Hirdetés
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
üzenetére
meglátjuk, elsősorban ez az oc session annak szól, hogy asszony külföldre költözött és lett egy kis többlet szabadidőm, másodsorban a unlockos pentiumnak, megtetszett benne a lehetőség és szép és egyben nosztalgikus gesztus az inteltől ilyen olcsón kurrens architektúrát adni a népnek. de mivel jövőre külhonba tervezek költözni asszony után, ahol szerintem nem lesz sok lehetőségem oc-zni így ezt amolyan fellángolásnak tekintem

felmerült egy vad ötletem, hwbotot nézegetve, mit szólnátok ha egyesítenénk erőinket? támogatástól, fórumtól és csapattól függetlenül, csinálnánk egy amolyan united Team Russia után szabadon, Team Hungary-t, ahova bárki bármikor ki be léphet aki csak szeretne. a lényeg nem változik, csak látszólag nem lenne ilyen feldarabolt ez a kicsiny közösség. sajnos a Team OCX anno második otthonom is ilyen sorsra jutott, ahogy az admin abbahagyta a tuningot a forum és az oldal se maradt fent. de mivel itthon ez alapból nem egy fórum tuning csapata lenne, ez a veszély nem áll fenn. szerintem ez senkinek a létező vagy nem létező támogatottságát nem befolyásolja. nos? most látom van hwbot topic is, lehet ezt ott kéne feldobnom. de elsősorban a keménymag véleménye érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túraautó topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Léghűtés topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest