- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
Egy x700-al?
Furi.
Ha mindent bekapcsolok ( szűrőket a maxra rakom, vsync on, soft shadow on ) akkor az fps-em olyan 20-25. Pedig szerintem egy picit jobb a vizuális megjelenítőm ( VGA )mint a tiéd. Ezzel nem megbántani akartalak ( gyorsan leszögezem a félreértések elkerülése végett ) csak leírtam hogy nekem milyen tapasztalatom van ezzel a gameval kapcsolatban. -
Dilikutya
félisten
Nincs értelme, mivel az ATI épp az x700-at szánta a 6600-os széria elelnfelének, csak pechükre a 6600GT túl jó ár/rték arányt produkált. De ennek csak új kártya vételekor van jelentősége, váltani egyikről a másikra az égvilágon semmi értelme, nagyjából ugyanazt tudja mindkettő. Jól mondták lentebb, a F.E.A.R.-hez még csak most gyártják a kártyát.
De nagyot fogok röhögni, mikor pár hónap után ez ajáték is megy a süllyesztőbe, minden csoda 3 napig tartNem lesz ebből korszakalkotó játék, amiről évek múltán is beszélnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- EA Sports WRC '23
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged