- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
I.
-''9800PRO-val simán mennie kell'' nem azt mondom hogy full szarul szaggat minimumon 5 fps-el...
Soft Shadows... az melyik vót... mindegy... majd megnézem... szűrések viszont le voltak véve mondtam már.
Amúgy az volt a probléma hogy max grafon megnéztem és mikor már közelítettem a medium felé akkor már látszott hogy észrevehetően csunyul a gém, a futási minőség meg nem nől, és ezt szavart.
-Igen ajánlott részletesség... az legalább egy akkora nagy sz@r mint a többi gémnél... benyomja 800*600 ra full graf minden +egy kis szűrés élsimítás... dettó ez volt pl CoD2 demoval is és még jópár játékkal... szal erről ne is beszéljünk...
-515 öst úgy konkrétan nem tom mér felejcsem el... erre nem mondtál indokot...
II.
-''Szerezz be egy 6600/6600GT'' Nah ezzel aztán belevágtál a lelki világomba de rendesen... ATi-snak Nvidiát ajánlgatni... (le se tom írni) az az egyszer biztos hogy én soha nem fogok nvidiát venni... ha csődbe megy ATi ekkor max nem lesz vid kártyám... vagy veszek vm mást... de nvidiát... soha... aztán meg 6600 ast meg aztán még véletlenülse, ennél a típusnál jobban kevés hardware eszközt utálok jobban... szal erről ennyit. Amúgy tesztek alapján nem sokkal tud többet mint 9800 szal meg se érné meg teljesítmény ügyileg sem.
-Sandra szerint veri a 3200 ast... amúgy írtam ez egy 800 fsb-s nortwood, nem azok a tetü 533 asok meg 400 asok... szal elképzelhető a dolog. Na meg intelnek ami volt magjai közül a legjobb az bizonyos szempontokból a norhwood volt.
-Hangprobléma, próbáltam a béta multi demot két vagy három xp-n is és ezt a nem béta demot pedig megencsak egy új xp-n próbáltam ki. Persze midegyik esetben más driver ok stb... ráadásul régebben egy másik slot ban is volt a hang kari. Szal ez még mindig megválaszolásra vár.
Nah ennyi voltam.... -
Soren
csendes tag
Nem, nem tudtam berakni GDDR3-at a vga-mba...de szép is lenne! Csak azért bátorkodtam odaírni a ''@GT''-t mert 16/6 pipeon megy és 20mhz híján rendes gt órajelen szaladgál... sorry ha ezzel vkit megtévesztettem
Ja, és a Rendezői változat mennyivel lesz drágább? Csak egy ezressel mint sok Limited Ed.-es game (amit kétlek elnézve ennek a tartalmát) vagy ''sokkal'' drágább lesz á'la WoW Collectors Ed. és társai?? -
Face8814
őstag
Egy nem túl erős gépen ( amin én láttam 2200+ Athlon 2*256 ram 6600gt )nézd meg egymás után a multit, illetve a demot azonos beállításnál. Míg a multinál a játék egy diavetítéshez hasonlít addig a demonál már folytonosabb a game. Gondolom ez nem véletlen. Vagy úgy is mondhatjuk jobban optimalizát a játék.
-
Dilikutya
félisten
Pedig ez lesz a jövő... amúgy nem drága már az A64, ha segítséget kérnek tőlem gépösszeálításhoz, én már az A64-et ajánlom. Nem drágább sokkal, mint az Athlon XP/Sempron proci, az alaplap pedig szintén alig kerül többe. Minden mást ugyanaz, mint az Athlon rendszereknél. Nem az A64 lenne a legnagyobb gondom, hanem a VGA a legújabb játékoknál. De csak lenne, mert nem izgat, egyedül a San Andreas-szal játszom az újak közül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged