Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
üzenetére
Andre mar visszavonult pár hónapja, fredyama nem valami aktiv mostanában uh csak Xtreme_Addict, Vivi, Dancop, Splave, 8 Pack, Sam, der8auer, és a többi 20+ esetleg induló profit kell lealázni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
igen, ő az
amikor én kb kezdtem foglalkozni extrémmel akkor már rég ő volt a "zombi" király, hwbot még nem is volt. olyan modokat csinált gyártói támogatás nélkül, hogy az ember szava elállt. és mindent megosztott. az volt a golden age sokak szerint. sok link mar nem mukodik, sajnos XS-en volt mar tobb szerver leallas és adatvesztés de pl ez még él:
The-ULTIMATE-ASUS-CT-479-Adapter-Modifications (ezt anno miis megcsinaltuk brasil kollégával, és müködött, fsb-ben feljebb ment a dothan tőle)
hipro5 mods Radeon 2900XT, 1377MHz core frequency
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen monitort vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Alza garancia 2027.02.27-ig
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amikor én kb kezdtem foglalkozni extrémmel akkor már rég ő volt a "zombi" király, hwbot még nem is volt. olyan modokat csinált gyártói támogatás nélkül, hogy az ember szava elállt. és mindent megosztott. az volt a golden age sokak szerint. sok link mar nem mukodik, sajnos XS-en volt mar tobb szerver leallas és adatvesztés de pl ez még él: