Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz
littlemole #1197 üzenetére
Hát, miután ezen beállítások mellett kissé diavetítéshez volt hasonlatos a játék a 81.85-el, így akkor nem teszteltem. Ezen driverrel pedig a korábban leírt eredmények jöttek. Szaggatás megszünt. Bár még +1GB Ram azért hiányzik egy kicsit.
-
Face8814
őstag
válasz
littlemole #1191 üzenetére
Rakjad fel a 78.01-et.
Ég és föld a különbség a 81.85-höz képest. Utóbbival úgy szaggatot hogy csak na.
-
Zomb€€
őstag
válasz
littlemole #1191 üzenetére
Nem lehet hogy a driverben hagytál bekapcsolva valamit?VSYNC,valamilyen szűrőt??Mert nekem a 81.85ös driver teljesítménynövekedést hozott nem csökkenést.
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
válasz
littlemole #1184 üzenetére
Szerintem annyi a gond hogy ha 1 giga memoriád van,akkor a Texture Resolutiont rakjad mediumra.Mert az nem agrafkártyára épít.Szal ha az medium szvsz minden mehet fullon.Ja és nefeledd hogy ha bekapcsolod az élsimítást,NINCS SoftShadow...
-
littlemole
őstag
válasz
littlemole #1182 üzenetére
Megtaláltam a többi beállítást is. auto detect-re rakva és a tesztet futtatva még mindig szaggat.
Lehet hogy valami más probléma is van?
Miután kilépek a játékból minden annyira belassul hogy csak pislogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged