Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
CosmO_O
üzenetére
a körömlakk nem jó az ilyenekre, ezt tapasztalatból mondom, de szerintem te is rájöttél.
kentem én már annyi szarságot a lapra, de ami eddig a legjobban bevált az a sima vazelin .
gyogyótárba lehet kapni ilyen kis tégelybe, 2-300ft a 150g-os kiszerelés, és az ha csak a lapot kencézed össze akkor elég 2 rá, de ha mindkét oldalt kikened szép vastagon akkor nem árt a 3-4 darab se. tök jól szigetel, nem kell rá semmi papírtörlő, meg ide-oda szigetelő, ezt rátolod jó alaposan és ennyi.lemosni meg a leg egyszerűbb, szétszedés után kiveszed az elemet a lapból és bedobod a fürdőkádba egy kis zuhanyzásra.....pikk-pakk lejön, utána megszárad és megy mint gyári korába

itt találsz róla pár képet, nálam így vizsgázott a kence

szerkesztés :
azt kifelejtettem, hogy a vrm hűtőbordái alá ne kenj, mert felfő a cucc!!!
ott csak körül a bordát és jóidő, az majd úgyis lehül a nitró gőztől
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest