- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
ha valakinek meg kéne válogatnia a szavait akkor az Te vagy. a mókás az, hogy olyannak írod, hogy tanuljon meg mondatot elemezni, akiről fogalmad sincs, hogy mivel foglalkozik, és lehet, hogy naponta a cikkeit olvasod xy oldalon. tehát ennyit arról, hogy ki személyeskedik és mennyire udvarias. én ugy érzem teljesen normális, hangnemben válaszoltam neked, és próbáltalak más topicba terelni a kérdéseddel, mivel ezt a topicot nem ilyen célzattal hoztam létre. ha elolvasod az első hsz-t még1x figyelmesen, megtudod mitól extrém tuning az extrém tuning. nem attól, hogy mit tuningolsz, milyen eredményt érsz el, a hűtési metódus alapján kapta a nevét ez a fajta pc tuning - csak nincs rá annyira találó elnevezés mint mondjuk a moddingosoknak, ezért téveszthető össze könnyen témában nem járatos szemnek, az általános értelmezésben vett tuningal. másrészt pedig notebook-okon nagyon ritkán alkalmazunk ilyen eljárásokat, de tudtommal te nem erre voltál kiváncsi, hanem, egy konkrét notebook cpu tulajdonságait kérdezted, egy olyan topicban, ami egyszerűen nem erről szól. ezt próbáljuk már 4-en elmagyarázni, hogy semmi gond nincs ha az ember kérdez, de azt még egy fórum keretein belül is a megfelelő helyen célszerű és ildomos megtennie. köszönjük.
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Intel I7 13700 - 16mag/24szál - Eladó! 92.000.-
- Intel I7 13700K 16mag/24szál - Új, Tesztelt - Eladó! 108.000.-
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest