- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
joshua7 #5111 üzenetére
rendszerfüggő, hogy mi a tuti, de ez a sorrend még a core 2 e8600 + gtx 280 - 295 eraban ért valamit, manapság az a legcélravezetőbb amit az OC Godfather ( Achi ) írt, egy stabil, max közelében járatott cpu, erős vga órajelek, és pár alapvető tweak, XP , a megfelelő driver, és go.
én csak a naturet szoktam külön futtatni a többitől, utoljára és ennyi. nagyon sok nitrogén és idő, plusz kockázat minden résztesztet csúcsra járatni, ez csak annak éri meg aki a világrekordért megy, és más módja nincsen hogy megugorja azt. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
joshua7 #5105 üzenetére
igazság szerint erről már beszéltünk korábban is, próbáld ki egyszer 01-ben, hogy minden tesztet (car, dragotic, nature ect) külön letesztelsz (főleg ln2 alatt) hogy az adott feszen, hőmérsékleten, órajelen hol fut még le, majd rakd össze egyetlen "run"-ba - ha valaki ebből előnyhöz tud jutni hajrá szerintem még a profiknál is nagyon nehezen túl sok energiával kivitelezhető a dolog főleg ha cpu-t is beleveszed a buliba... én ezt a fajta tweak-et soha nem használtam... túl sok nitroba és időbe kerül és tul nagy a belefagyás és eredmény nélkül maradás esélye, egy jól kihegyezett összehangolt run rendesen megtweakelve és kész...
-
jones965
Modder
válasz
joshua7 #5103 üzenetére
Bizonyos tuning lapok lehetővé teszik, hogy külső szoftverrel-vagy éppen hardverrel, mind a gpu és cpu frekvenciát adott bencmarkon belül változtatni lehessen.
Ezt pontosan azt a célt szolgálja, hogy a lehető legtöbb pontot ki lehessen hozni. Nincs ebben semmi kifogásolni való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest