Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
Face8814 #1354 üzenetére
de minek az eredeti ötlet amikor azt szokni kell, vagy éppen minden 2. embernek nem tetszik? jó az innen-onnan lopott, de jól bevált ötlet! a bullet-time pedig isten jó dolog! ahogy a katonák fizikája megvan csinálva az is kurvajó! csak azt sajnálom, hogy nem mindig lövi le a shotgun a testrészeket. a legfeelingesebb dolog a játékban amikor bullet-time bekapcs, és egy katona ugrik le eléd, te meg a levegőben lábol vagy karon lövöd!
az a mozgás.......gecijó.
[Szerkesztve]
-
Zomb€€
őstag
válasz
Face8814 #1281 üzenetére
Ez szerintem is így van de azért valjuk be,ez elég elszomorító dolog
Jó,nem kell ahhoz 100 fps hogy tökéletesen játszható l1en egy játék,viszont ha már az embernek van negyed millio értékü (jelen esetben 2db) vga-ja akkor azon illene a mai gémeknek maximumon futniuk.Komolyan,mintha manapság arra fejlesztenének a a programmerek hogy minél nagyobb legyen a gépigény.Nah részemről OFF off -
sakto
őstag
válasz
Face8814 #1161 üzenetére
igazábol nekem is meglepö volt, nekem ezelött egy nforce2 ultra lap 1gram nv6800,3200 barci és talán médiumon ment,,, de nem sokáig csodálkoztam inkább örültem.. bár amikor bekapcsoltam azt a soft shadow on meg textura max azota pirossal jelöli az 1024\768 at a menübe de semmi gáz gondolom az a baja hogy csak 128 mb a karesz de tök szép a game!
-
maflame
aktív tag
válasz
Face8814 #385 üzenetére
Én 1280x960-ban élsimítás és softshadow nélkül, többi maxon játszottam és azt tapasztaltam, hogy ilyen beállítások mellett bizony nem elég neki 1GB RAM!! a sebessége jó volt de néha meg-meg akadt pillanatokra swappelni.
...persze nyilván nem kell éppen 2GB de elég ''helyigényes'' darab!! ...szerintem indokolatlanul de ez csak laikus vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged