- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maflame #1823 üzenetére
Nagy igazság.
FEAR-től nem féltem túlzottan, nem ijedeztem, mivel szeretem a horrorokat, és jó sok klisét onnan szedtek. Condemned azért volt - nekem - nyomasztóbb, mert akár ma is el tudom képzelni, hogy mindez megtörténjen, oszt mint tudjuk mindig a valóság a legnagyobb félelmünk. Hozzáteszem a Doom3-ban rendesen ugráltam eleinte, mert ez meg ugye nem félelmetes, viszont az ijesztgetésre van kihegyezve. Ja, és hatalmas találmány benne, hogy vagy lámpa, vagy fegyver.És hogy mindezt miért ebbe a topicba írom...
-
Face8814
őstag
Hát erre most már én is kíváncsi vagyok. Egyenlőre a korábban leírt konfig alatt láttam a gamét futni a haveromnál, de kíváncsi vagyok hogy az én vasamon vajon hogyan futna. Igaz meg akartam várni a végleges verziót, mert a demo annyira rövid, és ráadásul már végig is láttam, de most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok.
Egyébként még egy dolog foglalkoztat: vajon a demohoz képest még jobban le fogják butítani a játékot ( mivel a demo egy kicsit butítottab mint a korábban kijött multiplayer ), vagy hagyják így. Mert ha így marad nem sok gépen fog a maga tökéletességében pompázni a játék. -
zerone
tag
F.E.A.R. Friday és rendszerkövetelmények:
F.E.A.R. Single Player Demo Announced
8.2.05
Vivendi Universal Games announced today that the single player demo for the eagerly anticipated, award winning PC title F.E.A.R.™ (First Encounter Assault and Recon) will be released globally on ''F.E.A.R. Friday,'' August 5th, 2005. Read the Full Press Release
F.E.A.R. System Requirements Announced
8.2.05
The final system requirements for F.E.A.R. have been announced:
MINIMUM SYSTEM REQUIRED
· Windows® XP or 2000 with latest service pack installed
· DirectX® 9.0c (April Edition) (included)
· Pentium® 4 1.7 GHz or equivalent processor
· 512 MB of RAM
· 64 MB GeForce™ 4 Ti or ATI® Radeon® 9600 or equivalent with hardware T&L and pixel shader support
· 5.0 GB free Hard Drive Space for installation
· 4x CD-ROM drive (for Director's Edition, this will have to be DVD-ROM)
· 16-bit DirectX® 9.0 compliant sound card with support for EAX™ 2.0
· Internet Connection Required
· Mouse
· Keyboard
RECOMMENDED HARDWARE
·Pentium® 4 3.0 GHz or equivalent processor
·1 GB RAM
·A 256 MB Radeon® 9800 Pro or equivalent DirectX® 9 compliant video car with hardware T&L and pixel shader 2.0 support
SUPPORTED CHIPSETS
Nvidia GeForce™ 4Ti, GeForce™ FX 5900, FX 5900 Ultra, 6800, 6800 GT, 6800 Ultra
ATI® Radeon® 9600, 9600 Pro, 9600 XT, 9700, 9700 Pro, 9800 Pro, x700 XT, x800 XT, x850 XT
Követelményekről ennyit, nem lesz itt optimalizélés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Horgász topik
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CNC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged