jó játékosokkal azonosítják), a favoritjaimon max éjszaka amikor változik a játékos összetétel. Tehát számoljunk az álnév lehetőségével is, csendben mondom hogy lettem már kickelve a PH! fixről is, pedig ismert magyar játékosok voltak fönn (közületek is néhányan), de köll nekem álnéven játszani
-
Nimrod
addikt
válasz
Armahun #5746 üzenetére
Szerintem pont a fegyókhoz nem kéne hozzányúlni, de részemről ok. Van valamerre egy szöveges állomány, ahol kézzel lehet állítgatni a sebzéseket és a sebességeket. Ha azt átküldöd, akkor legközelebb kicserélem.
Meg is van:
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\FEARCombat
és ott MPCustomizations.txt -
Nimrod
addikt
válasz
Armahun #5695 üzenetére
Pontosan.
Már csak a célkeresztet kell valahogy kivarázsolnom és akkor semmi sem marad, csak felül, az meg elfér.Ha van rá igény, akkor tudok ilyen szerót biztosítani olykor-olykor és erre csak ti tudnátok bejönni. Akinek nincs meg az a két fájl azt kivágja csatlakozásnál.
De most nekiesek a célkereszt kivarázsolásának meg még pár apróságnak és már azokkal sem lehet bejönni. -
<cafat>
senior tag
-
-
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #5475 üzenetére
Köszönjük, én is bizakodó vagyok
fx rendesnéven Slade, de sztem így sem ismerős (nyugi nekem se).
ánuszgyűrűt kívánol a köröm nélköli ujjatokra na ezt megbánod Te még, amikor bedobunk a közösbe
Kiccsillag? ÉÉn?? kizárt..Puki b+ leléptél minden csácsé nélkül, szal kabbe.
Kiderült hogy fx-nek elég anál netje van (5/0,5), 4playert gond nélkül vitt, holnap beteszteljük hogy mit alkot 8-al terhelve, de sztem vinni fogja, ha igen akkor egy akadályt megint csak elhárítottunk. A CB-s regre is ráizzítottam őket, és Kratostól kaptam a fülest honnan tudunk Ventri (olyan mint a TS) serot szerezni, rajta vagyok az ügyön.
Hát (>z<)-ék ellen csúnyára sikeredtek azok a 3v3-ak, de összjátékot semmit sem láttam a részükről, pusztán skillből daráltak le.. Azér ez nem egy 2v2, rengeteg melo meg gyak van még addig, amíg úgy játszunk együtt fxékkel mint mi ketten.
Holnap azé má nyomni kéne a meghitt kis 2v2-nket, hagy nőjön a skill -
törölt tag
válasz
Armahun #5435 üzenetére
Hát ha valaki, akkor én messze vagyok... amikor beköttettem, méregettek, hümmögtek, aztán csak bekötötték /gondolom megfordult a fejükben, hogy : jó lesz ez ennek
/
Amúgy tudom ;)
És az elötted szólónak:
Nem is fordult meg a fejemben, hogy annyira .... vagy, de mindenki magából indul ki -
Nimrod
addikt
válasz
Armahun #5453 üzenetére
Pedig biza az is repült. Amit csak gámára használok abból csak a Painkiller van most a gépen, de azt sem indítottam el már hetek óta.
Ha majd lesz helyem, akkor visszateszem a szerkesztőjével együtt. Egyelőre most erre kellenek a gigák.http://prohardver.hu/tema/filmezes/hsz_1-50.html
-
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #5369 üzenetére
Egyetértek. Nem tudom hova rohan a világ, amíg az XP támogatja a ferit én tuti nem cserélem
Pedig milyen jó 1v1ünk volt, jó lett volna befejezni
Kívánom hogy minél előbb az 1950Pro dübörögjön a gépedben.
Pont miután kifagytál beesett Clos3, és 2v2ztünk (aztmár nem a fixen).
Kicsike képecskéket is készítettünk, talán nem veszi rossz néven a team ha linkelem őketez az első meccs, azt hiszem nem kell ragoznom hogy mennyire volt szoros. HT volt a map.
a következő map docks volt, itt már talán magabiztosabb a győzelem
aztán jött egy beszélgetős Campus (csak a teljesség igénye miatt jegyzem meg), ott kikaptunk.
És végül jött még egy HT ami megintcsak nagy hajszát hozott
Az biztos hogy Gonzotol és ASP-jétől nem szeretek messze lenni, közelről még csak-csak lerusholom vhogy, de messziről... Igaz talán még mindig jobb mint amikor Kratos gyilkolássza vele a hápém (és itt nem JuL1EtT-re gondolok).
Clos3-t meg a rimótjai miatt utálom, bár a proxijai sem teszik túlzottan szimpatikussáA lényeg hogy jó volt srácok, várom a folytatást és a CB-s ütközetet
offocska:
ma két CB-s meccsünk is lesz, már mindkettőnél le van zsírozva minden, szurkoljatok ámÉn már nem mondok semmit, de.. áhh mégse
-
-
stikyo
tag
válasz
Armahun #5303 üzenetére
Igen. Ő biza nagyon jó. És az a fura, hogy nem érzed rajta, hogy csalna, csak azt, hogy király! Én legalábbis sohasem éreztem azt, hogy aimbot van nála, pedig toronymagasan vert engem... De én voltam a második.. és az olyan jóóó...
Deénakkorsemjátszomtöbbetmertfelhúzommagam
-
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #5217 üzenetére
Egy XTX-et nagy duzzogva én is beengednék a gépházamba, de üsse kő egy GTX-el is kiegyeznék
Sajnos tényleg nem hallottam a kommentet de van egy amit eddig csak nagyon kevésszer (5-6-7szer max) hallottam, sztem azt nyomhatta. Nem tok angolul de kiejtése alapján vmi "got too even" lehet. Ezt általában csak akkor mondta még nekem amikor egyszerre 3nál több embert segítettem respawnhoz, de akkor is csak ritkán, és általában akkor amikor vmi elég húzós és lehetetlen helyzetet sikeredett megoldanom
(de majd jön Soak aztán jólmegmondja a tutit
)
-
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #5147 üzenetére
Jahh tegnap éjjel a sok lelki sérült (
), gyártotta rendesen a betevőt
.
Vidkari
, gondolom az ilyenkor szokásosakat már végpróbáltad, furcsa hogy a ferit bírja az UT-t meg nem
.
Bolondember remélem tetszett a móka, és a mi szórakozásunk nem ment a tiéd rovására
Ha legközelebb is jössz, felveheted a dicső PH!>> előtagot, de a bolondember helyet lehetnél mondjuk PH!>>Daffyman
(gázul nézki az a [hu]bolondember
)
Beszéd: Csak az őspéhásoknak ér többet a tisztesség mint 5 egész pont..., én körmömszakadtával küzdök a jelenség ellen de eddig inkább kevesebb mint több sikerrel.sinjy[HUN] minden elismerésem, úgy látszik ezt a gémet az szhelyiek az anyatejjel szívják magukba
Ahogy beharangoztad a nagy leégésed vmi nímandra számítottam, erre násze: soxor megfogtál
Várunk legközelebb is.
Richter csak csatlakozni tudok, igaz rejtéjes lagzásaim kicsit beárnyékolták az estém, de összeségében elégedett vok a mai teljesítményemmel. (csináltam pár képet is
)
Thx mindenkinek aki volt.JuL1EtT: az officeos rimótok ellőt néha azért megáltam és elmorzsoltam egy könnycseppet
-
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #5012 üzenetére
Sztem próbáld ki mert most lehúztam minre (sztem csúnyának akkor sem lehet nevezni), és frapsal mérve 70-80fps körül voltam (igaz beakad de a csak a procc miatt
).
Egyébként egy kaliber a gépünk nagyjából, neked erősebb a proccod (nekem 2800+ Sempron) a vidkarim meg nekem combosabb egy árnyalatnyival (76GT). A ram nálam 1,5GB de az 512+- nem dominál. Egy szó mint száz, remekül skálázható az UE 3.0
TDU örök szerelem marad, de mégegy ilyen makrancos ribancal nem találkoztam (ugyanezek a jelenségek..).Soak: nagyritkán szoktam látni hogy a KGB-sek csinálnak serot, azon szokott állat sound pack lenni. De inkább csak plusz ujjongások/beszólások, sztem ahhoz a programba is jobban bele kell túrni hogy Dominating (
) szerű dolgok szülessenek
A vasfüggönyön túl már biztos hegesztettek hozzá vmit, csak keresgélni kell (kéne).
-
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #5000 üzenetére
OMG Tiéd az 5000. hsz
énse vok bosszúálló, de ha vki rámhív egy bant.. háát.. automatikusan elindulnak az ujjaim hogyaszongya scmd bootid...
szipuvalld be hogy nem higítót hanem rushot szívtál, nemszégyenaz
duncot láttam valamelyik nap pubon, és ott díszelgett a neve előtt az előtag
Télleg benézhetne néha egy körre, már az is ad vmi plusz hangulatot amikor a régi jó vitézek is ott vannak. A Dögvész is nagyon eltűnt, remlem vele sincs semmi gáz.
A többieket Kab, Rollins, bLL stb. nem is említem náluk általános jelenség az eltünedezés.
Jólenne egyszer egy múltidéző ŐsPH!-s rempédzs Silencerel, Soakal, Robal stb. szal mindenkivel akikkel indultunk mint lvl0ás nímandok(emléxem, akkor tényleg volt csapatjáték), persze az ifjonci suhancokkal kiegészülve. Ahogy így számolok fel sem férnénk egy 16-os serverre
-
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #4997 üzenetére
Megfigyeléseken alapuló tény, hogy sokkal visszafogottabbak a hozzám intézett mondandók amikor egy kis csillag fityeg a nevem melletti jobb ficakban
. Esküszöm nem értem
, de sztem Te is kipróbálhatnád
De szép lett volna ha Téged kell unbanolnomRempi nekem ma nem jutott, stockpilen majnem, de pont akkor jöttél vissza, és 9-nél megreccsentetted meredeken ívelő teljesítménygörbém
(fúdeutállak
)
-
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #4947 üzenetére
Nálam nem rosszalkodott, nem tudom mi lehet vele
Az éjjellátós stuki-multi kombó csak kósza ábránd volt, felforgatná rendesen a dolgokat (de akkoris tök kipróbálnám). A frissítésben én is bízok, de fogalmam sincs hogy mit várok tőle
. Mondjuk ha orvosolnák a glitcherek kedvenc bugjait, meg összehoznának egy normális PB-t (vagy hagynák a ge**be a pb-t és kreállnának vmi újat) azt sztem megköszönné a nép. Én szívesen látnék új fegyókat is (végülis mehetne az éjjellátós is, csak vegyenek vissza a sebzéséből
), de már azzal is elégedett lennék ha más skint kapnának a régiek (de vmi faszányosat, nem ilyen subridubri cigánygyerek unreal szerűségeket).
Ez persze csak az amit én szeretnék, a valóságban nem tudok róla hogy újabb patch érkezne(sztem nem is fog "örüjjenek hogy ingyen van, nemmajmég újabb lóvét ölünk az olcsójánosok kedvéért" alapon.)
Júliám: igéző szépségeddel már csak skilled vetekedhet
(de még mindog kicsit nemgondolkodsz).
-
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #4920 üzenetére
50ezer?? Akkor húzz bele Magányos Angyalom
30 éves boromból, bor izé akarom mondani az már konyak kategória abból is az X.O. kategóriaPuki.: Bazzeg olyan lámi voltam az elmúlt pár napban.. Nemtom mivolt/mivan de kajak bárki kirak
. MiA az nemmeglepő, bár talán nem olyan szégyen kikapni a legjobbaktól.. Triney* vagy ki a tököm, az ott volt amikor a SU vagy mi ellen mentünk. Akkor asszem campuson score szinten még verted is
.
Ma este hentelek ezerrel, tarthatatlan ez az ingyenfregg vagyok állapot:S.
Krájzisz meg Bájosokk bekaphattya, aláírásodban a lényegÚjfiú (sry nememléxem a nevedre
): Ph! FIX by Fercsa; Prohardver.hu 2; ezek (többnyire
) állandó magyar serok, esténként ezeken megtalálható a magyar FEAR Elit
. Ezenkívül a szintesebb külföldi serokon nyomulgatok/unk. FEAR Neostrada TDM; HS Hunting Squad; =GK= Recruiting; TDM Bloody Angels.
JuL: Először is kabbe, másodszor is kabbe.. Szó nélkül eltippeni (tom h a PB dobott le deakkoris). Ha este nem jössz, olyat kapsz hogy egy hétig bizseregni fog a... pofiud.
2v2-ben azér nem voltál rossz, már-már olyan biztonságban éreztem a hátsóm mint amikor, vmelyik rusher fogja. (ezdícséret akarlenni) (többiek meg nem csapják le a labdát)
Nahh sok is vót belőlem ennyi, este szétlövök mindenkit, JuL-al kezdem, szal kösd föl a rambo bugyid.
-
magi20
senior tag
válasz
Armahun #4920 üzenetére
tök jó hogy 5000 a limit,csak mire odaeljutsz mármint ha 49888 írás lessz benne,akkor el kell telnie kb 1 órának:-)
elözsör betölt 1000-1001-ig
majd 2001-2999---sorolhatnámamugy lehet én vagyok a hülye,de ez csak nálam van így..
jah és bazz az emberek neve mellett az a kis new york vagy mi a fasz,az mire jó?
jah és a részletes kereső is tök jó:-))minden happy és funny
Detox-tegnap miások ellen leszoptunk:-)várható volt
buzi crysis miatt van ám csak:-))-nem de amugy tényleg kettőt nyomni egyszerre hát--érdekes plussz bioshockot is+ -
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #4714 üzenetére
A lincselések mostanság a Ph! FIX by Fercsa seron történnek, igazán tiszteletedet tehetnéd mondjuk ma este
Arni: mondom milyen suhanc személyeskedik velem??Aztán láttam csak meg a nevet
.
ÖÖ hasonlóra gondoltam, de míg a 15soros bakkert 2perc alatt befűzöm, addig ezt a hp-t sehogy se sikerül. Igaz, azon készségesebbek a lyukak. (látom JuL válaszátt: ''cööcööcc'' (
)
A célkeresztről jut eszembe: valamelyik nap voltam egy furcsa seron, ahol futás közben is olyan kicsi volt a célkereszt mint amikor guggolsz és zoomolsz egyszerre. Ragadtak is a heccsátok rendesen, már-már úgy nyomtam mint a nagyok -
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #4652 üzenetére
Az biztos, először csak RipaxXx jött, aztán Hype, Fairgotron és Brok3n is befigyelt.
Izéhozé má nem azé, de büszke vok hogy N1 voltam többször is, meg hogy egy tárral lerusholtam 3at (jött is a ''nice'' tőlük
)
Cigiszünet után ledobott az inaktivitás miatt, és elfogadtam Ripax invitálását egy jó kis ctf partira. Kiröhögött mintazállat amikor szótárból keresgéltem hogy mit is írogat épp (xfiren), aztán mégjobban amikor válaszoltam neki
mapváltás: köszönöm Arni hogy a védelmemre keltél, nekem is hasonló rémlik.
De mégmielőtt nekemesne mindenki, hogy kiskirályként kényem-kedvem szerint scmd-zek, elmondanám hogy nem feltétlenül kiváltság.
Faxa egy laggerektől, csíterektől, flémelőktől, kemperektől, only ua-soktól mentes seron játszani, de ez sajnos nem természetes. Nem nagy melo (főleg hogy megtiszteltetésnek veszem) , de soxor nekem is tele van a faxom hogy 30* kell ''elmondanom'' ugyanazt. Gondolok itt elsősorban a magas pingűekre.
Akinek 150fölött van azt először mindig szépen megkérem hogy mennyen máshová. Ha ez nem használ, akkor kickelem, ha visszajön akkor ban. Ugyanez a protokol az alaptalanul csíterezőknél. Ha valaki mégis gyanús azt spec-ből megfigyelem (akkor is ha 1killel vagyok rampage előtt) , és ha egyértelműen látható a dolog, egyből ban.
Ha valaki folyamatosan flémel meg pofázik (tehát nem normális hangon társalog), akkor annak elmondom hogy fogja be a pofáját és játszon, vagy kick. Ha nem használ neki a szó akkor kick, ha visszajön és normális, akkor hagyom. De ha újra rákezd: ban.
Személyes okokból kifolyólag SOHA senkit nem rúgtam/banoltam még(és nem is fogok). Példaképp említhetem a mai napot is. Mielőtt a serora jöttetek (meg a szokásos arcok) én már bennt voltam és MEZO...-ról (nem rémlik már pontosan a neve) kiderült hogy ő Battleaxe. Nem szimpatizáltam vele soha különösebben, és amit JuL1EtT-nek fírkált azzal sem lopta be magát a szívembe, de elmondtam neki hogy ha normálisan játszik akkor ok, pedig szívesen banoltam volna.
Vagy egy másik: A múltkor Camperrel, MaC-el, és Kratosal voltunk négyen a seron. 2v2ztünk értelemszerűen, és nagyon kiélezett volt a meccs, amikor bejött egy player nevű ''pro'' gamer. A mi teamünkbe állt, ezzel erősen visszavetve minket. Talán Camper jegyezte meg hogy rúgjam már ki, de neki is elmondtam hogy azért mert láma nem rúgok ki senkit. Pedig tényleg szívesen kitettem volna.
Tehát a lényeg hogy mindig objektíven és a ''köz'' érdekeit szem előtt tartva cselekszem.
Azért mert 10deathel kezdek nem szoktam új pályát/kört hívni. Ha szeretnék egy másik mapra menni akkor vote-ot hívok. Viszont Ha pl. 7szavazat kell és öten f1-et nyomtak egy meg f2-t (a többi meg asse tudja hogy kell szavazni), akkor hívni szoktam az új mapot.
Emellett nagy ritkán önkényesen is pályát váltok, de sosem félidőben!
Talán kicsit, túlreagálam most ezt az egészet, de nézzétek el: késő van
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #4129 üzenetére
Ma visszajöttek egy letűnt kor emlékei, amikor Padreeval (hol vagy Kab?
) alázgattunk az esti PH!-s dara után, és felváltva dízselegtünk az N1-N2 posztokon
.
A számtalan közös kép amit kabbumba (albumba), gyűjtöttünk.., de mementonak már csak ez a kettő maradt: [link] [link].
Y-fire nekem is szüttyögött, de nem dobott le. Csináltam képeket: [link] [link] [link] [link].
Az viszont pont elveszett (illetve véletlenül rányomtam mielőtt elmentettem volna) amikor Evacon 20/4-en voltál, meg nem mellesleg rampage-en.. Első két képnél még ott voltál, aztán miután tippentél, összejött egy elég kemény mag, és ugyan nem balanceos de kézizzasztóan küzdős menetek voltak, ahol még a leggyengébbet sem volt oly egyszerű kiiktatni
Én is kösz
, holnap folytatjuk, olyan fél 11ig leszek, aztán melo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazon Kindle
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest