Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nem szedem le az eredményeimet, hiszen nem azért töltöttem fel.
Azt hiszem teszteltem ahhoz éppen eleget, hogy lássam, miben hol milyen eltérések adódnak. Ráadásul pontosan LN2 alatt van az, amikor valamiért nem stabil a rendszer, és lényegesen gyengébb cpu eredményeket produkál, de ezt meglehet nézni mások eredményeinél is.
Mint említettem, ma készítek nektek egy validált eredményt a 4600 mhz-es cpu beállítással.A csapaton belüli dolog pedig nálam triviális kérdés, ott ahol ilyen szintű letámadás és bizalmatlanság van, szerintem nem érdemes közös hajóban evezni.

Aki pedig tényleg ismeri a 3dmark verziók közötti különbségeket, az nem is tenne fel ilyen kérdéseket, hogy valid vagy sem. nyilván a több gpu-s TX eredményeket nem fogom produkálni, hiszen nem egyszerű ezeket beszerezni, ráadásul az enyém behalt, jelenleg szervízben van, így ami nem tetszik nyugodtan reportold, legfeljebb Cristian majd törli, következetesség nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest