Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyone
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Jaj Over! Benne van az alapelvekben hogy szakmai forumban nem szabad hírdetni. Ejnye.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Van két eladó LN2 dewarom! Ha valakit érdekel, privátban elmondom a részleteket!
üdv skacok!
-
04ahgy
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
Szép eredmények, valóban. De mikor ott vagyok, belakjuk a rendszert, így másnap könnyű dolgod van.

A 4790-ért nem kár, GIGABYTE és AsRock lapban sem ad képet.toyone: tetszik a video, de valami olyasmi zenét is tehettél volna bele, mint subaru első videójának elején hallatszik. Zsoldos Béla: Üstdobverseny.
subaru: Egy tized MHz...

HGyu
-
subaruwrc
félisten
Nézegettem a Gathering Vol 3.0 videóimat ( amire Over elfelejtett eljönni ),találtam vicceseket

Gyuri kétségbeesett " nem nem"-je páratlan

de nem kerülhette el a sorsát és meglett..
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc
üzenetére
Köszi!
Nem a vga szigetelésének a vastagságával volt gond, hanem a kis réseken bejutó páralecsapódással. A relatív páratartalom 75-80%-volt kint. Ez a teszt mostanra volt ütemezve, az időjárás pedig ugye kiszámíthatatlan.
Ráadásul eddig mindkettő nálam járt GTX780 Ti -40°C-on coldbug-os volt, így elég macerás volt a megfelelő hatásfokot elérni egy hosszabb benhmark alatt. Most ez jött össze, amire igazán gyúrtam az most elmaradt. -
jones965
Modder
Nagyon tetszenek a videóid, valamint ezúton is gratulálok az eredményekhez.
Ma én is folytattam a tegnap 04hgyu-val megkezdett tesztet.
Tegnap sikeresen előttünk egy vadi új 4790K procit, ami nem volt egy túljó darab, 6100 mhz-en SuperPi 1M-en elhasalt. A magas páratartalom miatt a lap korán levizesedett, aminek betudtuk a cpu elhalálozását. Így sajnos ezen a konfigon eredmény nem született.
Tegnap sikerült egy 65665 végpontszámú 1 gpu-s vantage eredményt öszehozni, viszont képmentésbe már belefagytunk. Sajna ez az instabilitás végig kísérte az egész estét.Ma délután ismét hozzáfogtam a 25 liter LN2 elhasználásának. A 3 óra alatt kétszer kellett szigeteljek, mivel röpke 1,5 óra alatt a gpu levizesedett. A hátramaradt időben a cpu-val kisérleteztem.
Eredmények:
Vantage 1gpu New CR: 66371
3dm11 1 gpu, minimális javítás:
P203443dm11 physics teszt:
systems foto:
-
toyone
őstag
A múlt heti Gigabyte OC Event 2014 Czech eredményei:
Max órajel 6245.16Mhz
Saját kis videóm az ott történtekről
Köszönjük a Gigabyte-nak, David-nak, froxic és Blue Storm-nak!
04ahgy subaruwrc toyone
-
04ahgy
nagyúr
Az a csoda, hogy abban a belépő szintű lapban alapon elketyeg egy Q6600, ne akard tuningolni semennyire.
"1-szer van mikor 1780mhz" ---> Ha csak egyszer 1780MHz, akkor várd meg, hogy elmúljon. Utána hol a probléma?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#5577) honda 1993: subaru már útbaigazított. De han nem volt 990FXA, csak 990XA, az még rosszabb, akkor ne extrém tuningolj benne.
Mondjuk azok közül így is a GIGABYTE a legjobb, ha 990XA-UD3.HGyu
-
subaruwrc
félisten
frissült kicsit a kezdő hozzászólásunk

thx radi8tor1
-
subaruwrc
félisten
válasz
honda 1993
üzenetére
a megfelelő topikokban majd segítenek választani.
szia.
-
csirió
csendes tag
sziasztok! segitséget kérnék!a gépem 4x1gb ddr2 =1066mhz,FSP 400w táp, Q6600-as procim van és az lenne a kérdésem hogy miért ugrál az ora jele le fel? 1-szer van mikor 1780mhz és van mikor 2394mhz! ez miért van??? és szeretném feljebb huzni a procit! asus p5kpl-am epu az alaplapom és mit mijen értékre állitsak? segitsetek ebben legalább 3 ghz-en szeretném hogy menjen! irjatok privibe köszi mindenkinek!

-
04ahgy
nagyúr
válasz
honda 1993
üzenetére
Mindegyik AMD FX CPU Black Edition is egyben.
Tudok nagyon komoly hűtőt, de csak AM2 és FM1 foglalatosat, maradhat? xD
15 ezerből extrém tuninghoz nem kapsz hűtőt, ki kell ábrándítsalak. Kell dewar, pot, nitrogén, szigetelés, hőmérő, szenzor. Amennyiben jól számolom, nyaldossuk a fél millát.
Igen, van olyan CPU hűtő, amit az extrém tuningban használunk, és nem kell lecserélni a ventijét. sőt, mind ilyen, némák. Nincs rajtuk venti, csak a folyékony nitrogén sistergése hallható. Ezért cserélni sem kell.
A felsoroltak közül a 990FXA-UD3 a nyerő, de extrém tuningra ennél drágább alaplapot nézz. Például a 990FXA-UD7, vagy a Sabertooth 990FX R2.0, esetleg a Crosshair V Formula.
Mindegyik gyártónál lehet egyszerűen emelgetni BIOS-ból a feszt és az órajelet, a tuningoló a saját dolgát könnyíti meg az alaplapot felhasználva. Még nem jött el az az idő, hogy extrém tuningot az alaplap csináljon helyetted.HGyu
-
jones965
Modder
A vantage validra jó lett, de képmentésre már nem.
Holnap folyt.köv.
-
törölt tag
válasz
honda 1993
üzenetére
Kicsit eltévedtél. Ez az extrém topic. Itt nem vízzel vagy léggel hűtünk hanem szárazjéggel, vagy ln2.
-
honda 1993
senior tag
hali.
vennék egy fx 8320-as black edition procit
az első kérdés hogy hol lehet ebből black editiont venni ? sehol nem írják oda hogy sima vagy black.
a második kérdés /kérés pedig hogy írjatok nekem pár komolyabb cpu hűtőt ( persze am3+ foglalatosat ) xd
ami az extreme tuninghoz is elegendő lesz.
a keretem 15.000 ft ( azért ennyi mert majd le fogom cserélni a gyári ventiket egy jobb minőségűre )
vagy van olyan cpu hűtő aminek nem érdemes lecserélni a gyári ventijét egy komolyabbra ?
illetve írhatnátok nekem még pár ajánlottabb alaplapot tuninghoz.
ezeket néztem ki magamnak :
ASRock 990FX Extreme3
Asus M5A97 EVO
Gigabyte GA-990XA-UD3
ezek közül melyik volna a legjobb választás ?
ha ilyen áron tudtok esetleg ennél jobbat akkor azt is írjátok le please.
azt hallottam vagy olvastam valahol hogy a gigabyte alaplapok megkönnyítik a tuningolók dolgát, míg a többi gyártónál nem minden alaplappal lehet egyszerűen biosból emelgetni a feszt és az órajelet.
ebben lehet valami igazság ?
Köszi előre is .
-
subaruwrc
félisten
válasz
üzenetére
Aki ilyet mondott annak valószínűleg fingja nincs az egészről. A superpi 1 magot terhel és bár a memória alrendszert is használja igen szépen a 6mag/12-szálas physx tesztre közel 0 következtetést lehet belőle levonni. Azt hogy mit bir a CPU physx tesztre,physx teszttel kell lepróbálni. Amiket kicsipapucs írt azok is hasznos tanácsok.
-
törölt tag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
32M-et azért futtattam, hogy kiderüljön mit megy a proci stabilan. (elsősorban 3dmarkok miatt teszteltem ezzel.) Azt mondják ha 32M lefut akkor a 3dmarkok physics tesztje is tabil.
toyone Ne öljetek meg még nem futtattam ilyen progit soha. 
-
válasz
üzenetére
Szia!
A topik többi tagja közül szinte mindenki jobban ért az extrém oc-hez, mint én (bár igyekszem a legjobbak közé kerülni) és távol álljon tőlem, hogy okoskodjak, de meg kell kérdeznem, hogy letiltott magokkal, magasabb órajelet miért nem próbáltál meg kisajtolni a prociból? A SuperPi csak 1 szálat tud allokálni, ellenben órajelből nincs neki elég... Valamint miért nem egy jól betweakelt xp-t használsz 2d-hez? Sokkal gyorsabban lefutna úgy.
Gratula mindenesetre. És én várom a 3d teszteket nagyon - főleg a vantage-et.

-
törölt tag
Sziasztok. Ma nitróztam a procit és ezt sikerült összehoznom. (még soha nem futtattam SuperPi 32M-et.

hwboton kategória 6.hely. [link]
Még próbálkozok magasabb órajellel aztán jönnek a 3dmark tesztek a kpe karival. Lassú vagyok tudom de a két gyerek nem hagy szabadidőt.
-
subaruwrc
félisten
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Persze csak közben nem tettük fel hogy ne kapjanak ötletet a beállításokat illetoen.

-
-
toyone
őstag
Végeztünk.
6300+ t még lőttek a csehek.Meg tudtuk mutatni hogy lelkesedésből nincs hiány nálunk.
Amíg csak tudtunk teszteltünk, 3 procit néztünk meg. 5900, 6000,6200+
forixc és Blue Storm már 6 kor pakoltak, inkább a wellnes-t választva.kösz hogy végigkésértétek
-
toyone
őstag
válasz
jones965
üzenetére
6245Mhz-t mentünk ebéd és csere után. VGA-nk nincs.
A csehek 6260mhz körülit toltak, de azzal a lendülettel le is vizelt a lapjuk.
Van egy 6.282 1m. Meg egy 11.55 Pifast.
5400Mhz-t tud az NB.
Most subaru kihajtja a lelkét is az ADATA ramoknak, aztán 32M.Szerintem jól állunk.
-
toyone
őstag
válasz
jones965
üzenetére
Az a kép ahogy reggel 04 a hajnali egyig való szeszelés követően ajtótnyit na az a priceless. A cseh arcok meg már akkor ittak mikkor mi 7 kor megérkeztünk. Szóval ez a nap kétséget kizáróan vicces lesz. A helyi kávétól meg biztos nem térnek magukhoz, mert az ratyi.
(#5530) KAMELOT
subaru kért valami helyi cuccot, nem lelkesedett érte. -
toyone
őstag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Z97X SOC & G3258
Nincs lényegében cél vagy verseny. Érezzük magunkat jól a Cseheknél, nem szól többről.Players

-
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Haswell alapú celeront.
-
-
BlackSoft
addikt
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Ez kevésbé fedezi a valóságot, mint az én gyurma gondolatom

-
-
-
törölt tag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
-
-
törölt tag
Kb 5-6éves kislány segít rbuass-nak.
Oriási videó.
[link] -
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kicsipapucs
üzenetére
sajna nem, a szerver bérletünk lejárt 1-2 éve, és nem láttam értelmét megújítani. nálam meg van a tartalmak 90%-a backupolva. mire vagy kíváncsi?
-
Elérhetőek valahol az octeamhungary.hu oldalon annó fellelhető cikkek, irományok?
Fontos lenne. 
-
NFree
addikt
válasz
jones965
üzenetére
Igen a kolléga már kisegített (kicsipapucs), s megbeszéltük ezt az ln2 -ős dolgot is asszem sajnos nem fogok közétek tratozni, túl nagy macera, még télen kiülök hidegbe az udvarra, de ahogy beszélgettünk a kolégával azt kell mondjam nem egyszerű kivitelezni a nitróval való hűtést
bocs hogy zavartam

-
-
NFree
addikt
Sziasztok, kis segítségre lenne szükségem, gtx 480 lightning kariról lenne szó, a kártya topikjában nem nagyon tudtak pontos infót adni.
Szóval az érdekelne , hogy is megy ez az ln2 kapcsoló+ a kis mikrokapcsolók-nál mit és hogyan kell kapcsolni, nem találok sehol hozzá részletes leírást.
Szóval ha valakinek van kedve velem pepecselni , akár jöhet privibe is , mert benneteket ez már nem nagyon érdekel tuti.
-
jones965
Modder
Sajnos az extrem tuning az ilyen, de ezt jól tudja mindenki, aki ezt űzi.
Ettől függetlenül én gratulálok a srácoknak, minden tőlük telhetőt megtettek a cél érdekében.
Annak külön örülök, hogy gyakorlatilag pár ember kivételével a helyszínen tartózkodott az extrem tuningosok jeles képviselői, nekik külön köszönöm a beszélgetés lehetőségét.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

" Gyuri kétségbeesett " nem nem"-je" Ezt kifejtenéd bővebben?

Balaton: 25 °C

Fontos lenne.