- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Ezen azért helyesbítenék a MW-ben a rendőrös üldözés úgy jó ahogy van. Marha nagy feeling, főleg a magasabb fokozatokon 4-es 5-ös. Egyébként csak annyi ha nem megy, hogy ki kell ismerni pár jó pályarészt ahol könnyű lerázni a zsarukat, meg nem árt ismerni nagyjából a mapot. A legkönnyebben egyébként azon a marha széles körben futó autópálya részen lehet meg****ni a zsermákokat. Egy aluljárós résszel teljesen be lehet őket forgatni.
És végre bennevan újra a Porsche GT az F1es autókat megszégyenítő hangjával. Szerintem nagyon jó. -
Kain
senior tag
Kell lennie egy kapcsolónak,vagy kapcsolóknak a közelben,vagy 1-2 szoba távolságon belül.Elég lineáris a gamma,nem nagyon tudsz elakadni.Oda kéne bemenned,ahol a dagadt csávó fekszik,és van egy nagy ajtó?Ha igen,akkor le kell menned,és lent bekapcsolni az áramot az ajtónak,ez 5 kapcsolóval /ez csak sacc,ne kövezz meg ha nem
/ tudod elérni.
-
Dilikutya
félisten
A változatos ellenfelek hiányát nem említettem. Természetesen a demótól nem is vártam el. Amúgy a Half-Life 2 gázmaszkos katonáira emlékeztetnek... Ebben a játékban az egyetlen dolog, ami miatt kiemelkedik a többi közül, az a grafika. 800*600-on, fogalmam sincs milyen beállításokkal jól fut. Nem minimum, mert 1-2 dolgot bekapcsoltam vagy feljebb vettem. Az tény, hogy a gépemen nem olyan, mint egy 6600GT-n mondjuk, de ez zavart most a legkevésbé. Egyszerűen nem köt le. Nekem ennyi nem elég.
-
Dilikutya
félisten
A bullettime valóban jó dolog, bár újnak az se új, de az nekem is tetszett. Bár... a Total Overdose-ban jobb, mert tovább tart
Le lehet lőni testrészeket is?. Én sajnos ilyesmivel nem találkoztam, pedig rám nem lehet mondani, hogy sajnálnám az ellentől a lőszert....
Na, mindjárt játszogatok még vele, ezt nem töröltem le kilépés után azonnal, úgy mint a Battlefield 2 demóját
.
-
Dilikutya
félisten
P. dude koma megint baromságot beszél
. 1024 és 1280 között olyan nagy különbség nincs, 1024-ben is szép, ha a grafikai beállítások magasak. A TFT képfrissítésétől meg ne félj, az úgysem 85Hz
. TFT-n képfrissítési értékről úgy nem beszélhetünk, mint a CRT-k esetében, mivel teljesen más elven működik a két kijelző. TFT-n nem fog vibrálni a kép, mégha a képernyő tulajdonságainál 60HZ-et is állítasz be, mivel annak a beállításnak semmi értelme náluk.
Én meg leszedem már ennek a szarnak a demóját, és megnézem, mi szaggat a népeknek olyan nagyon.
-
Csiborbogár
őstag
Örülök, hogy így gondolod.
Igazából nem is idevaló, de volt olyan helyszín a Farcryban, ami semmihez sem tartozott, semmi cél nem volt ott, mégis voltak rajta szörnyek, meg katonák.
Igazából nem is lett volna jó, ha a FEAR-ben el lehetett volna tévedni más útra, mert akkor az nagyon idegesítő lett volna, és a játékélmény rovására ment volna.
Szerintem... -
Silencer83
addikt
igen-igen, itt csak ''válogatott'' normal arcok tanyáznak
, Nimda barátommal az élen
!
absz.igazatok van Far cry újrajátszása terén, eszméletlen, magával ragadó a hangulata... és tényleg nem-lineáris, hogy egy kis fekete-leves is jöjjön, számomra jobb lenne zombik meg szörnyecskék nélkül, úgy nekem hitelesebbnek tűnne -
Zomb€€
őstag
Khhmmm....stabil 20-25 fps?Az nektek jáccható?No offense,csak néha elámulok itt az emberek által megadott még jáccható fpsértékeken (
demegaszondtam
).Nekem a texture resolution mediumom van és 0xFSAA viszont a felbontást igy feltettem 1152be és így még az én kényes szememnek is élvezhető,nemvicc,most tolom 2.szorra csak hogy jol betudjam löni a grafot
Config az adatoknál,és ott látható hogy szegény gépem elég üveghangig van húzva.
Na mind1 csak néha télleg ki tudok akadni azon hogy ''fuuuuuu ecccséééééééémmm nekem a fír egy gef4ti 4200 minden maxon ugy fut mint az állat'' beszólásokon
(ez most nem neked szólt,nehogy magadra vedd) -
Motion_Blur
félisten
Bővebben: link Jó kis oldal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Villanyszerelés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest