- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
Nem is tudtam, hogy van ilyen topik, de most remélem nagy segítséget fog nyújtani.
Csinálni kezdtem egy számomra bonyolult táblát, de elakadtam több helyen is, így mindig módosítgattam és egyszerűbbé tettem.Először a legegyszerűbb verzió problémáját vetném fel:
A lényeg, hogy egy cella értékét attól tenném függővé, hogy egy másik cellában "+" vagy "-" van-e. Valójában kicsit bonyolultabb a képlet ennél, de csak ez a része nem működik megfelelően.
A képlet:
=HA(J3="-";G3=0;HA(J3="+";G3=HA(F3<R3;S3;HA(F3<R4;S4;HA(F3<R5;S5;HA(F3<R6;S6;HA(F3<R7;S7;HA(F3<R8;S8;HA(F3<R9;S9)))))))))
A vastagon kiemelt része nem tiszta. Az utána lévő rész jól működik külön.
Az a hiba, hogy hiába változtatom J3 cella értékét "+"-ra vagy "-"-ra, mindig 0-át kapok, holott csak "-" esetén kellene.A segítséget előre is köszönöm!

Ha ez sikerülne, akkor lehet jönnék a többi dologgal is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Klaus Duran: RCS
- Autóhifi
- Okos Otthon / Smart Home
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gyúrósok ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50