- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
Nem is tudtam, hogy van ilyen topik, de most remélem nagy segítséget fog nyújtani.
Csinálni kezdtem egy számomra bonyolult táblát, de elakadtam több helyen is, így mindig módosítgattam és egyszerűbbé tettem.Először a legegyszerűbb verzió problémáját vetném fel:
A lényeg, hogy egy cella értékét attól tenném függővé, hogy egy másik cellában "+" vagy "-" van-e. Valójában kicsit bonyolultabb a képlet ennél, de csak ez a része nem működik megfelelően.
A képlet:
=HA(J3="-";G3=0;HA(J3="+";G3=HA(F3<R3;S3;HA(F3<R4;S4;HA(F3<R5;S5;HA(F3<R6;S6;HA(F3<R7;S7;HA(F3<R8;S8;HA(F3<R9;S9)))))))))
A vastagon kiemelt része nem tiszta. Az utána lévő rész jól működik külön.
Az a hiba, hogy hiába változtatom J3 cella értékét "+"-ra vagy "-"-ra, mindig 0-át kapok, holott csak "-" esetén kellene.A segítséget előre is köszönöm!

Ha ez sikerülne, akkor lehet jönnék a többi dologgal is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- XPEnology
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50