- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
#35434496 #6688 üzenetére
az van az uncore-al, hogy a VL feszekkel lehet kimaxolni szépen, amihez néhány óra első találkozással nem mertünk nyúlni mivel dinos-tol kaptam olyan irányelveket, hogy ha nem jó arányt állítok be a cpu sérülhet tőle. auto beállításokon (OC Socket enable) a 4G uncore boot sima ügy volt amikor én néztem, de nem tudom mennyire volt stabil, azt nem teszteltem, srácok nyomatták a benchmarkokat én csak maxvalidoltam.
köszönjük
mod: a ramot kivéve az egész setup a Gigabyte tulajdona, és Bluestorm kolléga úgy hozta, hogy ő már sima SOC Force-ban nitrozta a cput és nagyon jól skálázódott feszre, adott neki már 1.90v+ ugyhogy, adjunk neki nyugodtan. tehát ezt már tudtuk, hogy bírni fogja, viszont a champion egyéb sajátosságairól nem volt neki sem fogalma. első találkozás volt neki is, nekünk meg pláne. ezért jártunk el így, ahogy.
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
#35434496 #6450 üzenetére
elvitte őt a görög válság a tuning vilagbol.
#6448 nem tudom észrevetted-e ez még nem power card a 8800gtx-en, hanem egy másik gtx vrm-je levágva és ráforrasztva az előbbire
Andre egyebkent mindent shamino-tol és k|ngp|ntol tanult. eleinte csak szponzorálta őket. aztan amikor belejött a tutiba akkor lett akkora arca. na nem mind ha nem lett volna mire, de azért na
en birtam a stilusat és mielőtt még meghurcolták a hardware sharing-ek miatt, hogy amiket binnelt utána eladta másoknak, sokkal segitőkészebb volt ő is. jugeen is vett tőle nem is 1 cput még mielőtt az 1év ban-t kapta hwboton.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
#35434496 #6444 üzenetére
Andre mar visszavonult pár hónapja, fredyama nem valami aktiv mostanában uh csak Xtreme_Addict, Vivi, Dancop, Splave, 8 Pack, Sam, der8auer, és a többi 20+ esetleg induló profit kell lealázni
igen, ő az
amikor én kb kezdtem foglalkozni extrémmel akkor már rég ő volt a "zombi" király, hwbot még nem is volt. olyan modokat csinált gyártói támogatás nélkül, hogy az ember szava elállt. és mindent megosztott. az volt a golden age sokak szerint. sok link mar nem mukodik, sajnos XS-en volt mar tobb szerver leallas és adatvesztés de pl ez még él:
The-ULTIMATE-ASUS-CT-479-Adapter-Modifications (ezt anno miis megcsinaltuk brasil kollégával, és müködött, fsb-ben feljebb ment a dothan tőle)
hipro5 mods Radeon 2900XT, 1377MHz core frequency -
-
-
Achill3uS
nagyúr
-
-
jones965
Modder
válasz
#35434496 #6240 üzenetére
Biztató kezdet, nekem is jobban szerette a 125 bclk-t az asus lap.
LN2 tuningnál a szigetelés az alap, bár szerintem ezt tudod. Gyorsban összedobott rendszernél a hardver elhalálozás is kockán foroghat.
subaru: grat, nem sok kellett volna achi eredményének a megcsípéséhez. Reméljük a chip-nek nem lett baja, várom a 3dmark eredményeket.
-
subaruwrc
félisten
válasz
#35434496 #6240 üzenetére
nem csúnya
a 125-s strapet jobban szereti a rendszered mint a 100*54-et pl ?
kicsip
te most ezentúl csak semmitmondó off hsz-eket fogsz ide beböfögni? értem én hogy bajod van mindenkivel de legyél kedves ezt privátban rendezni. Erre itt semmi szükség nincsen. Inkább mutass valamit talajon az újdonsült potoddal,lehet hogy többet érne.
-
-
-
jones965
Modder
válasz
#35434496 #6091 üzenetére
Szerintem meg ugyan úgy van megoldva, mint pl az asus lapokon. A cpu lefogató gyárilag van felkészítve M4 menetes csatlakozásra. Ha külön backplate-et akar valaki rátenni, akkor leszerelhető a keret.
Így néz ki pcb háta a szóban forgó lapon, de szerintem ezt te jobban látod.
Egyébként meg teljesen mindegy, nyomassad az eredményeket, hátha ez jobban megy, mint ami nálam volt.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
#35434496 #5963 üzenetére
ha nincs is feltünetve a szabályzatban szerintem is etikátlan lépés, de emiatt nem fogok összeveszni vele emiatt. fiatal srác még, benne van a bizonyítási vágy.
köszönöm players, jol esik a támogatás, de most már biztos h nem kapok ln2-t sem a héten, igy végleg elszállt a szépítés esélye idén. a megmaradt eredményeimből remélem valami passzolni fog a 32M követelményekbe és valami pontszámot kapok még rá. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
#35434496 #5864 üzenetére
ic függő, van olyan ami coldbugos lehet. szerintem az össszes ddr3-mas top ic (psc, pscx, bbse, hynix xfr, samsung) hasonló, skálázódnak valameddig a hidegtől, de a fesz tűrő képessége mindnek más. azt tudom h a legjobb tulajdonságokkal ebből a szempontból a psc rendelkezik, skálázódik feszre és hidegre szépen, csak győzd szigetelni. ddr4-ről nem tudok nyilatkozni, de szerintem azok még nagyon gyerekcipőben járnak.
-
-
-
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
#35434496 #5781 üzenetére
meglátjuk, elsősorban ez az oc session annak szól, hogy asszony külföldre költözött és lett egy kis többlet szabadidőm, másodsorban a unlockos pentiumnak, megtetszett benne a lehetőség és szép és egyben nosztalgikus gesztus az inteltől ilyen olcsón kurrens architektúrát adni a népnek. de mivel jövőre külhonba tervezek költözni asszony után, ahol szerintem nem lesz sok lehetőségem oc-zni így ezt amolyan fellángolásnak tekintem
felmerült egy vad ötletem, hwbotot nézegetve, mit szólnátok ha egyesítenénk erőinket? támogatástól, fórumtól és csapattól függetlenül, csinálnánk egy amolyan united Team Russia után szabadon, Team Hungary-t, ahova bárki bármikor ki be léphet aki csak szeretne. a lényeg nem változik, csak látszólag nem lenne ilyen feldarabolt ez a kicsiny közösség. sajnos a Team OCX anno második otthonom is ilyen sorsra jutott, ahogy az admin abbahagyta a tuningot a forum és az oldal se maradt fent. de mivel itthon ez alapból nem egy fórum tuning csapata lenne, ez a veszély nem áll fenn. szerintem ez senkinek a létező vagy nem létező támogatottságát nem befolyásolja. nos? most látom van hwbot topic is, lehet ezt ott kéne feldobnom. de elsősorban a keménymag véleménye érdekelne.
-
subaruwrc
félisten
válasz
#35434496 #5774 üzenetére
Na egészen bizakodó vagyok.
Akad nem is egy chipem ami ígéretes es ha nem kaszálja el egy szar coldbug akkor közel lehet a célhoz.
1 D347 4 D 352 es 1 D356. Van ami leggel jobban megy mint ami a 7500-at futotta. Kell majd egy második kör pretest is azonos feszen hogy teljesen összevethető eredményeket kapjak.
Izgis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged