- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Pedig úgy sokkal élethűbb a játék... amúgy, ha elfogyott az összes jó játékod a gépen, menj ki az erdőbe haverokkal éjszaka, aztán álljatok neki kommandózni, vagy paintball-ozni... meglátod, végtelen sok a pálya, mindig lehet upgrade-elni, sosem szaggad a gép, van elé mmória és kiváló a grafika! Éppen csak save nincsen, tehát jóval izgalmasabb, mint számitogépen! Tudom ajánlani
Egy paintball meccs fejenként 5ezer, tartalmazza a fegyverbérlést, meg 5ft/db a golyó bele. Kellemes délutáni időtöltés
Nincs hirtelen vége, és általában nagyon jó a történet
-
yash
senior tag
Ha szar volt, csinálj jobbat... én el vagyok ájulva... nem a grafika meg a játék miatt, inkább az miatt, hogy ilyen szinvonalú játékokat gyártanak... egyébként, tudom figyelmedbe ajánlani a SWAT 4-et, RAINBOW SIX sorozat... ezek ha jól játszol (nem aratós üzemmódban) még izgalmasabbak, mint a FEAR... SWAT-tól egyszer majdnem elgurultam az asztaltól görgős székkel... éppen betükröztem a fal mögé, hogy mi lehet ott, erre fél méterre vol a terrorista, és közeledett felém... ETA volt kb fél másodperc, a fegyverre váltás 2mp... na ott ment a lázas drukkolás, hogy mi lesz
És abban a játékban életcsomag sem volt, pedig egy lövéses a halál már majdnem easy módban is... aki imádja a taktikai akciót, azoknak ajánlom! most fogom elkezdeni a 4-est... biztatóak az első tapasztalataim! nem horro kategória, de adrenalinnak jó az, ha nem kaszabolni mész!
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
Már vagy 6-szor végigjátszottam a demo-t de még legutóbb is felállt a hátamon a szőr és a rázott a hideg mikor a létra mellett lemászás közben közeledett felém a szellem fazon,aztán végre szertefoszlik.brrrr.Szerintem túl parás ijesztegetős lesz ez a game.
Iszonyat jó a játékban mikor lövőm az ellenséget és minden pattogzik hullanak a darabok a falakból, füst képződik,és a mozgások a játék fizikája és a hangok is a legjobb eddig amit láttam/hallottam.A fegyverek is nagyon kafák(smg,shotgun rulez)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Milyen autót vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged