Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai38
aktív tag
Sziasztok nekem steam-en van meg és azt szeretném tudni miért szaggat a játék?
Mert ezek vannak nekem CPU: Ryzen 7 1700, GPU: nvidia geforce gtx 1660 ti super, RAM: 16gb 3200hz.
Előre is köszi a választ. -
-
Az mitől lehet, hogy a játék nem hajlandó 8 FPS-nél többel futni a gépemen, függetlenül a grafikai és egyéb beállításoktól?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kedvet kaptam a régi jó kis játékomhoz most windows 7 64-bit op rendszerem van de nem indul el.Van olyan akinek ilyen op rendszeren működik ez a játék?Ha igen mi módon lehet elindítani? -
BMWFan
senior tag
-
ÁdiBá
veterán
Üdv. Körbe néztem neten.
Sikerült megoldani a problémát. Most már csak úgy hasítanak 300-400 FPsekkel.
Egyszerű a dolog. Le kell tiltani a eszközkezelőnél az USB résznél a hidakat, és lám. Már megy is. -
ÁdiBá
veterán
Üdv.
Sziasztok. Kedvet kaptam egy kicsit RETROZNI hogy picit visszatérek az alapokhoz, vagyis egyik kedvenc sláger játékomhoz amit még 6600GT-vel játszogattam.
Feltelepítettem, 1,07 illetve az 1.08 as javítást is.
Indítanám a játékot, szépen tölt. 2000 - 2500 FPs a bemutatókban.
Majd a menüben illetve a játékban is leugrik az FPS 14-17 - re.
Olvastam külföldi oldalakon hogy állítólag a Logitech G sorozat billentyűzeteivel nincs kibékülve a program.Valakinek valami ötlete nincs hogy hogy tudnám élvezhető teljesítményt kifacsarni a játékból billentyűzet illetve egér csere nélkül?!
Nagyon hálás lennék érte.
Vicces a dolog ugyan is a F.E.A.R Perseus Mandate kifogástalanul fut.... -
eszgé100
őstag
válasz
tupacamaru #2160 üzenetére
leszedtem egy UK-s all-in-one patchet, 300 megás, ezzel már sikerült beállítani a fullHD-t.
remélem nem fogok csalódni benne, ha már ennyit szórakozok vele -
eszgé100
őstag
válasz
köszi, bár ez a verzió nekem nem jó
de most töltök egy másikat és megpróbálom azt -
válasz
Úgy érted, wide.
-
OnSeT
őstag
válasz
igen, 1.08-al már a fullHD is támogatva van.
[link]
-
eszgé100
őstag
válasz
tupacamaru #2158 üzenetére
nincs semmilyen patch
de meg tudnád mondani melyik kell hozzá? -
eszgé100
őstag
hali!
tudtok segíteni abban, hogy tujak játszani fullHD felbontásbam? szélesvásznú felbontások nincsenek benne -
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
A 2. fejezteben elakadtem, merre kell menni?
Tudom van egy raktár, de ott merre? -
looser
addikt
Sziasztok, hogyan kerülhető el az extraction pointnál, hogy a felbontás, amit beállítok (és nincs benne automatikusan a listában - 1280x1024), ne változzon vissza, ha véletlenül a megjelenítés menübe megyek? Akkor ugyanis visszaáll 640x480-ra a dög... Vagy automatizálható valahogyan? Patchet kerestem hozzá, de nincsen. A játék eredeti.
-
planbmokus
senior tag
Itt egy nyereményjáték:
http://hcpc.createam13.hu/hirek/100-fear-nyeremenyjatek.html -
mm779
tag
Hali.
Most kezdtem el a F.E.A.R. - Extraction Point küldetéslemez végigjátszását, de a 2. fejezet óta valamiért rakoncátlankodik a hang. Ezt úgy értem, hogy pl. nem hallani a lépéseim hangját, ellenség kommunikációját,vagy amit rádión üzennek ingame, de amikor felveszek egy itemet (mondjuk elsősegélyt) azt hallani. Ha visszamegyek a MENU-be az ESC billentyűvel, akkor utána megjavul egy 10-20 másodpercre, aztán megint elmegy a hang.
XP- t használok.Ötlete valakinek?
-
Crytek
nagyúr
Videokártya tesztelés céljából futtatnám a Fear beépített benhmarkját de valami miatt 35 fps a max amit kiír
Mitől lehet ez?
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv!
Elakadtam a játékban és a segítségeteket szeretném kérni...A 9. Epizódnál vok, az a címe, hogy az Átjáró. Kikell nyitnom egy kaput, úgy hogy belevezetem az áramot (a kapu előtt fekszik a meglőtt dagadt). Két vezérlőt meg is találtam és aktiváltam, meg még lent is össze-vissza bolyongtam sokat meg gyilkolásztam. Azonban a kapu sehogyan sem akar kinyílni. Merre menjek vagy mit csináljak
-
butcher eu
senior tag
sziasztok
tudnátok nekem dobni egy linket a játék ponts történetéröl. mert már régen játszottam az első résszel, és akkor sem vittem végig. olyasmikre vagyok kiváncsi, hogy a kiscsajból hogy és miért lett ilyen természetfeletti, és a második részben ki ez a felnőtt nő hasonló képességakkel, él e a kiscsaj vagy halott, stb.
pls hlp -
janos666
nagyúr
válasz
Kr/\toS #2140 üzenetére
Gondoltam rá hogy a win7 miatt lehet, de 2 dolog miatt nem stimmel:
Vistához való drivert tettem fel, és már Vistán is csak Alchemyn át van EAX a játékban a Dsoundot megkerülve, a windowsnak elvileg nem sok köze lehet a dologhoz).
Win7-ben elvileg nem változott még semmi a Vista hangrendszeréhez képest.
Win7 alól is működik az Alchemy Counter-Strike Source-al.
Továbbá az OpenAL játékok (Mirrors Edge, Far Cry 2) szintúgy működnek, és az Alchemy OpenAL-re fordít.Persze elhiszem neked hogy létezik ilyen bug. Egyébként kicseréltem az EAX.dll.t is a Far Cry2-ben lévőre, beraktam a mappájába is az OpenAL32.dll-t, de nem akarja, szóval hihető ha tényleg nem fog menni...
Sőt, ezt is megtaláltam: [link]
-
Kr/\toS
senior tag
Win7el nem is fog működni még Alchemyvel sem. Várni kell 1 új driverre.
-
janos666
nagyúr
válasz
tupacamaru #2137 üzenetére
Felismerte, áttettem, megnéztem a mappát, ott van a dsound.dll, indítás után még is szürékék az EAX opciók. Kilépés után viszont ott van a dsound.log, miszerint injektálódott a dll. Nem értem mi van vele. Te 1.08-as verzión próbáltad, és milyen Audigy driver verzióval?
-
-
janos666
nagyúr
válasz
tupacamaru #2134 üzenetére
Tényleg, az UK verzió jó lett. Már csak 1 bajom van. A Creative Alchemy felismerte a játékot, berakta a dll-t a helyére, a dsound.log szerint minden rendben (szokásos "using native openal renderer" szöveg...), a játékon belül még is csak szoftveres keverés választható, a hardware mixing és az EAX opciók ki vannak szürkítve. Próbáltam a legújabb és egyel korábbi drivert és alchemyt is visszatenni, sehogy se kap rá az EAX-ra.
-
--Disztroj--
senior tag
sziasztok!
Én is a 2. rész közeledése (és a sok jó vélemény) miatt gondoltam úgy, meglesem az első részt.
A kérdésem az lenne hogy azon kívül hogy néha felbukkan a kiscsaj és ijesztget meg az ipari henten kívül várható e benne valami érdekes fordulat és olyan +, ami miatt érdemes végignyomni?
-
janos666
nagyúr
Most hogy láttam a híreket a folytatásról, beugrott, hogy elfelejtettem játszani az első résszel.
Elővettem, felraktam, tolnám fel a patchet, de azt mondja a fear_update_en_100-106_107.exe, hogy nem megfelelő verzió, ő az angolhoz való, nem ahhoz ami nekem van. US verzióhoz töltöttem le a patchet.
A telepítés után ez ált a readmeben:F.E.A.R. - First Encounter Assault and Reconnaissance
English version 1.0
Readme File
August 30, 2005Akkor mégis inkább UK patch kellett volna?
Nem árta ha felmenne a patch, análkül nem tudok 1920x1200-at bállítani...
-
KoRner™
tag
Sziasztok!
Mostanában előszedtem újra ezt a remek játékot, mert amikor együtt kaptam meg az egész pakkot, még nem vitte a gépem. Viszont lenne egy olyan problémám, hogy nekem sajnos angol nyelven van meg a játék, és érdekelne, hogy az alapjátékon kívül hogy tudnám magyarosítani a két kiegészítőt? "Sajnálattal" láttam, hogy magyar felirattal jelentek meg, és most nem tudom, mit kezdjek az én angol verzióimmal?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Osiris
őstag
Üdv!
Az mitől lehet, hogy a játék beállításainál nem tudom a hardveres hangbeállításokat választani, mert inaktívak. A gépen 64 bites vista van, teljesen friss updatelt... és a driverek is.
A konfigom az adataimnál. -
ez_meg_emaz
őstag
Vhol nincs leirva a sima FEAR játék teljes története? (nem a bevezetés, hanem a végéig hogy mi miért történik). Bár jol értek angolul de már rég játszottam vele és anno a sztorit se figyeltem annyira. Fél éve elkezdtem magyarul tolni, de nem volt kedvem már végigvinni. Nagyon untam. Hogy teljesen megértsem a sztorit megint elöröl kéne kezdenem teljesen a sima fear-t aztán meg az Extractiont hogy élvezhessem a Perseus történetét is. Ezért szeretném legalább a FEAR sztoriját elolvasni vhol végigjátszás helyett. Mert igen sokáig tartana átlag napi 1-2ora alatt kivinni.
-
Dashes
őstag
válasz
Bj Brooklyn #2126 üzenetére
A FEAR Gold tartalmazza a sima játékot és a kiegészítőt ( E.P.). A P.M.-t külön tudod megvásárolni.
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valahol olvastam, hogy a F.e.a.r. : Perseus Mandate tartalmazza a F.E.A.R. Extraction Point-ot. Ez igaz-e, mert most szeretnék beruházni mindketőre; és jó lenne olcsobban megúszni
.
-
gti16v
őstag
heell
eredi a játékom,és az a gondom,kéri a lemezt játékhoz,hogyan lehetne megoldani,hogy ne kérje,valamiért a pach sem tudom telepiteni,ha esetleg az a megoldás..
vista...
-
Satyricon
addikt
A problémám +oldódott, nagy nehezen találtam hozzá patchet!
-
Satyricon
addikt
Üdv mindenkinek!
Gondom akadt a F.E.A.R. Extraction Point kiegészítéssel. Az a helyzet, hogy telepítés előtt kiírja, hogy tegyek fel patchet, 1.07eset kér! A gond az, hogy akármilyen patchet szedtem még le, egyet sem fogadott el, mindig ezt írja ki:This update is only compatible with the English (united states) version of F.E.A.R. Please Use the correct update for the installed version of the game. Már a tököm ki van vele!!!
Amikor megjelent ez a kiegészítés, akkor sikerült patchet is felrakni, és a játékot is tudtam telepíteni! Most mi lehet a baj??? Segítsetek már légyszi! Köszönöm előre is!!!
-
Fáraó
őstag
Mivel nemrég meglett az új vas, újból végigvittem max felbontással. Nagyon szép volt! Most először feltettem az Extraction Point-ot is -megvártam az új gépet- és az a problémám, hogy néha igen beszaggat. Van erre a problémára vmi megoldás? Kerestem patch-et is, de csak az alapjátékhoz találtam 1.08-t, de azt már feltettem.
-
snecy
senior tag
Project Origin (FEAR folytatás) Trailer:
[link] -
Drizzt
nagyúr
1680*1050-es felbontást valahogy be lehet állítani?
-
ZakRob
senior tag
Nekem mostanában lassan quicksave-el, kicsit idegesítő.
-
cirkus
aktív tag
üdv !
elakadtam ! mégpedig a szennyvíztisztítóban még az elején...
az ellenséges katonák két jól látható aknát raknak le a földre , és sehogy se tudok továbbmenni a azon az ajtón ami ott van a közelükben -sztem arra kell menni- mert mindig felrobbanok !!
Hogyan kell itt továbbjutni ?? -
Fáraó
őstag
válasz
Arnold2 #2108 üzenetére
Sztem ha XP SP2-t használsz, akkor annak csinálsz egy kb. 10 GB-os rendszerpartíciót. Ált. 4GB az XP-nek, 1GB egyéb C:\-re való prg-k, a többi swap (pl. STALKER-nak kell vagy 3 GB), a maradék meg biztonsági tartalék
. Nekem most 6 GB-os van, most azzal szívok: ezért legyen 8, de inkább 10GB. Meg hát SP3 is lesz ugye...
-
Arnold2
őstag
Egy hatalmas piros pont neked
Azóta szívok a C:/-vel mióta túl kicsire particionáltam.
Valszeg úgy lesz ahogy mondtad. A telepítőt kicsomagolja a C:/Tempbe vagy valahova és onnan telepíti.Csakhogy ott kb 600 mega van...
Na majd átállítom a környezeti változókat...
Köszi a tippet/megoldást.
U.i: Ez egy nagyon rossz szokás már a Win-nek hogy mindent a C:/-re pakol, valamint a FEAR is lehetne pontosabb hogy 'hol hibádzik a dokument'... -
Arnold2
őstag
Üdv!
A következő a gond: miután felteszem az alap FEAR-t, rá az 1-1.08 pach-et s szeretném rátenni az XP-t az írja ki hogy nincs elegendő hely a lemezen. Nos ez persze nem igaz.Bármit teszek nem enged. 9 Gb áll a rendelkezésére,de neki ez úgy látszik nem elég -
Fáraó
őstag
Vannak még benne kisebb bug-ok. Nekem pl. az nem tetszik, hogy a fegyverek néha ''beleesnek'' a falba. Aztán keresgetheted őket a töltényért...
-
cirkus
aktív tag
Feltettem a sima FEAR-t és el is indul minden hiba nélkül...
De rögtön a játék legelején ahogy kitesz az autó, úgy a sikátor végén lezuhanok a semmibe, és másfelé meg nem tudok menni.
MI lehet a baj ?? -
Fáraó
őstag
válasz
sid.:Rc211v #2100 üzenetére
A F.E.A.R. Combat, azaz a multiplayer része a játéknak ingyenes! Az adott linkről letölthető!
Én elvileg dolgozom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged