Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
a 20 FPS a játszhatóság alja szerintem! akkor ha nem arra figyelsz, nem látod, hogy szaggatna. fölötte úgy 40-ig számít, mert 40 fölött már nem látsz különbséget, ugyanis a szemed úgy e-körül már folyamatos képet lát. 88FPS a teljesen folyamatos kép, de a monitor vibrálás miatt 40 FPS fölé nem érdemes menni sehol, mert nem tesz a szem különbséget.
-
Lev Andropov
senior tag
Én személy szerint nem tudnám összehasonlítani, hogy a Fear vagy a Far Cry tetszett-e ( szerk.: tetszik-e) jobban. Az én értékrendemben FULL 2 kategória.
A Far Cry-t a paradicsomi hangulta miatt szeretem ( gyönyörű víz, eszméletlen szép színvilág, aprólékosan kidolgozott természet) a F.E.A.R.-t pedig a semmihez sem fogható effektei( Én a MaxPayne-al NEM fogok jáccani sohaa hogy legyen slowmo ) , hangulata (én mindenkivel ellentétben sztem ezt az ''enyhén füszerezett'' félelem faktort, a D3-at is végigvittem de őszintén fele annyira nem ''féltem'' mint a FEAR alatt- de ezt persze embere válogatja...) miatt.
ismeritek persze de azé levésem pl.: gránátrobbanások, slowmo hát az kész, + ez a kettő vegyítve hát felér egy jó nagy.....
najó hát azért azzal mégse de
[Szerkesztve] -
littlemole
őstag
Csináltam egy winxp reinstallt mert hogy őszinte legyek ilyet még sosem produkált a gép.
Medium beállításokon úgy szaggatott a játék hogy menni alig bírtam. A winxp meg hihetetlenül belassult.
Most semmi gond.
3dmark eredmények is normálisak.
Mint a víz, a gép által belőtt beállításokkal. Később felveszek majd mindent maxra amit csak lehet, és megnézem úgy is.
Fogalmam sincs mi kavarhatott be ennyire.
Voltak ugyan kék halál problémáim, de ezek most megoldódni látszanak. (kopp,kopp,kopp)
1196: Majd letesztelem akkor azzal is később. Most örülök hogy rendben megy a gém is meg a gép is.
Gyakorlatban FPS ben nézted a javulást, vagy csak szemmel? -
-
Mr.Hankey
csendes tag
Azért azt te sem gondolod komolyan barátom, hogy egy 7800gtx nem bírna el a fear-el! Nagyon szép a grafika de azért akkora különbség nincs pl a far cry hoz képest, ami indokolná ezt a gépigényt! Ez csak egy üzleti fogás, direkt magas a gépigénye, az emberek egyre éhesebbek a pénzre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest