- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #7095 üzenetére
Gondolkozz el egy kicsit az egészen, és ha nagyfiú vagy már, akkor rájössz magadtól.
De segítek: ahol ilyen emberek a csapattársak, és hátba támadnak, a csapatkapitányi rangom visszavonását szorgalmazza anélkül, hogy megkeresne direktbe, szerintem teljesen logikus döntés részemről, hogy más vizekre evezek. A HWBOT-ra írt hozzászólásod, és reportolásaid pedig kellőképpen minősítenek.
Az eredeti témához visszatérve: a kért eltérésekre vonatkozó futuremark validált linkeket megkaptad, azon még én is dolgozom, hogy az LN2 alatti skálázódáson javítsak, de ha ennyire szkeptikus vagy még a hitelesített eredmények kapcsán is, akkor javaslom írj oda is, reklamáld meg, hogy szerinted ilyen nem lehet, hátha ők is törlik az eredményeimet.
PS: javaslom nézd mag Dancop eredményeit is, ahol vízzel hűtött cpu ment 47xx-480xx mhz-en, és +25K physics score-t ért el. Reportold azt is.
-
válasz
subaruwrc #7095 üzenetére
Kedves, mélyen tisztelt suzukiwrx!
Látom, említette a nevem a hozzászólásában, amivel ideidézi szellemem. Ezek szerint maga ismer engem.
Engedje meg a tiszteletteljes kérdést, ön kicsoda? A ma és korábban alkotott hozzászólásai hangvételéből az jön le a halandó ember számára, hogy valami hatalmas, egetrengetően fontos véleménnyel bíró, minden és mindenki fölött álló természetfelettiség (találó a PH! félisten rang) lehet, akinek a szava parancs, véleménye törvény, kérdései csontba vájóak és azokat mindenkinek megválaszolni kötelező, ellentmondást, -véleményt nem tűr, a primitív halandókat eltapossa, akinek az OFF-ja is ON, de hitelesen bírál másokat.Kérem őrizze meg nyugalmát a kérdést olvasván, ebben a topikban talán tudnak segítséget nyújtani: [link]
Sajnos gerincnövesztő csodaszer még nincs, abban nem tudok segíteni.Köszönöm szépen előre is a választ öntől, vagy az alattvalóitól,
kicsipapucs -
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #7083 üzenetére
A korrektséged határtalan, ez az igazi csapatszellem.
A TOP20 értelmezése nézőpont kérdése: véleményem szerint, és ezt a fent lévő eredmények is alátámasszák, az első 20 eredmény, mint a nevében is benne van top20, és nem kategórián belüli legjobb 20.
Egyébként irreleváns jelen esetben. -
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #7079 üzenetére
Nem szedem le az eredményeimet, hiszen nem azért töltöttem fel.
Azt hiszem teszteltem ahhoz éppen eleget, hogy lássam, miben hol milyen eltérések adódnak. Ráadásul pontosan LN2 alatt van az, amikor valamiért nem stabil a rendszer, és lényegesen gyengébb cpu eredményeket produkál, de ezt meglehet nézni mások eredményeinél is.
Mint említettem, ma készítek nektek egy validált eredményt a 4600 mhz-es cpu beállítással.A csapaton belüli dolog pedig nálam triviális kérdés, ott ahol ilyen szintű letámadás és bizalmatlanság van, szerintem nem érdemes közös hajóban evezni.
Aki pedig tényleg ismeri a 3dmark verziók közötti különbségeket, az nem is tenne fel ilyen kérdéseket, hogy valid vagy sem. nyilván a több gpu-s TX eredményeket nem fogom produkálni, hiszen nem egyszerű ezeket beszerezni, ráadásul az enyém behalt, jelenleg szervízben van, így ami nem tetszik nyugodtan reportold, legfeljebb Cristian majd törli, következetesség nélkül.
-
Brekk
addikt
válasz
subaruwrc #7061 üzenetére
Remek volt az este, és sikerült is majdnem egy 2. helyezést csinálni 4790K procival GPUPiben -120 fokon. Sajnos a teszt lefutás után invalid lett, utána pedig semmilyen beavatkozás után nem volt hajlandó még elindulni sem.
Jövő héten újra nekifutunk.
A grizzlyt az oázisban lehet majd kapni. -
-
Achill3uS
nagyúr
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #6958 üzenetére
Gratula, szép eredmények. Az az 5930K bajnok chip!
Ma én is teszteltem, de semmi nem működött úgy, mint korábban, pedig le sem vizesedtem 5 óra alatt.
A HD 7970 gpu-k szinte alig akartak menni, a cpu pedig szétszereléskor derült ki, hogy a paszta egész felületén ( a cpu közepén kb 1cm2-es felülettől eltekintve) elpattant a kupaktól.
Viszont az uncore órajelet sikerült elég szépen feltornászni. -
-
Achill3uS
nagyúr
-
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #6707 üzenetére
Köszi, csak kár hogy nem hozott előre lépést.
A gpu 1420 mhz-ig ment, ami a pontosabb pot felszerelésből adódott, ugyani feszt egy millivoltnyit nem vett fel pluszban. Megnéztem a coldbug értéket (-145°C), aminek az lett a következménye, hogy visszamelegítés után a nyák levizesedett, majd egy egyszerű fekete képernyővel a gpu elhalálozott.Elővettem a másik gpu-t, azt már nem OCP-ztem meg, natúr állapotban az is tudja az 1430 Mhz-t.
A mai eredmény így tapasztalat, valamint egy döglött HD7970. Megpróbálom javíttatni, bár sok reményt nem fűzök hozzá. ( Egy SMD eltűnt a pcb-ről, amit próbáltam másikkal helyettesíteni, de meg sem nyikkant.)Achille3us:
-
04ahgy
nagyúr
válasz
subaruwrc #6536 üzenetére
Elvileg csak marginális (azonos beállításokkal kisebb-közepes) stabilitási különbségnek szabadna lenni, a távolabbi slot nagyobb stabilitásának javára, a fő értékekben (persze tökazonos hardverrel) ugyanazt kellene vinnie a feketékben is, mint a távolabbi slotokban. Habár megmondom őszintén, ez csak elmélet, én ösztönösen és mindig a távolabbit használom.
Ha eladok egy lapot, legközelebb úgy fogom meghirdetni, hogy érintetlen 1-3 RAM slotokkal eladó.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged