- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nem szedem le az eredményeimet, hiszen nem azért töltöttem fel.
Azt hiszem teszteltem ahhoz éppen eleget, hogy lássam, miben hol milyen eltérések adódnak. Ráadásul pontosan LN2 alatt van az, amikor valamiért nem stabil a rendszer, és lényegesen gyengébb cpu eredményeket produkál, de ezt meglehet nézni mások eredményeinél is.
Mint említettem, ma készítek nektek egy validált eredményt a 4600 mhz-es cpu beállítással.A csapaton belüli dolog pedig nálam triviális kérdés, ott ahol ilyen szintű letámadás és bizalmatlanság van, szerintem nem érdemes közös hajóban evezni.

Aki pedig tényleg ismeri a 3dmark verziók közötti különbségeket, az nem is tenne fel ilyen kérdéseket, hogy valid vagy sem. nyilván a több gpu-s TX eredményeket nem fogom produkálni, hiszen nem egyszerű ezeket beszerezni, ráadásul az enyém behalt, jelenleg szervízben van, így ami nem tetszik nyugodtan reportold, legfeljebb Cristian majd törli, következetesség nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest