- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS #4626 üzenetére
ram orajelen kicsit még gyurjatok,
csóri eco-k már ígyis hiper ultra turbo módba voltak, meg ennek az ivynak elég híg volt az imc-je, nade majd a másik
( avantiumokkal esetleg)
mod
végre van megint fun az oc-ben. lehetőség tweakelni, nem csak az nyerhet aki befaszmákol egy 6.5-es procit -
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS #3603 üzenetére
abból kiindulva hogy a nézőket saját tapasztalatom szerint se köti le tovább az általad megfogalmazott időtartamnál az ilyen megmozdulás, én a privát bench weekendet személy szerint jobban preferálnám. a live cucc eléggé stresszes és közel se lehet olyan eredményeket hozni, ami említésre méltó. szóval ha már nekiállunk szervezni, és időt meg pénzt fordítunk a nitrora cuccokra stb akkor szerintem legyen is értelme és nagy célokat tűzzünk ki, nemhiszem hogy sokunknak lenne kedve poénra ellocsolni száz liter nitrokat
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS #3598 üzenetére
jajajajaja, jó lenne egy ilyen történet.
a nitrót valahogy összekuporgatnánk közösen, de ha ügyesek lennénk még támogatókat is lehetne szerezni a "rendezvényre". nem azt mondom hogy abból az összegből a hátralévő életünkben gond nélkül élhetnénk, de nem is ez lenne a lényege.
a tesztek meg : ki mit szeret.... lehetne 2d meg 3d tesztezni, a lényeg hogy lássa az eccerűember, hogy ilyen is léteziktámogatnám az ötletet elég erősen
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS #3598 üzenetére
a házi verseny ötlete sem rossz , de akár lehetne hogy mindenki kiválasztja a kedvenc benchmarkját és abban próbál meg nagyot alkotni, a sok tuning platform egyszerre mindenképpen látványos és nézőcsalogató lenne, de ha valaki felajálja a pincéjét, ott is nagy bulit lehetne csapni
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Achill3uS #3574 üzenetére
Váááááááá.
Miért nem szóltatok? Megvoltmoddolok egy 8800GTX-et és egy 8800 Ultrát, és az összes 3D tesztet lefuttatom velük. Gulftownom utolsó napjai hatásosan telnek majd, amíg el nem adom.
És utolérjük Taiwant.
Gratula a BGS-en kinn levő Xtreme 3D Team tagoknak!
HGyu
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS #3520 üzenetére
ez a 32M még mindig kifog rajtad
nem akarja kiadni
bgs-en mégegyszer nekifutok hát nemigazmá
mondom nekiugrok 5600-on laza sub 7 min, és annyira a hőfokokat figyeltem, hogy csak a végén borzadtam el...
majd mikor már kiolvasztottam a gulftownt akkor láttam hogy ki voltak kapcsolva a fikcsőrők..
hát mondom nagyszerű..
244k eff XD -
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS #3514 üzenetére
hope so
azért is futok neki mégegyszer, mert a hét folyamán vált világossá hogy mennyire gyenge a 980x imc-je ezért más taktikával / sub 4ghz uncore all time / van esély rá hogy órajelben megindul és még tudok javítani az eredményeken.
a lényeget a 920 + r3e kombó tartogatja.
ha minden jólmegy, elég komoly eredmények lesznekhiwa ellen akar a halál versenyezni, csak megnézném a ramjaimat p55 rendszerben, mert x58-ban nem tudom őket kihajtani az uncore limit miatt.
-
Overlocker
veterán
-
Jazz
veterán
válasz
Achill3uS #3473 üzenetére
detto
Na akkor felteszek egy idevágó kérdést is
: Van egy P4 prescott magos 3.0 proci (nem a D8 stepping) 3.6-on stabil normál tuningon. Na most elviekben, egy több körös folyadék hűtéses rendszerben, hosszútávon (eszközök adottak a brutális réz bordától kezdve minden) mi az amit kilehet belőle hozni?
-
Jazz
veterán
válasz
Achill3uS #3471 üzenetére
Így van, te teljesen korrektül és intelligesen válaszoltál, nem is neked írtam a "mondat elemzést" hanem annak aki valótlant állított. Hogy ő ki, az indifferens ebből a szempontból...ő se tudja hogy én mivel folgalkozom...
Akkor elnézést, de ha tudtam volna hogy ez egy ilyen folyékony nitrogén hűtéses topic, és hogy ilyen "hűvös" a fogadtatás, eszem ágában nem jutott volna ide írni.
Viccet félretéve: ennek ellenére is mertem volna venni a bátorságot és feltenni a kérdést, mert ez a mobil proci tuning annyira halott téma (ennél a típusnál) hogy ha még a google sem talál semmit, akkor végős elkeseredésben az ember megpróbálja a problémáját egy láthatóan aktív, "profi" tagokkal telerakott topic-ban feltenni, Hátha véletlenül szakami pályafutásuk alatt találkoztak ilyennel...és erre valószínűleg nem egy noob tuning topicban fognak választ adni. -
Jazz
veterán
válasz
Achill3uS #3464 üzenetére
ugye most csak viccelsz hogy egy egyszerű tuningos kérdést egy extrém tuning topic-ba nem lehet feltenni?? "közel sem?" Megkérdezzünk egy moderátort? ő lenne az első aki dobna ide ha egy saját topicot nyitnék, mondván "elfér ez itt is". és tökéletesn igaza lenne. már bocsánat de ez nevettséges. még is hol az isten nyilába tegyek fel tuning kérdést ha nem egy tuningos topicban??
már ne haragudj de hogy tudsz a többiek nevében nyilatkozni hogy "nem tudunk". te ők vagy? vagy ez hogy van? a téma abszolút idevág, a fórum pedig arról szól hogy ha épp valaki olyan olvassa a hsz.-t aki tud hozzászólni az megteszi. tuningról pedig nem szoktak noti oldalon beszélni!
Egyébként megtaláltam a megoldást. Még pedig azt hogy nem lehet egyáltalán tuningolni. Mobil proci lévén szó van a dolognak egy apropója, az "alaplapot" nem te választod. és itt már el is dőlt a dolog. intel turbo technology sem csinál mást mint hogy 3-5%-al megemeli az órajelet. asztalinál értelmetlen mert bios-ból te is megtudod tenni, de notinál nincs erre lehetőség. amúgy ez a fajta proci a "turbo boost"-ot nem "támogatja".
-
gombcomp
senior tag
válasz
Achill3uS #3435 üzenetére
Amit végén írtál arra ott van a "ROG-connect" nevű port+progi.
"USB szerű" csatlakozás + szoftver, és XP alól látod azt amit az LCD poster
mutatna (perverzeknek van hexa kód is,amúgy string kijelzésű).
Használhatod még on the fly tuning-módban is,de eléggé szegényes környezetben.
Én ezért vettem egy EeePC-t (de minek),pedig egyszerűbb ez a panel,vagy az OCstation.
Ez csak a R3E esetében működik. -
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS #3363 üzenetére
értem, ez is bőven korrekt attól a kis procitól.
a spi ért kár, reméltem tudsz javítani a rekordodon.
kár hogy a giga lap, gyenge efficiencyben, a rampagehez képest, mert szerintem a procim képes lenne jó órajelekre. szerintem mondjuk egy hónapon belül megejtek egy only 2d gulftown tesztet és megpróbállak beérni, neadjisten megelőzni -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Achill3uS #3348 üzenetére
kiegészítés:
most látom csak: Dragon F1 EE is now a DISCONTINUED PRODUCT and has been replaced by F1 gemini unit. The new unit will be available to purchase trough the online store or email starting 8/23/2010. Check back!
hát akkor ennyi volt... ezennel hivatalosan nem lehet már kapni F1EE-t...
további fotók az új jövevényről: [link] [link]
továbbá azalapján amit dinos írt, úgy néz ki tényleg 2 rézblokk fog járni a pothoz, nyilván különböző belsővel a különféle hőterheléshez, gondolom egy light és egy heavy. érdekes, megoldás, mást nem tudok rá mondani -
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS #3343 üzenetére
hátööööö.....értem én hogy új meg minden, de mééééééé?
ez a fekete bizbasz miből van ? valami szar műanyag féle? se súlya, se hővezetése.
ha most akarja beszüntetni az F1 gyártását, akkor keresztbe lenyelem az egész gépet, mivel egy normális F1-re pályázok nemsokára, nem ilyen kipingált teáspohárraOver: te oszt nem szarozol, gratula, nagyon durva
-
válasz
Achill3uS #3335 üzenetére
Beszéltem Todyval, valószínűleg egy sorozat potot fog legyártani, és majd én is abból fogok venni.
Kérdés: A szigetelést Ti sima gyurmával oldjátok meg vagy vmi speckó anyaggal? Száraz jéghez is kell szigetelés? (mondjuk gondolom kell mivel ott is van rendes lecsapódás).
Kösz -
válasz
Achill3uS #3332 üzenetére
Köszi az infót. A 200 az nekem rohadt sok és kezdőként szerintem fölösleges is. Ez a saját magam megtervezem jónak hangzik, csak még sohasem csináltam, hasonlót sem. Ahogy írtad kell egy rézcső, meg egy lap, amit gondolom pontosan ki kell mérni mert majd az fog felfeküdni a procira. De erre a tákolmányra kén tervezni vmi lefogató szerkezetet is nem? Ahhoz meg lövésem sincs, h milyen elemekből állnak. Majd Toddy-val felveszem a kapcsolatot és megpróbálok az ő segítségével tervezni egyet. Amúgy ez az elő s775-re menne. Ha van vmi tipp/tanács mindent szívesen fogadok.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest